6.haftanın ardından GSBasket Liginde sıralama şu şekilde oluştu :
1-uneremre - Obi Wan Kenobi - 971.5
2-
combineson - Dumander - 967.8
3-
kosecki35 - zebercet - 949.8
4-
mstfkyn - CARLA BRUNI - 949.4
5-
OgzhnGnbkn - Dr.House - 947.6
6-
bossgala - Fc Crew 1337 - 945.5
7-dixon52 - dixonspor - 941.8
8-OgzhnGnbkn - Cella Turcica - 939.5
9-farraige - letitbe - 939
10-ChoosenOne - Boss Ataman - 937.4
11-AlbaTorrens - 936.8
12-bekojaan - bekojaan - 933.9
13-ksecer - TVS 01 - 926.7
14-semihGS89 - aslan yuvası - 912.1
15-kaanua - ThunderuA - 909.8
GSBasket Liginde yarış bu yıl çok çekişmeli gidiyor. dixon52 ile
Tanju Çiçek'in yaptığı atak takdire şayan. TVS 01 ile
Kerem Seçer de yavaş yavaş geliyor.
Uğur Yılmaz'ın Boss Ataman'ı da 937.4 ile yarışın içinde diri kalmayı başarmış vaziyette.
Mustafa Kayan , Emre Üner başarılı gidişatı sürdürüyorlar özellikle Emre puan farkını biraz açmış durumda.
Tutku Dinçer'in Alba Torrens'i uzun vadede kredi avantajıyla tırmanışını sürdürecek diye tahmin ediyorum.
Semih Nişancı'de ciddi düşüş var , o takım bir ara genel klasman da ilk 20'deydi diye hatırlıyorum.
Kaan Şencan da geçen yılki başarısını bu yıl ortaya koymuş değil henüz. Bakalım sezon sonu gülen kim olacak , kazanana GS Store'dan bir adet t-shirt hediyesi verileceğini tekrar hatırlatayım , bu yıl hediye konusunda direk sorumlu benim. Lider bitirene ulaşacağım.
Sıralamadaki diğer arkadaşlar kendilerini hatırlatırlarsa çok iyi olur muhabbeti canlı tutmak adına , başlık içinde aktif olup unuttuklarım varsa affola Bu arada burada diğer takımlarımıza dair de fikir alışverişlerinde bulunuyoruz yani sadece GSBasket Ligindeki 4 takımımız konuşmuyoruz. Bu açıdan aslında
takım sınırı yapmamak daha doğru bir tercih olabilirdi , yani burada konuştuğumuz takımları GSBasket Liginde de görebilmek daha keyifli hale getirirdi yarışı. Gelecek yıl için eğer bu konuda hemfikirsek ligi takım sınırı olmadan kurarız.
GSBasket Ligindeki 2 takımıma gelirsek bu hafta biraz yükselmeyi hedefliyorum. Genel klasmandaki ilk 20 deki 2 takıma kafa yorarken buradaki takımlar biraz arkada kalmış. Dr.House'a yaptığım yeni hamlelerle ateş ederek geliyorum
Emre Üner mutlaka dikkatli olmalısın
Yine yukarıda bahsettiğim arkadaşların takımları da çok kaliteli hale geldi. Geçen yıl Tanju Çiçek ile benim takımım ilk 2 yi bir süre domine etmiş daha sonra yarışa Kaan Şencan dahil olmuştu diye hatırlıyorum. Yalnız puan farkını çok net açmıştım , bu yıl çok daha yarışın çetin geçtiği kaliteli bir ligimiz var.Kimin sezonu lider bitireceğini kestirmek oldukça güç , herkes gayet sağlam ilerliyor kendi yolunda.
Bu tatlı yarış sayesinde muhabbeti diri tutup bu başlık altında konuşabiliyoruz , ellerinize sağlık...
Son olarak ; bu oyunun tadı konuşup , fikir aldıkça ortaya çıkıyor. Yani oyuncularımızı takımlarımızı yazıp fikir aldıkça keyifli hale geliyor. Top16 öncesi GSBasket anasayfadan yayınlanmak üzere Fantasy yazısı yazabilirim diyenler varsa 3 pozisyonu birer kişiye verip , biraz detaya inmek kaydıyla "köşe yazısı" çıkarabililiriz oyuncu tercihleri hakkında.Bu konuda isteği olanlar bana mesaj ile ulaşabilir. Pozisyonun birisi yıllardır süre geldiği üzere , müsait olduğu müddetçe ,
Arda Ezer adına rezervasyonlu , onu hatırlatayım