Euroleague Fantasy Challenge (2015-2016)

Düşük kredisi olanlar için şimdiye kadarki en zor hafta.Alternatifleri aza indirdim ama netleştiremedim.
James White'ı kesin olarak alıcam kadroma, onu uzun vadeli düşünüyorum.Limoges deplasmanından sonraki iki maç kendi sahalarında olcak.
Claver'in yerine Randle'la Reyes arasında kaldım.Sizin fikriniz nedir ?

Düşük kredisi olanlar için şimdiye kadarki en zor hafta.Alternatifleri aza indirdim ama netleştiremedim.
James White'ı kesin olarak alıcam kadroma, onu uzun vadeli düşünüyorum.Limoges deplasmanından sonraki iki maç kendi sahalarında olcak.
Claver'in yerine Randle'la Reyes arasında kaldım.Sizin fikriniz nedir ?

Randle 2 hafta önce kredisi daha düşükken önerdiğim isimlerden biriydi.Hatta kendisini Maccabi'den alınabilecek tek pota altı oyuncusu olarak gördüğümü söylemiştim.Ama şu anki kredisiyle alınır mı,emin değilim.zira bu seviyelerde alınabilecek çok sayıda iyi oyuncu var.Eğer krediniz yetiyorsa ve kadronuzda da yoksa Vesely,Dunston hatta Hines gibi oyuncular da tercih edilebilir gibi geliyor bana.
Özellikle Dunston Ivkovic'in Granger ile beraber en güvendiği ve en çok süre verdiği oyuncu.Ben Dunston ve Granger (eğer sakatlığı geçtiyse ve oynamaya başlayacaksa)ın kalan maçlarda önemli işlere imza atacaklarını düşünüyorum

tüm takımları tamamladım. herhalde bundan sonra değiştirmem. benim bugüne kadar en umutlu olduğum hafta bu. (siz ne düşünüyorsunuz?) eğer bu hafta da son 2 haftada olduğu gibi hüsrana uğrarsam zaten kendimden ciddi şüphe edeceğim.

en büyük korkum granger'ın oynaması ve çok bel bağladığım heurtel'in kötü bir maç çıkarması. bu tüm planlarımı yine alt üst eder.

sonra, zaten bu hafta herkesi yüksek skorlar alacağını da düşünüyorum. özellikle bu hafta tercih edilecek isimlerin:

- vesely
- gentile
- rice

olması bence puanları yukarı çekecek. bu 3 oyuncu kadronuzda yoksa muhakkak almaya bakın çünkü genel olarak çok kadroda olacak gibi. almazsanız ve bu 3 oyuncu çok yüksek yaparsa arkada kalırsınız.

aklıma takılan:
- kuzminskas, 76 krediden bu hafta tercih edilecek mi?
- oyuncular fazla kredisi bile olsa delaney mi, yoksa gentile mi tercih edecek? 2 forvet değişiklik hakkıyla iki oyuncuyu birden alacak krediyi bulamayacaklarını düşünüyorum. genelde teki kadroda olacak. bourusis'den gelen krediyle.

bu haftanın galiba en belli bölgesi forvet bölgesi, ki aşağı yukarı şöyle olacağını düşünüyorum:

- gentile/delaney
- rudy fernandez
- datome/ j.carter
- shved/smith

fark yaratacak bölge gard ve pivot pozisyonu gibi gözüküyor. çünkü bana kalırsa farklılıklar burada oluşuyor. iyi gard ikilisini yakalayan ve bourusis yerine en doğru seçimi yapan bu hafta daha şanslı.

herkese başarılar.

Kadrolarım kötü ama totem olsun diye yazıyorum bende :)

Rice-Wanamaker
Devin Smith-Adam Hanga-Ponitka- Gentile
Claver-K.Gabriel-Tomic-Theis

Rice-Llull
Delaney-Datome-Hanga-V.Fridzon
Vesely-Theis-Tomic-Claver

Gentileye ve Rice'a çok güveniyorum nedense. Ucuz yollu olarak Fridzon iyi bir tercih olabilir CSKA nın maçı koparacağını düşünürsek. Claverlardan haftaya çıkmam lazım artık.

.....

en büyük korkum granger'ın oynaması ve çok bel bağladığım heurtel'in kötü bir maç çıkarması. bu tüm planlarımı yine alt üst eder.

.....

Granger sakat görünmüyor oyunda şuanda... Gidişata görede süre alabilir. Bu oyunda alıp satma tercihini hep yanlış yaptığım 2 isimden birisi oldu granger bu sene..

Geçen hafta yine ortalama bir performans gösteren takımda 3 değişiklik hakkımı da kullandım: artık Rodrigue Beaubois'in ismini yazmak zorunda kalmayacağım için mutluyum. Yerine cep herkülü Muhammad Ali Robert Lee "Bobby" Dixon'ı aldım.
Luka Babic ile yollarımızı ayırdık seviyeli inişleri çıkışları olmayan bir ilişkimiz oldu ortalama 11 rankla noktayı koyduk. Yerine dengesiz mi dengesiz Bosna asıllı Sloven Türk vatandaşı Emir Preldzic'i aldım Allah sonumuzu hayır etsin.
Eyenga'nın yerine de yine Eyenga gibi hiç izlemediğim Misko'nun adamlarından Marko Simanovic'i aldım. Haftanın kumarbazı seçilebilirim
Kadro: Wanamaker-Dixon, Kuzmi-Simanovic-Emir-Devin, Bourousis,Claver,Ekpe,Moldoveanu

attachment.php
Geçen hafta 500 krediye dream team kurulabiliyormuş her şey kredi değil :D

Abi bu nedir ya gözünü seveyim, bu kadroyu kurmak için birinin zaman makinesiyle geleceğe gidip maç istatistiklerine bakması lazım, başka türlü olacak gibi değil =))

Son anda bir değişiklik yapmazsam eğer dünya sıralamasında 160. olan takımıma son şeklini verdim.Forvet pozisyonunda Shved ile artık yolları ayırmak istiyorum ama bu hafta Feldeine'yi çıkaracağım sanırım.Bu durumda Shved de haftaya gidici.O bölgeye alacağım oyuncu konusunda da Rudy ile Ponitka arasında gidip geldim ve şimdilik Rudy de karar kıldım.

Guard bölgesinde bir haftalığına aldığım Beaubois'e yol verip uygun kredisi ile Rice'ı kadroya dahil ettim.Aslında Granger'in sakatlığının tamamen geçtiğinden emin olsam onu tercih ederdim ama riske girmek istemiyorum.

ve uzun pozisyonunda Bourousis'e üzülerek de olsa veda edip yerine Vesely'i dahil ettim..

Elimde 20 kredi gibi bir fazlalık var ve kadromun son hali şimdilik şu şekilde oluştu.

Beaubois,Feldeine,Bourousis Out
Rice,R.fernandez,Vesely in

Wanamaker
Rice

Fernandez
Smith
Shved
Gentile

Tomic
Reyes
Bilan
Vesely

Lojeski'nin durumu sakat olarak değişti, bundan dolayı çıkarmayı düşündüğüm Shved bu hafta da takımımda kalıyor. Son dakika değişikliği yapmazsam;
Llull-Huertel / Shved-Delaney-Smith-Gentile / Tomic-Bilan-Vesely-Hunter

gentile maçı kaçırabilirmiş bilginize. kaslarıyla ilgili problem varmış. oynayıp oynamayacağı maç saati belli olur ama biz bu riski alır mıyız?

Olimpia Milano's Alessandro Gentile is game-time decision vs. Efes with muscle strain

gentile hiç oynamayacakmış gibi tüm kadroları yeni baştan düzenliyorum.

Gentile en güvendiğim oyuncuydu bu hafta..Ama bu durumda riske girmeye gerek yok.Ben de Gentile yerine De Colo'yu kadroma aldım.Böyle olunca da Rice'i alamadım ve Beaubois takımda kaldı.
Kadromun son şekli budur.

Wanamaker
Beaubois

Fernandez
Smith
Shved
De Colo

Tomic
Reyes
Bilan
Vesely

Gentile en güvendiğim oyuncuydu bu hafta..Ama bu durumda riske girmeye gerek yok.Ben de Gentile yerine De Colo'yu kadroma aldım.Böyle olunca da Rice'i alamadım ve Beaubois takımda kaldı.
Kadromun son şekli budur.

Wanamaker
Beaubois

Fernandez
Smith
Shved
De Colo

Tomic
Reyes
Bilan
Vesely

gentile benim de en güvendiğim oyuncuydu. hatta 92 kredilik delaney'den daha fazla inanıyordum ona bu hafta. gentile olmayınca takımlarımdaki tüm düzen değişti.

yerine delaney almaya kalktığımda kredi sıkıntısı yaşıyorum. mecburen delaney de alamıyorum. j.carter ve datome'ye yüklendim bu yüzden.

bu sefer de kredi arttı. todorovic oynamayacak herhalde. p.davis'in durumu da şüpheli. center bölgesinde j.agustine'e yüklendim artan krediyle. bakalım, bu sakatlık hoş olmadı. hele bir de oynar 30 falan yaparsa tüm dengeleri alt üst eder.

Tolga kötü haberler veriyosun sabah sabah :)
Gentile devre dışı kalıyorsa, Kuzminskas yada De Colo'ya gidilebilir, ama ben CSKA'nın kasmadan kazanacağını ve Teodosic-De Colo ikilisini maksimum dinlendireceğini düşünüyorum bu maç özelinde. Şu an için Kuzminskas bende ağır basıyor.