Lider takımımdan 177,7 puan geldi bu hafta, genel sıralamada 222 flndım sanırım 107. sıraya kadar yükselmişim, bu beni baya şaşırttı çünkü haftalık sıralamada 660 olmuşum, demek ki üst sıralardaki takımlar ciddi kayıplar yaşamış. Bu arada GSBasket sıralamasında liderliğe yükselmişim efenim
Biri kazanana ödül mü var demişti
Şaka bi yana buraya yazılan yorumlarda da görüldüğü gibi enteresan bi hafta oldu, sanıyorum ki üst sıralarla orta sıralar arasındaki makas biraz kapandı puan olarak. Bu 200küsür yapanlar mutlaka melli ve kuzminskas ikilisine sahip olanlar, bu arada zayıf takımlarımdan birinde Melli vardı 3.hafta mı ne çıkardım onu sanırım adam coştu, gerçi 5 maçta 14 pır ın altına hiç düşmemiş ve performansı sürekli artmış bu güne kadar tebrik etmek gerekiyor gerçekten de.
Son bir notum Tolga ve Oğuzhan'a, söylemeden geçemeyeceğim, özellikle sen Tolga, OLM yaktınız beni 8-/
Hafta başı kurmayı planladığım kadroya "O forvet bölgesi gözüme felaket geliyor" demiştin, o hor gördüğün fakir ama gururlu takım var ya;
Rocheiste 15
calathes(adams out) / Başta Calathes düşünmüştüm ama sonra tüm varyasyonlarda Llull'e döndük 25
shved 18
delaney 16
eyanga 21
colo 30,8
bilan 23,1
bourusis 26
tomic (mbakwe out) 26,4
udoh (claver out) 8,8
210,1 puan topluyomuş ve böylece genel sıralamada 831,1 puanla 23. sıraya kadar yükseliyomuşum
o
Vay anasını diyorum ve sizi dinlediğim için kendime küfürler ediyorum
Herkese bol kazançlı bir yeni hafta diliyorum...