Yoğunluktan giremiyorum ama başlığa bakınca gözlerim yaşardı
Bu oyunun Türkiye sınırlarındaki kalbi bu başlık oldu sanırım.
GSBASKET farkı ...
Geçen haftaki hüsrandan sonra bu hafta yaptığım tercihleri bir hatırlatıp fazla vakit kaybetmeden kaçayım buralardan.
Dünya 11 : Renfroe-SerRod / Gentile-Shved- Rudy - D.Smith / Bourusis - Tomic- Reyes - Claver
OUT : Renfroe-Gentile-Bourusis
IN : Teodosic - DeColo - Vesely
Dünya 43 : Rochestie - SerRod / DeColo - Shved - Rudy - D.Smith / Bourusis - Claver - Mbakwe - Tomic
OUT : Rochestie - Claver - Mbakwe
IN : Teodosic - Raduljica - Othello Hunter
En iddialı 2 takımımı açığa çıkardım , başlığı bu kadar hareketli görünce dayanamadım yazdım . Görüldüğü üzere takımlarımı
DeColo - Teo merkezine oturttum . CSKA'nın artık 1'den fazla yenilgi almayacağını düşünüyorum ve De Colo - Teo'ya toplamda 40 veya +40 rnk gözüyle bakıyorum . İkisini birden aldım çünkü bazen bir tanesi acayip işler yapıyor bazen diğeri . Bu haftaki favorim tabi ki De Colo.. Maccabi'nin penetre eden kısaya çözüm bulma ihtimali yok. De Colo 8 tane falan faul alacak zaten direk .
Rochestie ve Renfroe garip işler yapabiliyor aslında Renfroe ideal bir puan getirebilir bu hafta ama ben De Colo - Teo yoluna gittim. Bu yola giderken ilk takımımda üzülerek Bourusis'i satmak zorunda kaldım. Planım haftaya satmaktı ama içime bu şekilde doğdu bilmiyorum sonuç ne olacak. İkinci takımımda Bourusis'in çok afedersiniz yine
hayvanlaşma ihtimaline karşı bu kez
Teo - De Colo ve Bourusis'i buluşturdum. Bunu yaparken de 2 ucuz uzun gerekiyordu.
Raduljica'nın Kuban pota altını işleyeceğini düşünüyorum. Eğer sürelerinde sıkıntı olmazsa kredisini çıkarıp max kazanç elde eder.
Othello Hunter'ın 24-25 dk sahada kalacağını biliyoruz , faul atışları ve yüzdesi çok kötü Euroleague'de bu yıl . Eğer biraz iyi atarsa standart bir 12-15 katkısı verir diye düşünüyorum galibiyet bonusu hariç.
Genel olarak diyeceklerim bu kadar , Devin Smith'in bende bir kredisi daha var. Zan Tabak ile Maccabi de bir irkilme olabilir ve o takımın en dirençli adamı Devin Smith. Haftaya elden çıkarırım gibi ama rezilleri oynamasın kafi. En büyük rakibim Wanamaker ve Bilan. Bende yok ama üst sıralarda epey var. Bu iki oyuncu vasat olursa işler yolunda gider benim açımdan. Tabi ki bir de SerRod olayı var.. Elden çıkaramadım zaten o kredi ile çıkarsam ne yapabilirim. Çoğunlukta olmadığını da bildiğimiz bir oyuncu. Yani olur da iyi katkı verirse çok iyi olur. Llull bence bu haftanın iyi yatırımşarından birisi tavsiye ederim. Madrid ve Khimki pozisyon sayısı ve tempo olarak 1 ve 4. sıradalar. Bol ranking çıkması muhtemel. Buna paralel son ilave daha ;
Felipe Reyes'in haftası ..
Cuma akşamına kadar ben kaçar ..