oli de spa/lojeski/printezis/young oynamıyorsa stawberry ne yapar? fikri olan.
kuzminskas-strawberry?
datome-calathes/rice/dixon?
Son 3 maça bakarsan bi kıpırtı var, bu kadroda birileri oynayacak ya o ya hackett, ama Spa da maça yetişebilir gibi geliyor bana.
2.seçenek daha güvenli duruyor, Kuzminskas'ın performansı da her zaman soru işareti, bi Gentile değil ne yazık ki.
Kuzminskas'ı almıştım kendi içime de kurt düşürdüm şimdi bak, Huertel i bilemiyoruz Granger oynarsa
Şeytan diyo, Huertel/Kuzminskas/Vesely yerine Dixon/Datome(Carter)/Harangody yap, en azından kredi arttıracağının garantisi olsun Kuzminskas/Huertel kötü oynarsa kredi kaybetmek de var...
Yine kararsız kaldım sanırım...
o kör şeytanlar bana ne demiyor ki granger oynadığı için hertel'i çıkardım ben. +30 yapamayacağına göre dedim, +20'yi 72 krediye bağlamanın hükmü yok. +20 yapabilecek heurtel'dn başka, daha az krediye daha iyi adamlar var. başta calathes. gelecek haftadan itibaren de iki hafta üstüste içeride oynayacak.
kör şeytanlara gelirsek, delaney yerine singleton alasım var sanki singleton bir yerde her birimizi ters köşe yapacak. gora ya da zalgiris maçı sanki bu maçlardan biri olacak.
hepimizin aslında köşeye sıkıştığı yer:
- patlama yapan oyuncuyu önceden bulmak değil, patlama yaptıktan sonra kah kredisi için kah performansı yükseliyor diye hemen kadromuza almak. bu da kadrolarımızı yavaş yavaş birbirine benzetiyor, fark kalmıyor. işte bu hafta için harangody, datom, dixon, miller... iyi de bu adamlar zaten göstereceği en uç performansı göstermiş. bu haftanın enleri büyük ihtimalle başkaları olacak. biz yine es geçeceğiz. gelecek hafta alırız
bunun için aslında bu hafta zerre datome almak istemiyordum. bir kötü performansla herkesi al aşağı edebilir. ama işte o garanti 7 kredi erkesi bu yola teşvik ediyor.
özetle: bu haftanın tahmin edilemez patlamasını kim yapar?(yani +25/+30) benim tercihlerim:
- aaron jackson
- singleton
- j.agustine(bu belki tahmin edilir)
- radulijica (bu sene ilk kez faul problemine girmeyeceğini düşünüyorum. zaten faul problemine girmediğinde otomatikman haftada 16 pır getiriyor. bu da 64 kredi eder.)
- hines/vorontsevic (sassari faktörü. ama hangisi?)
ha aldım mı bu adamlardan bol bol? almadım. gittim herkes gibi delaney, rice, datome aldım. işte bu da fark yaratmıyor kadrom herkesin kadrosu.
ha fark yaratacağım derken saçmalamak da var o da ayrı. böyle idare ediyoruz sanki.
edit: şimdi burada kadrolarımızı paylaşıyoruz. açıyorum kendi kadrolarıma da bakıyorum. lanet olsun aynısı. ya aynısı. 1-2 oyuncu değişiyor en fazla. o da öyle olmuş işte. sen 2 hafta önce rudy almışsın, ben smith. sonra bu hafta da aynı oyuncuları almışız. zaten kemik kadromuz var, tomic, bilan falan. bu oyuncuların üstüne bir de geçen hafta çok iyi performans gösteren, kesin kredi getirecek adamı almışız. aynızyız dostum, aynı
halbuki, sanki rakibe göre kadro yapmak gerek. hani oluyor ya spor dallarında. fantasy de niye olmasın. herkesin kadrosuna göre kadro yapmam lazım. ama gönül ferman dinlemiyor, yine de alıyorum o delaney'i, datome'yi.
satamıyorum tomic'i. oysa zerre güvenmiyorum tomic'e bu hafta.
Çok doğru diyosun ama zaten 3 tane değişiklik yapma hakkımız var, benzeyen kadroları da değiştirmek çok zor, Tomic'e güvenmiyosun ama diğer değişikliklerden Tomic'e fırsat gelmiyo.
Dediğim değişiklikleri yapsam Dixon-Carter alsam, haftaya yine bunları elden çıkarıcam kalacak yine Shved-Tomic-Bilan-Smith
Top 16ya kadar fark yaratmak için haftalık iyi performans gösterecek 2 underrated oyuncu bulmak lazım, ama her hafta doğru adamı bulmak neredeyse imkansız.
Sloukas oynamıyo dimi kesin, ben bu hafta Dixon'a bi yürüyeyim
o kör şeytanlar bana ne demiyor ki granger oynadığı için hertel'i çıkardım ben. +30 yapamayacağına göre dedim, +20'yi 72 krediye bağlamanın hükmü yok. +20 yapabilecek heurtel'dn başka, daha az krediye daha iyi adamlar var. başta calathes. gelecek haftadan itibaren de iki hafta üstüste içeride oynayacak.
kör şeytanlara gelirsek, delaney yerine singleton alasım var sanki singleton bir yerde her birimizi ters köşe yapacak. gora ya da zalgiris maçı sanki bu maçlardan biri olacak.
hepimizin aslında köşeye sıkıştığı yer:
- patlama yapan oyuncuyu önceden bulmak değil, patlama yaptıktan sonra kah kredisi için kah performansı yükseliyor diye hemen kadromuza almak. bu da kadrolarımızı yavaş yavaş birbirine benzetiyor, fark kalmıyor. işte bu hafta için harangody, datom, dixon, miller... iyi de bu adamlar zaten göstereceği en uç performansı göstermiş. bu haftanın enleri büyük ihtimalle başkaları olacak. biz yine es geçeceğiz. gelecek hafta alırız
bunun için aslında bu hafta zerre datome almak istemiyordum. bir kötü performansla herkesi al aşağı edebilir. ama işte o garanti 7 kredi erkesi bu yola teşvik ediyor.
özetle: bu haftanın tahmin edilemez patlamasını kim yapar?(yani +25/+30) benim tercihlerim:
- aaron jackson
- singleton
- j.agustine(bu belki tahmin edilir)
- radulijica (bu sene ilk kez faul problemine girmeyeceğini düşünüyorum. zaten faul problemine girmediğinde otomatikman haftada 16 pır getiriyor. bu da 64 kredi eder.)
- hines/vorontsevic (sassari faktörü. ama hangisi?)
ha aldım mı bu adamlardan bol bol? almadım. gittim herkes gibi delaney, rice, datome aldım. işte bu da fark yaratmıyor kadrom herkesin kadrosu.
ha fark yaratacağım derken saçmalamak da var o da ayrı. böyle idare ediyoruz sanki.
edit: şimdi burada kadrolarımızı paylaşıyoruz. açıyorum kendi kadrolarıma da bakıyorum. lanet olsun aynısı. ya aynısı. 1-2 oyuncu değişiyor en fazla. o da öyle olmuş işte. sen 2 hafta önce rudy almışsın, ben smith. sonra bu hafta da aynı oyuncuları almışız. zaten kemik kadromuz var, tomic, bilan falan. bu oyuncuların üstüne bir de geçen hafta çok iyi performans gösteren, kesin kredi getirecek adamı almışız. aynızyız dostum, aynı
halbuki, sanki rakibe göre kadro yapmak gerek. hani oluyor ya spor dallarında. fantasy de niye olmasın. herkesin kadrosuna göre kadro yapmam lazım. ama gönül ferman dinlemiyor, yine de alıyorum o delaney'i, datome'yi.
satamıyorum tomic'i. oysa zerre güvenmiyorum tomic'e bu hafta.
Gentile'yi kredim Delaney'e yetmediği için en iyi 4 takımımdan 2 sine almıştım. Şimdi Datome / Carter tercihinden birini yapacağım . Carter daha ne yapacağı belli bana kalırsa yani 13 - 18 arası katkı bekliyorum çok değişeceğini de sanmıyorum. Ama Datome 10 da yapabilir 24'te yapabilir. Hangisini alacağımı şaşırdım ama sanırım Datome'ye yürüyorum.
Asıl soru burada başlıyor , Gentile almayıp Datome alınca artan krediye Rice - Davis/Reyes vs gibi 60-65 kredili uzunlar mı alsam yoksa Huertel-Hunter mı yapsam ? Sanırım Huertel - Datome - Hunter IN şeklinde değiştiriyorum Dünya 16.sı ve 176.sı kadrolarımı. 1762nın kredisi daha iyi olduğu için Hunter değil Vesely alıyorum oraya , diğerinde Vesely var zaten.
Dünya 16 son hali ; Teodosic - Huertel / De Colo - Datome - Rudy - D.Smith / Tomic - Claver - Vesely - Hunter şeklinde oldu.
oğuzhan heyecan olsun(karalar farklı oyuncular):
dünya 38: teodisic- rice /de colo- datome- shved- d.smith/ tomic- j.agustine- vesely- reyes
(yalnız kadro üzerinede hala düşünüyorum. reyes yerine belki radulica kalır kadrda. ya da rice yerine aaron jackson)
oğuzhan umarım davis'i almadın
yani hafta daha başlamadan bitiyor. rice-shved bu sene bu oyundaki en büyük hatam.
edit: ben yine de antrenör'ün hatalı olduğunu düşünüyorum. ikisi de maça veremiyor kendini. dakika düzenlemesi çok kötü.