Euroleague Fantasy Challenge (2015-2016)

radulijica akşam akşam bela okumayayım sana ama sırf oynamamak için mi 4 dakikada 2 faul alıp dışarıya çıkıyorsun? bu adamdan adam olmaz. basketbolcu da olmaz. çin ligine gitsin. bu sene pana'nın ve corceviç'in bu adamla başı belada. ne ahmak basketbolcu bu. bu adamı bir daha kadrolara almayın aldırmayınız. bence kadro dışı bırakılmalı. bir maç da başka bir senaryo gelişsin. savunması enes'den beter. faul yapmadan savunma yapamıyor.

Granger'ı bu hafta tekrardan aldım ve durum ortada,gıcık olduğun bir oyuncuyu almayacaksın illa bir şekilde işleri bozuyor,mesela Datome onu alsam eksi getirir

Bu arada delaney 3.periyotta 20 sayı mı attı ben mi öyle gördüm :)

Delaney sağolsun 172,8 puanla kapadık haftayı, beni tekrar ilk 100e soktu. 107den 82. sıraya terfi olduk efenim.
Lojeski, Shved ve Llull benim açımdan beklenen performanslarının altında kaldılar.
Zorlu bir haftayı daha geride kapadık, Oğuzhan ve Tolga'nın iddaalı takımları biraz gerilemiş gördüğüm kadarıyla, önümüzdeki hafta atağa kalkıp tekrar ilk 10-20ye girerler inş :(

B.Wanamaker 17,6
R.Beaubois 14,3

J.Feldeine 16
D.Smith 14
A.Shved 11
A.Gentile 17

A.Tomic 25,3
F.Reyes 11
M.Bilan 17
I.Bourousis 26,4

Haftayı 169,6 puanla kapattım.Çok iyi değil belki ama çok kötü de değil.Genel sıralamada 225. sıradan 160. sıraya, GS Basket liginde de 3. sıraya yükselmişim.

Bu oyunun başında geçtiğimiz yıllardan çıkardığım bir ders aklımdaydı,oyuncuları sadece yabancı takımlardan almaktı o ders ama oyuncuların bazılarını tanımadığım için,tanıdıklarımada kredim yetmediği için gittim yine efes'ten,fbden,ksk'den,doğuştan oyuncular aldım ve hep kaybettirdiler ...

Şimdi genelde zaten bir şansım kalmadı fakat bu sezon mutlaka en azından 1 kez gsbasket haftanın birincisi olmak istiyorum

Birde şans faktörü çok etkili,şimdi herkes decolo'yu alıyor adam hep iyi pr getiriyor,biliyorum ki alsam 10 pr falan getirecek,bunu geçen yılda yaşadım

Ben o şans faktörünü en azından 1 haftalığına bile olsa mutlaka yeneceğim,hedefim önümüzdeki haftaların birinde gsbasket'in birincisi olmak,bu haftada böyle bitti,şimdi herkese iyi hazırlanmalar diliyorum,bakalım önümüzdeki hafta ne olacak ...

Dünya 43.sü takım 21.liğe ilerlerken , Dünya 11.si takım 16.lığa geriledi. Şimdi yeni haftanın kadrosunu yapıp ilerleyişi sürdürmek gerekiyor yalnız tek sorun Raduljica. Bu hafta katkı aldım ama haftaya kendisine hiç güvenmiyorum ve bu SerRod'dan kurtulamam anlamına gelebilir.

21.sıra : Teodosic - SerRod / De Colo - Shved - Rudy - Devin / Bourusis - Tomic - Othello - Raduljica . Kesin hamlem çok net belli ; Shved ve Bourusis OUT , Delaney IN. Teo-De Colo - Delaney buluşması cepte. Şimdi SerRod - Rice değişikliği mi yoksa Raduljica'dan çıkmak mı doğru bunu kestiremiyorum ama sanırım Raduljica'yı keseceğim. Kalan 124 krediye de Bilan+46 kredi uzun veya Reyes-Vesely-Claver-Paul Davis'ten ikisini alırım.

16.sıra : Teodosic - SerRod / De Colo - Shved - Rudy - Devin / Claver - Tomic - Reyes - Vesely . Burada SerRod yerine Rice haricinde pek hamle şansı kalmıyor gibi. Eğer Claver yerine Othello alırsam 3 kredi ile Delaney'i kaçırıyorum. Reyes-Vesely-Claver 3lüsünün birinden çıkıp Othello'ya yürürsem Delaney değil Gentile alınabilir ama kafa karışık burada.

Wanamaker-Heurtel
Gentile-Smith-Rudy-Shved
Bourousis-Bilan-Vesely-Hunter ile 167,7 puanla bitirdim haftayı.

-Teodosic'i sürekli "Bu hafta puanı düşer, öyle alırım." diye erteliyorum. Düşmek için almamı bekliyor. Sizce zamanı geldi mi?
-Maccabi ile oynayacak Kuzminskas için 1 hafta daha beklesem mi? Bekleme diyorsanız kimin yerine?
-Ya kredisi artacağı için Harangody yada puan getirmesi için Randle'ı almayı düşünüyorum ama hangi pivotu çıkartmalıyım? Yada puan getirecek başka pivot öneriniz var mı? Tomic'i de zamanında almadım, sürekli artışa geçti.

Yukarıdaki sorular için ve diğer konularda değerli önerilerinizi bekliyorum.

Bourousis - Shved OUT De Colo - Tomic IN . 3.değişikliğe gerek yok bence , muazzam kredi var takımda. Yavaş yavaş" dream team " kurulur. Bir sonraki hafta da Devin Smith - Wanamaker veya Huertel yerine Delaney ve guard ( Rice olabilir ) alınır .

Bu haftaki skorum 167.Mevcut kadrom: Wanamaker Rice-Rudy Shved Datome Hackett-Vesely Claver Raduljica Q.Miller
Spanoulis'in sakatlığını kendisini kanıtlamak için fırsat bilir diye ummuştum Hackett için.Patladık.Kredi bakımından da zarara uğrattı.Düşük kredili oyunculardan Kalinic'in bu hafta iyi bir günlük performans sergileyeceğini düşünüyorum.Claver'ı kesin olarak çıkarıcam.Tomic mi Melli mi karar veremedim.Datome'den kaçmak için iyi bir fırsat.Cedevita için kritik ama bir o kadar da iyi bir maç olacağını düşünüyorum o yüzden James White'ı da çok tutuyorum.
Hackett Datome Claver Out
Kalinic J.White Tomic İn
Şimdilik aklımdaki değişiklikler bunlar.

6.haftanın ardından GSBasket Liginde sıralama şu şekilde oluştu :

1-uneremre - Obi Wan Kenobi - 971.5
2-combineson - Dumander - 967.8
3-kosecki35 - zebercet - 949.8
4-mstfkyn - CARLA BRUNI - 949.4
5-OgzhnGnbkn - Dr.House - 947.6
6-bossgala - Fc Crew 1337 - 945.5
7-dixon52 - dixonspor - 941.8
8-OgzhnGnbkn - Cella Turcica - 939.5
9-farraige - letitbe - 939
10-ChoosenOne - Boss Ataman - 937.4
11-AlbaTorrens - 936.8
12-bekojaan - bekojaan - 933.9
13-ksecer - TVS 01 - 926.7
14-semihGS89 - aslan yuvası - 912.1
15-kaanua - ThunderuA - 909.8

GSBasket Liginde yarış bu yıl çok çekişmeli gidiyor. dixon52 ile Tanju Çiçek'in yaptığı atak takdire şayan. TVS 01 ileKerem Seçer de yavaş yavaş geliyor. Uğur Yılmaz'ın Boss Ataman'ı da 937.4 ile yarışın içinde diri kalmayı başarmış vaziyette. Mustafa Kayan , Emre Üner başarılı gidişatı sürdürüyorlar özellikle Emre puan farkını biraz açmış durumda. Tutku Dinçer'in Alba Torrens'i uzun vadede kredi avantajıyla tırmanışını sürdürecek diye tahmin ediyorum. Semih Nişancı'de ciddi düşüş var , o takım bir ara genel klasman da ilk 20'deydi diye hatırlıyorum. Kaan Şencan da geçen yılki başarısını bu yıl ortaya koymuş değil henüz. Bakalım sezon sonu gülen kim olacak , kazanana GS Store'dan bir adet t-shirt hediyesi verileceğini tekrar hatırlatayım , bu yıl hediye konusunda direk sorumlu benim. Lider bitirene ulaşacağım.

Sıralamadaki diğer arkadaşlar kendilerini hatırlatırlarsa çok iyi olur muhabbeti canlı tutmak adına , başlık içinde aktif olup unuttuklarım varsa affola :) Bu arada burada diğer takımlarımıza dair de fikir alışverişlerinde bulunuyoruz yani sadece GSBasket Ligindeki 4 takımımız konuşmuyoruz. Bu açıdan aslında takım sınırı yapmamak daha doğru bir tercih olabilirdi , yani burada konuştuğumuz takımları GSBasket Liginde de görebilmek daha keyifli hale getirirdi yarışı. Gelecek yıl için eğer bu konuda hemfikirsek ligi takım sınırı olmadan kurarız.

GSBasket Ligindeki 2 takımıma gelirsek bu hafta biraz yükselmeyi hedefliyorum. Genel klasmandaki ilk 20 deki 2 takıma kafa yorarken buradaki takımlar biraz arkada kalmış. Dr.House'a yaptığım yeni hamlelerle ateş ederek geliyorum :) Emre Üner mutlaka dikkatli olmalısın :) Yine yukarıda bahsettiğim arkadaşların takımları da çok kaliteli hale geldi. Geçen yıl Tanju Çiçek ile benim takımım ilk 2 yi bir süre domine etmiş daha sonra yarışa Kaan Şencan dahil olmuştu diye hatırlıyorum. Yalnız puan farkını çok net açmıştım , bu yıl çok daha yarışın çetin geçtiği kaliteli bir ligimiz var.Kimin sezonu lider bitireceğini kestirmek oldukça güç , herkes gayet sağlam ilerliyor kendi yolunda. Bu tatlı yarış sayesinde muhabbeti diri tutup bu başlık altında konuşabiliyoruz , ellerinize sağlık... :)

Son olarak ; bu oyunun tadı konuşup , fikir aldıkça ortaya çıkıyor. Yani oyuncularımızı takımlarımızı yazıp fikir aldıkça keyifli hale geliyor. Top16 öncesi GSBasket anasayfadan yayınlanmak üzere Fantasy yazısı yazabilirim diyenler varsa 3 pozisyonu birer kişiye verip , biraz detaya inmek kaydıyla "köşe yazısı" çıkarabililiriz oyuncu tercihleri hakkında.Bu konuda isteği olanlar bana mesaj ile ulaşabilir. Pozisyonun birisi yıllardır süre geldiği üzere , müsait olduğu müddetçe , Arda Ezer adına rezervasyonlu , onu hatırlatayım :)

Merhaba arkadaslar uzun suredir disaridan keyifle okudugum Gsbasket forumuna Oguzhan sayesinde sonunda uyeligimi gerçekleştirdim. Uzun suredir okudugum icin bircok kisiyi de az cok tanidim gibi. Zamanla daha da iyi olacagini umuyorum. Fenerbahce taraftariyim bu arada:) Oguzhanla uzun suredir irtibat halindeyiz fikirlerimizi paylasiyoruz. Burada da insallah guzel bir etkilesim kurabiliriz.

Benim takimim da son 3 haftadir cikis icerisinde ve bu hafta 46.siraya geldim.
Oyunun keyfi bana gore alinan surprizlerde biraz. Gecen hafta tek haftalik aldigim Causeur riskinden iyi ekmek yedim. Bu hafta da kafamdaki temel kadronun parcalarini oturtmaya yonelik bir surpriz daha yapacagim gibi duruyor.

Serrod-Wanamaker
Causeur-De Colo-Shved-Rudy
Paul Davis-Kyle Hines-Tomic-Bourousis

Gecen haftaki kadrom bu sekildeydi. Artik Bourousis’ten cikma zamaninin geldigini dusunuyorum ve mumkun oldugunca Teodosic-Delaney den en az birini alabilecegim sekilde kombinasyonlari deniyorum kafamda. Surprizli senaryo su anda aklima en cok yatani:)

Herkese iyi forumlar.

Kimler gelmiş efendim forumumuza :) Uğur kendinden çok bahsetmemiş ben bir iki kelam edeyim. Kendisi "EuropeanBballVideos" un sanıyorum 3 kurucusundan birisi. Twitter da oyuncu performansları paylaşıyorlar görsel olarak ve zannedersem 1-2 menajerlik şirketiyle iş yapıyorlar yani şirketin oyuncularının maç videolarını yapıyorlar. Fantasy Challenge'ın Türkiye'deki en iyi oyuncularından birisidir aynı zamanda basketbol görüşü , oyuncu bilgisi de takdire şayandır. Kendisinin bazı oyuncularla WhatsApp'dan mesajlaştığını da hatırlatayım mesela Delaney :)

Tekrar hoşgeldin , bu sayfa artık Türkiye'nin en iyi kullanıcılarını barındıran sayfa oluyor diyebilirim. Türkiye sıralamasına bakınca ozjko , holston haricinde aşağı yukarı herkes burada. 6-7 ayrı hesap açıp toplamda 80-90 takım yapan bir iki kişi de ilk onda TR'de . Hadi 80-90 olmasın 50 olsun , nasıl keyif alıyorlar anlamıyorum :)

11-AlbaTorrens - 936.8

GSBasket Liginde yarış bu yıl çok çekişmeli gidiyor. dixon52 ile Tanju Çiçek'in yaptığı atak takdire şayan. TVS 01 ileKerem Seçer de yavaş yavaş geliyor. Uğur Yılmaz'ın Boss Ataman'ı da 937.4 ile yarışın içinde diri kalmayı başarmış vaziyette. Mustafa Kayan , Emre Üner başarılı gidişatı sürdürüyorlar özellikle Emre puan farkını biraz açmış durumda. Tutku Dinçer'in Alba Torrens'i uzun vadede kredi avantajıyla tırmanışını sürdürecek diye tahmin ediyorum. Semih Nişancı'de ciddi düşüş var , o takım bir ara genel klasman da ilk 20'deydi diye hatırlıyorum. Kaan Şencan da geçen yılki başarısını bu yıl ortaya koymuş değil henüz. Bakalım sezon sonu gülen kim olacak , kazanana GS Store'dan bir adet t-shirt hediyesi verileceğini tekrar hatırlatayım , bu yıl hediye konusunda direk sorumlu benim. Lider bitirene ulaşacağım.

Sıralamadaki diğer arkadaşlar kendilerini hatırlatırlarsa çok iyi olur muhabbeti canlı tutmak adına , başlık içinde aktif olup unuttuklarım varsa affola :) Bu arada burada diğer takımlarımıza dair de fikir alışverişlerinde bulunuyoruz yani sadece GSBasket Ligindeki 4 takımımız konuşmuyoruz. Bu açıdan aslında takım sınırı yapmamak daha doğru bir tercih olabilirdi , yani burada konuştuğumuz takımları GSBasket Liginde de görebilmek daha keyifli hale getirirdi yarışı. Gelecek yıl için eğer bu konuda hemfikirsek ligi takım sınırı olmadan kurarız.

GSBasket Ligindeki 2 takımıma gelirsek bu hafta biraz yükselmeyi hedefliyorum. Genel klasmandaki ilk 20 deki 2 takıma kafa yorarken buradaki takımlar biraz arkada kalmış. Dr.House'a yaptığım yeni hamlelerle ateş ederek geliyorum :) Emre Üner mutlaka dikkatli olmalısın :) Yine yukarıda bahsettiğim arkadaşların takımları da çok kaliteli hale geldi. Geçen yıl Tanju Çiçek ile benim takımım ilk 2 yi bir süre domine etmiş daha sonra yarışa Kaan Şencan dahil olmuştu diye hatırlıyorum. Yalnız puan farkını çok net açmıştım , bu yıl çok daha yarışın çetin geçtiği kaliteli bir ligimiz var.Kimin sezonu lider bitireceğini kestirmek oldukça güç , herkes gayet sağlam ilerliyor kendi yolunda. Bu tatlı yarış sayesinde muhabbeti diri tutup bu başlık altında konuşabiliyoruz , ellerinize sağlık... :)

Son olarak ; bu oyunun tadı konuşup , fikir aldıkça ortaya çıkıyor. Yani oyuncularımızı takımlarımızı yazıp fikir aldıkça keyifli hale geliyor. Top16 öncesi GSBasket anasayfadan yayınlanmak üzere Fantasy yazısı yazabilirim diyenler varsa 3 pozisyonu birer kişiye verip , biraz detaya inmek kaydıyla "köşe yazısı" çıkarabililiriz oyuncu tercihleri hakkında.Bu konuda isteği olanlar bana mesaj ile ulaşabilir. Pozisyonun birisi yıllardır süre geldiği üzere , müsait olduğu müddetçe , Arda Ezer adına rezervasyonlu , onu hatırlatayım :)

Bu arada benim de en iyi giden takımım 3. sıradaki Zebercet isimli takım.Tekrar bir hatırlatayım istedim :)
Sanırım 3 değişiklik hakkımı da kullanacağım bu hafta.Henüz netleştirmedim ama Beaubois,Shved ve Bourousis ile büyük ihtimalle yollarımı ayıracağım.Oyun kurucu mevkiine bu hafta Granger'i dahil etmeyi düşünüyordum ama o da sakatlandı.Önümüzdeki maça yetişirse onu alabilirim.Shved yerine Nando de Colo ya da Delaney gelecek.Bourousis yerine de Hunter,Vesely,Dunston gibi isimlerden biri olabilir.bir iki güne iyice netleşir.

11-AlbaTorrens - 936.8

Slm herkese, Oğuzhan açık açık meydan okumuş bana gözümü korkuttu valla :)
Ben de aslında oyun için acemi sayılırım, basketbolu çok sevmeme ve yıllardır Euroleague i takip etmeme rağmen geçen sene itibariyle oynamaya başladım. Dünya sıralamasında hiç bir zaman üst sıralarda olmasam da, GSBasket liginde ilk turda ve Top16'nın yarısına kadar ilk 20lerde dolanarak az da olsa bir iddiam vardı. Top 16'nın sonlarına doğru ne yazık ki iş gereği yurt dışına gittiğim için oyundan kopmuştum. Bu sene daha iyi başladım, bir aksilik olmazsa sonuna kadar oyuna full konsantre devam etmek istiyorum. Ayrıca forumdaki katılım ve sinerji ortamı bu sene oyunu daha da keyifli hale getiriyor, bu yüzden aktif olan herkese teşekkür ediyorum.
Bu hafta için henüz detaylı bir çalışma yapmadım ama niyetim şu şekilde;
Llull-Rochestie / Shved-Delaney-Smith-Lojeski / Tomic-Bilan-Bourousis-Hunter olan takımımdan
Rochestie-Bourousis-Shved(Smith) OUT
Gönül isterdi ki Teodosic-De Colo-Vesely IN yapayım ama 15 kredi eksiğim var :(
Bu yüzden Teodosic'e bi süre daha girmeden De Colo ve Vesely'nin yanına (kesin karar vermemekle birlikte) Dixon hamlesi yapmayı planlıyorum. Eğer Sloukas bu hafta da olmayacaksa Bobby'nin geçen hafta gösterdiği performans bu hafta da devam edebilir, kısa süreli (1 max 2 hafta) verim getirebileceğine inanıyorum. Dixon için sizin görüşlerinizi de merak ediyorum.
Eğer yarın detaylı bir çalışma yapma fırsatım olursa, bu hafta için etkili olabilecek oyuncularla ilgili naçizane fikirlerimi paylaşacağım. Başarılı bir hafta dilerim herkese...

Bu arada benim de en iyi giden takımım 3. sıradaki Zebercet isimli takım.Tekrar bir hatırlatayım istedim :)
Sanırım 3 değişiklik hakkımı da kullanacağım bu hafta.Henüz netleştirmedim ama Beaubois,Shved ve Bourousis ile büyük ihtimalle yollarımı ayıracağım.Oyun kurucu mevkiine bu hafta Granger'i dahil etmeyi düşünüyordum ama o da sakatlandı.Önümüzdeki maça yetişirse onu alabilirim.Shved yerine Nando de Colo ya da Delaney gelecek.Bourousis yerine de Hunter,Vesely,Dunston gibi isimlerden biri olabilir.bir iki güne iyice netleşir.

Abi kusura bakma , bundan sonraki puan cetvelinde yanına ek olarak " HAKAN TÜRK'ÜN TAKIMIDIR " diye not düşüyorum :) combineson , bekojaan , farraige , bossgala da isimli kullanıcılar da kendilerini belli ederlerse süper olur.

......

Türkiye sıralamasına bakınca ozjko , holston haricinde aşağı yukarı herkes burada. 6-7 ayrı hesap açıp toplamda 80-90 takım yapan bir iki kişi de ilk onda TR'de . Hadi 80-90 olmasın 50 olsun , nasıl keyif alıyorlar anlamıyorum :)

....

4 hesapla başladım, ilerleyen haftalarda, Tolganın ateşlemesiyle, kuralları öğrendikten sonra önce 2, sonra da 1 hesap daha açtım. Amaç, yeni bilgilerle birşeyler yapılabiliyormu onu görmek. Böylece hem kredi olarak batmış takımları toplamaya çalışıyorum hemde sıfırdan nasıl kredi arttırılacağını görüyorum.

ama dediğin gibi 40-50 takım kuran varmış, enteresan gerçekten..

40-50 takım kurmaya üşenmeyenlerin kazanma hırsını ve azimlerini taktir etmek gerek :D Ben tek takımla başladım tek takımla devam ediyorum bu bakımdan Bahisanaliz'in ligini de dikkatle takip ediyorum.Bu sezon için 2 hedefim var: 1)Haftalık sıralamada bir defa da olsa lider olmak 2)Ligi ilk 10'da bitirmek.

Wanamaker Rice-Rudy Shved Datome Hackett-Vesely Claver Raduljica Q.Miller...+15 kredi
Bu hafta ne yapacağımı şaşırdım.Claver'le Hackett 2lisinden acilen çıkmam gerektiği için hareket alanım yok.Aslında Datome'ye de hiç güvenmiyorum ama daha mantıklı olacağını düşündüğüm hamleler de kafamda dolaşıyor.Bir kaç alternatif belirledim.Fikir verirseniz sevinirim.

1)Claver Hackett Datome out
Tomic White Kalinic in

2)Claver Hackett Wanamaker out
Randle White Calathes in

3)Claver Hackett Wanamaker out
Hunter De Colo Calathes in

4)Claver Hackett Wanamaker out
Tomic White Rochastie

Kimler gelmiş efendim forumumuza :) Uğur kendinden çok bahsetmemiş ben bir iki kelam edeyim. Kendisi "EuropeanBballVideos" un sanıyorum 3 kurucusundan birisi. Twitter da oyuncu performansları paylaşıyorlar görsel olarak ve zannedersem 1-2 menajerlik şirketiyle iş yapıyorlar yani şirketin oyuncularının maç videolarını yapıyorlar. Fantasy Challenge'ın Türkiye'deki en iyi oyuncularından birisidir aynı zamanda basketbol görüşü , oyuncu bilgisi de takdire şayandır. Kendisinin bazı oyuncularla WhatsApp'dan mesajlaştığını da hatırlatayım mesela Delaney :)

Tekrar hoşgeldin , bu sayfa artık Türkiye'nin en iyi kullanıcılarını barındıran sayfa oluyor diyebilirim. Türkiye sıralamasına bakınca ozjko , holston haricinde aşağı yukarı herkes burada. 6-7 ayrı hesap açıp toplamda 80-90 takım yapan bir iki kişi de ilk onda TR'de . Hadi 80-90 olmasın 50 olsun , nasıl keyif alıyorlar anlamıyorum :)

Mahcup ettin vallahi Oğuzhan guzel sozlerin icin tesekkurler:) Bu hafta kafamda 5-6 tane kombinasyon var ama bir türlü emin olamıyorum. Özellikle Bourousisi geçen hafta son kez elinde tutan kullanıcıların o krediyi nerede kullanacakları önemli. Herkes bir yerde yoğunlaşmayacağı için kadrolar arasında önemli farklar olacak. 2.bir konu da CSKA maçı. CSKA'nın maçı erken koparacağı düşünüldüğünde CSKAlı oyunculara hem rahat maç olması itibariyle yuksek rating hem de düşük süre ve ortalama altı ranking gözüyle de bakılabilir. Oldukça yoruma açık bir hafta.

Genelde ucuz krediciler için Hunter ve Miller cevher niteliğinde. Fakat Hunter'ın karşısında Bourousis'in olması sebebiyle 1.önceliği savunma mı olacak yoksa kısıtlı rotasyon sebebiyle fauller ve savunmada daha dikkatli olup Boru'nun ikili oyun zaafiyeti üzerine mi yoğunlaşacaklar bu önemli. Hunter'in iyi savunmacı olması sebebiyle bana ilk ihtimal de az gelmiyor. Alacağı fauller ve yorgunluk oyununu etkileyebilir. Miller içinse son 2 maçta bulduğu tempo oyununu bulup bulmayacağı şüpheli. Atlet bir oyuncu ama şutuyla varoluyor hücumda. Real bu maçı ölüm kalım maçı olarak görecek. Sert bir maç ve düşük rankingler gelebilir.

Her halukarda bu 2 oyuncu çok alınanlar listesinde üstte olacaklar. Bu nedenle yine oldukça belirleyici bir hafta olacak.

40-50 takım kurmaya üşenmeyenlerin kazanma hırsını ve azimlerini taktir etmek gerek :D Ben tek takımla başladım tek takımla devam ediyorum bu bakımdan Bahisanaliz'in ligini de dikkatle takip ediyorum.Bu sezon için 2 hedefim var: 1)Haftalık sıralamada bir defa da olsa lider olmak 2)Ligi ilk 10'da bitirmek.

Wanamaker Rice-Rudy Shved Datome Hackett-Vesely Claver Raduljica Q.Miller...+15 kredi
Bu hafta ne yapacağımı şaşırdım.Claver'le Hackett 2lisinden acilen çıkmam gerektiği için hareket alanım yok.Aslında Datome'ye de hiç güvenmiyorum ama daha mantıklı olacağını düşündüğüm hamleler de kafamda dolaşıyor.Bir kaç alternatif belirledim.Fikir verirseniz sevinirim.

1)Claver Hackett Datome out
Tomic White Kalinic in

2)Claver Hackett Wanamaker out
Randle White Calathes in

3)Claver Hackett Wanamaker out
Hunter De Colo Calathes in

Burak 1.alternatifteki Datome-Kalinic değişikliği bana hiç mantıklı gelmedi. Datome form tuttu her halükarda Kalinic'ten yüksek pır yapar diye düşünüyorum. İlk alternatif için 2 değişiklik yapabiliyosan daha yüksek puan getirir bence. Genel olarak bakılırsa Claver'den çıkmak bence de mantıklı, artık gerçek değerine ulaştı bundan sonra kredi arttıracağını pek düşünmüyorum, Randolph da geri dönüyor sanırım bu durumda süresi ve etkinliği azalacaktır. Wannamaker-Calathes değişikliğini kredi kazanmak için yapıyorsan Calathes'ten daha düşük kredili onun vereceği katkıyı verebilecek oyuncular bulunabilir gibi geliyor.
Bi tercih yap dersen mevcut alternatifler içinde gözüme 3. takım daha sempatik geldi :)