Euroleague Fantasy Challenge (2015-2016)

gelecek hafta kimi satacağımı şaşırdım. rice-shved ilk yolcular. tomic şüpheli. datome'si var daha.

Haftaya Shved kesin gidecek.
Beaubois 2 hafta üst üste içeride takımı adına önemli maçlara çıkacak.Özellikle içeride oynanan maçlarda daha etkili oluyor.Bu nedenle onu biraz daha tutabilirim.
Tomic'in de Pana deplasmanında iyi bir süre alacağını düşünüyorum.Ama o maçtan sonra çıkarılabilir.

Bence herkes bizim gibi düşünüyor.
Bourousis de satanları pişman edecek gibi.
Heurtel iyi gidiyor şimdilik.

Aynen, yerine aldığım kimse iş yapmadı... Umarım delaney ve de colo da benzer performans sergilerde fiyatları düşer biraz

en iyi ilk 6 takım performansı:

1. 90+3
2. 80+4
3. 71+3
4. 75+5
5. 90+3
6. 85+3

yani 120-140 arası olacak tüm takımlarım. her hafta bir öncekini aratıyor

Paul Davis faciası Dünya 21'i mahvetti , son durum ; 60 + De Colo + Teodosic + SerRod + Delaney + Rudy

Dünya 16 ; 86.7 + Teodosic + De Colo + Rudy + Claver . ( Datome ve Devin Smith sağolsun ) Durum kötü şimdilik , yarın biraz düzelse dahi sıra kaybetmek kaçınılmaz gibi. GSBasket'teki Dünya 176 takım daha iyi bu hafta.

-Paul Davis'in kredi kaybettirmesi en büyük yara oldu. Haftaya yapacağım hamleleri kısıtladı.
-180 puan sanırım sıra atlatır 160-170 sıra korur.

Mutsuz bir hafta :(
Shved'in böyle oynayacağını hepimiz biliyoduk ama Lojeski sakat olunca çıkaramadım elde patladı göz göre göre...
112,7+Llull+Delaney, ilk 100den düşerim yüksek ihtimal :(

Geçen sezon smith ve de colo'yu uzun süre almamıştım ve bunlar hep 20 + getirmişlerdi,ben aldım sonra bu ikisini 7-8 getirdiler ... Sonra bu ikisine gıcık oldum doğal olarak bu sezon D.Smith'i ilk kez aldım 8 getirdi,çok iyi biliyorum çıkarsam ve hiç almasam hep 20 üstü getirecek.Bourousis sevdiğim oyuncudur,eski yıllardada hep beni güldürmüştür ve ben onu bu haftada tuttum kadromda o da beni yine güldürdü.Bu haftada belkenen patlamayı yapamıyorum,çünkü bir türlü forvetlerden katkı gelmiyor.Yinede çok kötü değil durumlar,en azından - getiren yok,en kötü 2 oyuncum 8 getirenler.

Cuma günü 3 oyuncum oynayacak

Feldaine ( Haftalardır beklenenin birkaç puan üstünde getirdi,memnunum )
R.Fernandez ( Sevdiğim oyuncudur,o yüzden beni mutlu edecektir )
Stimac ( Geçen hafta onu almadım alanlar ise pişman oldu bu hafta herkes Q.Miller.ı alırken ben onu tercih ettim,en kritik isim )

Bu arada oh olsun efes,nolurdu bize sponsor olsan,euroleague'de yer işgal etmeyin,çekilin artık,bize bırakın meydanı alem Yenilmez Armada'yı görsün,euroleague'de fb ile ülkeyi çok iyi temsil ederiz,bizimde salonumuz,paramız olsun birgün eurolig finalinde kupayı fbyi yenerek alalım,efes'e severim normalde ama bu yaptıkları ile sevsen bile oh olsun dedirtiyorlar