Euroleague Fantasy Challenge (2015-2016)

Efes'in ekolüne hiçbir lafım yok Tolga,bende çocukken basket oynarken şut soktuğumda naumoski atıyor diye seviniyordum,fakat bu kadar para harcayıp yıllardır bu halde olmaları çok sinir bozucu,genç oyuncu olayına gelince ben Ege Arar süre almalı,genç yetiştiremiyoruz yazdığımda oyuncu yetiştirme olayı saçma zaten nba'ye gidiyor diyenler olmuştu,ayrıca biz Efes'i orjinal ismiyle sevdik zorla isim değişikliği yaptırdılar bu bile ekole vurulan manevi bir darbeydi ama çok para harcayıp hiçbir sonuç elde edilmemesine kızmamak mümkün değil

Feldeine kadromdaydı bu haftadan sonra çıkarmayı düşünüyordum,21 getirmesine rağmende çıkaracaktım ama rudy bunun bedelini ödemeli Feldeine kalacak !

Rudy ve Davis faciaları yaşadım 21.sıra takımımda , 150,5 puan geldi. Diğer takımımda Claver falan iyi getirse de Datome-Devin-Rudy'den puan alamadım resmen. O da 150 puan aldı. GSBasket'teki en iyi takımım 143.6 da kaldı. Delaney'in az oynaması bir 7-8 puanlık kayıp oluşturdu takımlarımda. Kredisizlikten Quincy Miller alanların yüzü güldü bu hafta , haftaya alabilirim bende sanki bir süre aşağı yukarı +15 yapacak gibi duruyor.

çok kredi de başa bela bazen. kredi yetmese el mecbur miller- mclaen alacağız büyük takımlara. fazla kredi olduğunda kredi artığı için bu tercihe gitmiyorsun.

tüm zamanların en kötü haftalarından biri şöyle bir bakıyorum, 100-105-118 alan takımlar. facia. genel tablo kötü. en iyi takımlara bakıyorum onlar da kan kaybetmiş.

dünya 38: 147 puan
dünya 102: 157 puan
dünya 121: 139 puan
dünya 128: 128 puan

tahminimce ilk 50'den çıkacağım. iki takımım da 70-90 arası bir yerlerde olacak. bu haftayı bununla atlatmak bile şans olur. umarım ilk 100 dışına çıkmam.

çok kredi de başa bela bazen. kredi yetmese el mecbur miller- mclaen alacağız büyük takımlara. fazla kredi olduğunda kredi artığı için bu tercihe gitmiyorsun.

tüm zamanların en kötü haftalarından biri şöyle bir bakıyorum, 100-105-118 alan takımlar. facia. genel tablo kötü. en iyi takımlara bakıyorum onlar da kan kaybetmiş.

dünya 38: 147 puan
dünya 102: 157 puan
dünya 121: 139 puan
dünya 128: 128 puan

tahminimce ilk 50'den çıkacağım. iki takımım da 70-90 arası bir yerlerde olacak. bu haftayı bununla atlatmak bile şans olur. umarım ilk 100 dışına çıkmam.

38. sıra takımının ilk 50 de kalacağını düşünüyorum ben, rudy oynayıp bi 15 filan yapsaydı aynı şeyi düşünmezdim ama bence kesin olarak ilk 50'desin. Diyorum ve lafımın arkasındayım. :)

38. sıra takımının ilk 50 de kalacağını düşünüyorum ben, rudy oynayıp bi 15 filan yapsaydı aynı şeyi düşünmezdim ama bence kesin olarak ilk 50'desin. Diyorum ve lafımın arkasındayım. :)

ama beni geçtin mustafa hiçbir şeyin bir anlamı yok:) belki şimdi silkelenirim. seni geçtim geçeli eğrim aşağıya doğru seyrediyor. arkadan takip etmek daha iyi:)

edit: 7 puanlar geçmişsin:)

134,1 puan alıp 112. sıraya gerilemişim, Llull u görünce ilk 100den çıkacağıma emindim zaten, neyse yapacak bişey yok önümüzdeki maçlara bakacağız

Rudy ve Davis faciaları yaşadım 21.sıra takımımda , 150,5 puan geldi. Diğer takımımda Claver falan iyi getirse de Datome-Devin-Rudy'den puan alamadım resmen. O da 150 puan aldı. GSBasket'teki en iyi takımım 143.6 da kaldı. Delaney'in az oynaması bir 7-8 puanlık kayıp oluşturdu takımlarımda. Kredisizlikten Quincy Miller alanların yüzü güldü bu hafta , haftaya alabilirim bende sanki bir süre aşağı yukarı +15 yapacak gibi duruyor.

16.sıra >>> 14 ; 21.sıra >>> 20. oldu. Gel de Paul Davis'e sövme neyse haftaya değişiklikleri daha dikkatlı yapmak gerekiyor. Yalnız 2 hafta önce 1.ile aramda 11 puan fark varken TomazsPe şu an 60-70 puan fark yaptı büyük avantaj. GSBasket Ligi puan durumunu ve yeni değerlendirmeleri yarına kadar yazarım.

127,8 alıp 160. lıktan 233. sıraya düşmüşüm..Gsbasket liginde de 7. sıraya düşmüşüm.Feldeine/Rudy değişikliğini yapmamış olsam sıra atlayacaktım şaka gibi

Hayatımda ilk defa sıralamada haftanın 157.si Oldum burda sizin değerli görüşlerinizi okuyarak kendimde yorum katarak birseyler ortaya koydum ve sonucunu aldım hepinize çok teşekkür ederim. :)
Ama bu hafta garip bi şekilde fazla puan topladı oyuncularım.

Leo westerman-wanamaker

Rudy-babic-perperoglu-broekhoff

Furkan-Q.miller-Claver-Zirbes

Sizce haftaya kimleri çıkarıp kimleri almalıyım?

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi