Euroleague Fantasy Challenge (2015-2016)

erken oldu ama sıcağı sıcağına gelecek haftanın planlamasını yapıyorum. rudy'nin sorunu neydi acaba?

rudy sakatsa, işimiz yaş. çıkacak çok oyuncu var. shved, rudy, datome sadece forvet bölgesi.

jankunas'tan başka gözüme ilişen oyuncu yok bu arada. bir de wanamaker o krediden alınır.

erken oldu ama sıcağı sıcağına gelecek haftanın planlamasını yapıyorum. rudy'nin sorunu neydi acaba?

rudy sakatsa, işimiz yaş. çıkacak çok oyuncu var. shved, rudy, datome sadece forvet bölgesi.

jankunas'tan başka gözüme ilişen oyuncu yok bu arada. bir de wanamaker o krediden alınır.

Ben Shved'i kesin olarak çıkarıcam..Yerine de Feldaine'i geri alabilirim :) Hem Feldaine son haftalarda formda hem de Pana 2 hafta üst üste içeride,üstelik sıralamadaki yeri hala rahat değil,kazanmak isteyecekleri ve asılacakları maçlar olacak.
Bunun dışında ilk haftadan beri takımımda olan Bilan'ı bu hafta çıkarmayı düşünüyorum,yerine kimi alacağıma henüz karar vermedim.Eğer düşük kredili birini alırsam Miller,yüksek kredili birini alırsam da Dunston alabilirim
Rudy eğer sakatsa onu da çıkarırım.Hafta sonu lig maçında oynayıp oynamama durumuna göre karar veririm artık

137,4 bu haftaki puanım

İlk kez kafam çok karışık
Bourousis'i çıkarsam mı
D.Smith'e ikinci şansı vermesem mi
Rudy'yi çıkarsam mı
Delaney'i alsam diyorum ama Smith,Rudy ben alana kadar iyilerdi şimdi Delaney'dede aynısı olur mu ?
Bu hafta çoğunluğun çıkaracağı bir forveti alacağım,risk ama hislerim olumlu onunla ilgili
Yarın gece inceleyeceğim oyuncuları
Bu haftanın özeti " Rudy,Smith ve B.Dixon biliyorum ki kadromdan çıktığınız haftadan itibaren 15'den az getirmeyeceksiniz,Bourousis seni iyiki ilk haftadan almışım,Feldeine 3 haftadır 60-70 kredili adamlardan alamadığım katkıyı veriyorsun,Hanga istikrarlısın ne üzüyorsun ne güldürüyorsun,Renfroe bi o büyük patlamayı yapamadın be kardeş "

Dünya 20 ; Teodosic - SerRod / De Colo - Delaney - Rudy - Devin / Tomic - Hunter - Vesely - Davis .

Davis'in -3'ü ve 9 kredi kaybettirişi bu hafta fena sarstı bu takımı. Herşeye rağmen ( Rudy ve Devin'den -4 ) sıralamada yerini korudu ve 1 basamak öne çıktı. Davis-Rudy^den çıktım. Cebimde 14 kredi var ve tek değişiklik hakkım var. Devin Smith mi çıkmalı ? Çıkacaksa yerine kim gelebilir ?

Hayatımda ilk defa sıralamada haftanın 157.si Oldum burda sizin değerli görüşlerinizi okuyarak kendimde yorum katarak birseyler ortaya koydum ve sonucunu aldım hepinize çok teşekkür ederim. :)
Ama bu hafta garip bi şekilde fazla puan topladı oyuncularım.

Leo westerman-wanamaker

Rudy-babic-perperoglu-broekhoff

Furkan-Q.miller-Claver-Zirbes

Sizce haftaya kimleri çıkarıp kimleri almalıyım?

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Perperoglou - Furkan ve sakatığına bağlı olarak Rudy çıkabilir. Furkan gerekli dakikaları bulamıyor , McLean veya Hunter düşük krediden imdadınıza yetişir uzun konusunda. Perperoglou yerine Feldeine , Broekhoff , Gentile hala sakatsa Sİmon vs alınabilir.

Dünya 20 ; Teodosic - SerRod / De Colo - Delaney - Rudy - Devin / Tomic - Hunter - Vesely - Davis .

Davis'in -3'ü ve 9 kredi kaybettirişi bu hafta fena sarstı bu takımı. Herşeye rağmen ( Rudy ve Devin'den -4 ) sıralamada yerini korudu ve 1 basamak öne çıktı. Davis-Rudy^den çıktım. Cebimde 14 kredi var ve tek değişiklik hakkım var. Devin Smith mi çıkmalı ? Çıkacaksa yerine kim gelebilir ?

devin'den çıkma oğuzhan. daruşşafaka'nın brose'e maç vermesi maccabi'in hala şansı olduğunu gösteriyor. sassari pota altı kötü. ya randle, ya smith, ya mbakwe yıldızlaşacak. smith 20 yapar.

bence diğer çıkma hakkını pivotlardan yana kullan. tomic-hunter vesely

çünkü forvet almaktansa pivot almak daha kolay. smith'i çıkarsan forvet bulamazsın. smith daha garanti. ama pivot bulursun.

Ben önümüzdeki hafta Eyenga ve Smith'in karşılıklı olarak iyi oynamalarını bekliyorum nedense...
Eğer ben bu kadroya sahip olsaydım sanırım SerRod'u çıkarırdım.Yerine de Granger tercihi yapabilirdim.Tabi Granger'i hafta sonu lig maçında son durumunu görmek için bir kez daha izler ona göre karar verirdim.

çok sıcak bir itiraf ama ben shved'lerin hepsini de tutacağım. o kadar küfrettim, içimden bir ses gelecek maç bir şeylerin olacağını söylüyor.

aslında şu sözleri söylemek istemiyorum: "ya görüyor musunuz? biz satınca adam coştu!"

sonuna kadar shved. +25 yapana kadar. o kadar kahrını çektik.

sonuçta: datome-rudy out bende.

shved ve smith kalıyor.

her hafta oyuncu değişikliklerine en iyi takımlarımdan başlardım. şimdi en kötü takımlardan başlıyorum. iyi oluyor böyle. al-sat yapa yapa ısınıyorsun. iyice işin içine giriyorsun. en iyi takımına geldiğinde en sıcak ve her şeyi bilen prof. haldesin:) öneririm.

her hafta oyuncu değişikliklerine en iyi takımlarımdan başlardım. şimdi en kötü takımlardan başlıyorum. iyi oluyor böyle. al-sat yapa yapa ısınıyorsun. iyice işin içine giriyorsun. en iyi takımına geldiğinde en sıcak ve her şeyi bilen prof. haldesin:) öneririm.
Ben de her zaman o şekilde yapıyorum.En iyi takımı da son gece hallediyorum :)

çok sıcak bir itiraf ama ben shved'lerin hepsini de tutacağım. o kadar küfrettim, içimden bir ses gelecek maç bir şeylerin olacağını söylüyor.

aslında şu sözleri söylemek istemiyorum: "ya görüyor musunuz? biz satınca adam coştu!"

sonuna kadar shved. +25 yapana kadar. o kadar kahrını çektik.

sonuçta: datome-rudy out bende.

shved ve smith kalıyor.

Khimki bu kadar geniş kadroya sahip olmasa ve Shved 30 dakika civarı süre alsa zaten son haftaya kadar takımda tutarım kendisini ama izlediğim Khimki maçlarında gördüğüm bir şey var ki,eğer o takımda bir maçta +25 yapacak bir dış oyuncu çıkacaksa bence o kişi Rice olur,Koponen olur ama şu haliyle Shved olamaz gibime geliyor.Kaldı ki benim kadrolarımda Shved dışında herhangi bir Khimki oyuncusu da yok gibi birşey.Tabi bu oyunda her şey olabilir ama Datome ve Rudy'nin bile herhangi bir maçta +25 yapma ihtimali Shved'e göre daha fazla :).

Bu oyunda bu sezon malesef ciddi forvet sıkıntısı var,görünen o ki Delaney ve De Colo her zaman garanti ama o ikisi bende yok :) Sonra Rudy,Smith geliyor onlarda bana gelince berbat oynuyor,Djedovic var bu adam çok riskli bir hafta 25 yapar bir hafta -5 eski sezonlardan biliyorum

Birde şu var Navarro geçen sezon bitmişti bu sezon Diamantidis,Spanoulis bitmiş ve sırada Rudy var,bu adamların devri bitmiş ve bitiyor

arkadaşlar oyundaki forvet sıkıntısını çözdüm. tamamen matematik ve istatistik. bu bilgi o kadar gizli ki kendime saklıyorum.

oyunun açığını buldum heralde:) ha-ha:) bunu daha önce nasıl düşünemedim.:)

şimdi gelelim büyük sırra, her hafta forvet bölgesinden iki oyuncudan garanti 30 gelsin istiyorsanız, bunu sadece 101 kredi ile yapabilirsiniz.

öncelikle yapmanız gereken, forvet bölgesinden 2 oyuncu çıkarın. şimdi muhteşem ikiliyi ve istatistikleri sizlere gururla sunuyorum:

http://i.hizliresim.com/gVVdrO.png

bu resim bize ne anlatıyor? bu gördükleriniz white ve babic'in istatistikleri ve her hafta birlikte yaptıkları toplam pırlar.

babic ve white ikisi birden maç başına 70 dakika süre alıyor. deplasmandaki oli maçını saymazsak zaten o maçta babic fazla süre almamış, her hafta ortalama 30 pır ile oynuyorlar.

cedevita'nın önümüzdeki maçları kendi evlerinde kazanmak zorunda oldukları;
- anadolu efes ve milano ile.

bu iki takım da çok yiyor, çok atıyor. yani pırlar havada uçuşuyor.

bir reklamcı gibi konuşmak gerekirse;
- 102 krediyle iki haftada 60 pır kazanmak işten değil. white ve babic'i birlikte alın, işinizi şansa bırakmayın.

Perperoglou - Furkan ve sakatığına bağlı olarak Rudy çıkabilir. Furkan gerekli dakikaları bulamıyor , McLean veya Hunter düşük krediden imdadınıza yetişir uzun konusunda. Perperoglou yerine Feldeine , Broekhoff , Gentile hala sakatsa Sİmon vs alınabilir.
Perperoglu ve rudy çıkacak zaten fakat kredi sıkıntısı çektiğim için furkani bi kaç hafta daha tutmak zorundayım elimden başka bişey gelmiyor.

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.haftanın ardından GSBasket Liginde sıralama şu şekilde oluştu :

1-uneremre - Obi Wan Kenobi - 971.5
2-combineson - Dumander - 967.8
3-kosecki35 - zebercet - 949.8
4-mstfkyn - CARLA BRUNI - 949.4
5-OgzhnGnbkn - Dr.House - 947.6
6-bossgala - Fc Crew 1337 - 945.5
7-dixon52 - dixonspor - 941.8
8-OgzhnGnbkn - Cella Turcica - 939.5
9-farraige - letitbe - 939
10-ChoosenOne - Boss Ataman - 937.4
11-AlbaTorrens - 936.8
12-bekojaan - bekojaan - 933.9
13-ksecer - TVS 01 - 926.7
14-semihGS89 - aslan yuvası - 912.1
15-kaanua - ThunderuA - 909.8

7.haftanın ardından GSBasket Liginde sıralama şu şekilde oluştu :

1-uneremre - Obi Wan Kenobi - 1105.6
2-combinesson - DUMANDER - 1101.7
3-OgzhnGnbkn - Dr.House - 1091.2
4-dixon52 - Dixonspor - 1089.3
5-bekojaan - bekojaan - 1082.0
6-mstfkyn - CARLA BRUNI - 1077.9
7-kosecki35 - zebercet - 1077.6 ( HAKAN TÜRK'ÜN TAKIMIDIR )
8-ksecer - TVS-1501 - 1075.5
9-ChoosenOne - BossAtaman - 1072.9
10-OgzhnGnbkn - Cella Turcica - 1072.1
11-decoleite - deco male 80kg - 1059.6
12-farraige - Letitbe - 1057.6
13-bossgala - FC Crew 1337 - 1057.4
14-ksecer - TVS-1502 - 1056.0
15-kaanua - ThunderuA - 1043.8

GSBasket Liginde çekişme son sürat devam ediyor. Emre Üner liderliğini devam ettirse de puan farkının azalmasına engel olamadı. Tanju Çiçek'in Dixonspor ve benim Dr.House gümbür gümbür geliyor listenin tepesine doğru. Hakan Türk'ün kosecki'si bu hafta ciddi kan kaybetmiş gibi görünüyor. Kerem Seçer'in TVS-01'i yine büyük bir hamle yaparak listede 5 sıra birden yükseldi.Bununla kalmayıp TVS-02'yi de ilk 15 e sokarak 2 takımla yarışın içinde olacağının mesajını verdi :) Mustafa Kayan ve Burak Uğur Yılmaz yerlerini hemen hemen koruyor. Tutku Dinçer'in kredi hesapları bu hafta onu listenin dışına atmış gibi görünüyor.

Önümüzdeki hafta için herkese başarılar şimdiden , Emre Üner'e tekrar duygusal baskı yükleyen mesajımı ileteyim ; mutlaka çok dikkatli olmalısın . :)

oğuzhan mustafa ile istişare ediyoruz, bir de senden görüş alayım. bu hafta tomic? reyes hakkında ne düşünüyorsun?

şu takımın in/outları ne olmalı?

teodisic
rice

nando de colo
datome
shved
smith

vesely
reyes
agustine
tomic

ben aslında değişikliklikleri yaptım ama tarafsız gözle bakacak biri de lazım. ilk bakışta rice/shved/datome gider gibi gözüküyor. ama ilk bakış da yanıltıyor bazen.

oğuzhan mustafa ile istişare ediyoruz, bir de senden görüş alayım. bu hafta tomic? reyes hakkında ne düşünüyorsun?

şu takımın in/outları ne olmalı?

teodisic
rice

nando de colo
datome
shved
smith

vesely
reyes
agustine
tomic

ben aslında değişikliklikleri yaptım ama tarafsız gözle bakacak biri de lazım. ilk bakışta rice/shved/datome gider gibi gözüküyor. ama ilk bakış da yanıltıyor bazen.

Kızılyıldız Kombank Arena'da tempolu oynamayı seven bir takım , Khimki zaten açık alan basketboluna uygun isimlerden kurulu bir takım. Yani kısaları tempo diyor uzunlar dur 2 sn bekleyin geliyorum diyor Khimki'de. Kızılyıldız bu kadar tempolu oynamasına rağmen az sayı çıkardı maçlarda çünkü saha içi isabet oranında sanırım sondan 2.takımdı . Son haftalarda Miller'ın da gelişiyle toparlandılar yalnız çok ciddi kısa savunmasında defektleri var. Şunu diyorum ; Khimki kısaları için oyunu yönlendirebilecek uygun ortam var . Zayıf kısa savunması ve buna ilaveten tempolu açık alan basketbolu tam Rice ve Shved'in oyunu. Ben bu hafta geçen haftaki gibi rezilleri oynamalarını beklemiyorum. Ama aynı takımdan 3 oyuncu birden de fazla , Davis hala sakatsa Augustine'den devam edilir. Rice veya Shved birisi çıkabilir bana kalırsa .

Tomic'i ben başa oynayan takımlarımdan birisinden çıkardım ama Delaney almak için yaptığım bir hamle oldu , orada Delaney yoktu. Diğer takımımda tutuyorum . Yani çok kötü oynarsa veya çok iyi oynarsa en azından bir takım bundan mahrum kalmamış olacak. Tomic'in statsa baktığımızda ilk 2 hafta 17 dk ve 20 dk süre aldığı maçlarda 5-6 var , bir de geçen hafta 13 dk oyunda kaldığı maçta 13 var. Tomic 22-26 dk arası sahada kaldığı her maçta , yani ritm bulduğunda sürekli 18-20 civarı katkı verdi. OAKA'da da 24-25 dk sahada kalacağını düşünüyorum. OAKA'da PAO - Barça maçları efsane geçer , Tomic şimdiye kadar orayı domine etti diyemem ama karşısında Euroleague'in en iyi savunmacaları da yok artık. Colton Iverson bu hafta coştu PAO uzunlarına karşı. Benim kadrodaki demirbaşlarımdan birisi olduğu için çıkarmaya çok sıcak bakmıyorum. Çıkardığım takıma önümüzdeki hafta tekrar almayı düşünüyorum.

Reyes ve Real'e gelirsek artık mutlaka almaları gereken maça çıkıyorlar. Böyle kritik maçlarda Reyes - Rudy - Nocioni numarasını yapıp birşeyler üretiyor. Rudy sakatsa ve Real bu maçı almak için her türlü saha içi - saha dışı etkeni deneyecekse Reyes aslında bu maç iyi katkı verebilir. FB'de Udoh'un olmayışı Vesely'nin sürelerini artıracak ve Antic'ten kalan sürede Datome 4 ' e kayabilir. Vesely faul sıkıntısına girdiği için silik perfromanslar verdi. Şimdi tek Vesely daha çok ribo toplar ama faul sıkıntısına girebilir. Datome'nin dakikaları artar ama ne verir hiç bilmiyorum , kendisiyle pek anlaşamıyoruz. Ne zaman kadromda olsa berbat oynadı. Reyes için de dediğim gibi eğer Madrid maçı almak için her yolu deneyecekse Reyes'in istediği ortam olur ama şutu olan 4leri savunmak için Thompkins'e sürelerinden verir gibi. Yani Udoh olsaydı daha fazla sahada kalırdı Reyes. Sonuç olarak inan hiç bilmiyorum ne olacak burada :)

Kadroya bakınca kim çıkar zor soru . Şimdi guard için Huertel , Teo , Wanamaker haricinde düzgün katkı veren adam yok , geri kalan çok farketmiyor aslında. Bu açıdan Rice'ı galiba tutardım ben. Delaney'i almak baya zor galiba bu takımda. Miller'ı Reyes yerine alıp Delaney için forvetten birini çıkarınca galiba kredi yetmiyor. Delaney'i almayacaksak benzer değişikliklerden gidilir. Ben yine de Reyes'e ve Real'e güvenmeyip Reyes'i out'a yazarım heralde . Diğer uzunlara ilişmem sanırım. Datome konusunda kararsızım , ben çıkarıyorum sizde dursun malum pek anlaşamıyoruz iyi getirebilir :) Yalnız çok zor sordun , eğer kredi yetseydi direk Miller al , Delaney al geç derdim bu şekilde zor. SF için De Colo , Delaney takıntım var benim mutlaka ikisi birden olmalı :) Sen seçenekleri yaz 3-5 tane ben öyle karar vereyim ya , kredi durumunu da bilmeyince birşey diyemiyorum yani elimin altında olup her yolu denemem lazım kadroda.

İlk kez değişiklikler konusunda bu kadar zorlanıyorum,3 oyuncu çıkarma hakkı yetmiyor,kredi hesapları yapıyorum,Rudy ve Udoh çıkıyor mecburen,son değişiklik B.Dixon'ı çıkaracağım,alacağım 3 oyuncu için çok kararsızım,20-27 civarı bir uzun alıp guard ve forvete daha iyi isimler almak istiyorum.maçlar çarşambadan başlıyor,cuma pana - barça maçı 21:45'te Ntvspor'da,güzel maç olacaktır

Kızılyıldız Kombank Arena'da tempolu oynamayı seven bir takım , Khimki zaten açık alan basketboluna uygun isimlerden kurulu bir takım. Yani kısaları tempo diyor uzunlar dur 2 sn bekleyin geliyorum diyor Khimki'de. Kızılyıldız bu kadar tempolu oynamasına rağmen az sayı çıkardı maçlarda çünkü saha içi isabet oranında sanırım sondan 2.takımdı . Son haftalarda Miller'ın da gelişiyle toparlandılar yalnız çok ciddi kısa savunmasında defektleri var. Şunu diyorum ; Khimki kısaları için oyunu yönlendirebilecek uygun ortam var . Zayıf kısa savunması ve buna ilaveten tempolu açık alan basketbolu tam Rice ve Shved'in oyunu. Ben bu hafta geçen haftaki gibi rezilleri oynamalarını beklemiyorum. Ama aynı takımdan 3 oyuncu birden de fazla , Davis hala sakatsa Augustine'den devam edilir. Rice veya Shved birisi çıkabilir bana kalırsa .

Tomic'i ben başa oynayan takımlarımdan birisinden çıkardım ama Delaney almak için yaptığım bir hamle oldu , orada Delaney yoktu. Diğer takımımda tutuyorum . Yani çok kötü oynarsa veya çok iyi oynarsa en azından bir takım bundan mahrum kalmamış olacak. Tomic'in statsa baktığımızda ilk 2 hafta 17 dk ve 20 dk süre aldığı maçlarda 5-6 var , bir de geçen hafta 13 dk oyunda kaldığı maçta 13 var. Tomic 22-26 dk arası sahada kaldığı her maçta , yani ritm bulduğunda sürekli 18-20 civarı katkı verdi. OAKA'da da 24-25 dk sahada kalacağını düşünüyorum. OAKA'da PAO - Barça maçları efsane geçer , Tomic şimdiye kadar orayı domine etti diyemem ama karşısında Euroleague'in en iyi savunmacaları da yok artık. Colton Iverson bu hafta coştu PAO uzunlarına karşı. Benim kadrodaki demirbaşlarımdan birisi olduğu için çıkarmaya çok sıcak bakmıyorum. Çıkardığım takıma önümüzdeki hafta tekrar almayı düşünüyorum.

Reyes ve Real'e gelirsek artık mutlaka almaları gereken maça çıkıyorlar. Böyle kritik maçlarda Reyes - Rudy - Nocioni numarasını yapıp birşeyler üretiyor. Rudy sakatsa ve Real bu maçı almak için her türlü saha içi - saha dışı etkeni deneyecekse Reyes aslında bu maç iyi katkı verebilir. FB'de Udoh'un olmayışı Vesely'nin sürelerini artıracak ve Antic'ten kalan sürede Datome 4 ' e kayabilir. Vesely faul sıkıntısına girdiği için silik perfromanslar verdi. Şimdi tek Vesely daha çok ribo toplar ama faul sıkıntısına girebilir. Datome'nin dakikaları artar ama ne verir hiç bilmiyorum , kendisiyle pek anlaşamıyoruz. Ne zaman kadromda olsa berbat oynadı. Reyes için de dediğim gibi eğer Madrid maçı almak için her yolu deneyecekse Reyes'in istediği ortam olur ama şutu olan 4leri savunmak için Thompkins'e sürelerinden verir gibi. Yani Udoh olsaydı daha fazla sahada kalırdı Reyes. Sonuç olarak inan hiç bilmiyorum ne olacak burada :)

Kadroya bakınca kim çıkar zor soru . Şimdi guard için Huertel , Teo , Wanamaker haricinde düzgün katkı veren adam yok , geri kalan çok farketmiyor aslında. Bu açıdan Rice'ı galiba tutardım ben. Delaney'i almak baya zor galiba bu takımda. Miller'ı Reyes yerine alıp Delaney için forvetten birini çıkarınca galiba kredi yetmiyor. Delaney'i almayacaksak benzer değişikliklerden gidilir. Ben yine de Reyes'e ve Real'e güvenmeyip Reyes'i out'a yazarım heralde . Diğer uzunlara ilişmem sanırım. Datome konusunda kararsızım , ben çıkarıyorum sizde dursun malum pek anlaşamıyoruz iyi getirebilir :) Yalnız çok zor sordun , eğer kredi yetseydi direk Miller al , Delaney al geç derdim bu şekilde zor. SF için De Colo , Delaney takıntım var benim mutlaka ikisi birden olmalı :) Sen seçenekleri yaz 3-5 tane ben öyle karar vereyim ya , kredi durumunu da bilmeyince birşey diyemiyorum yani elimin altında olup her yolu denemem lazım kadroda.

hali hazırda oğuzhan:
- rice out- wanamaker in
- datome out- djedovic in (bu hafta en umutlu olduğum isim djedovic. strausburg takımı tam ona göre)
- tomic out- miller in

olasılıklar 1:
- rice out- calathes in
- datome out- delaney in
- tomic out- miller in

olasılıklar 2:
- rice out - lull in -( calathes in)
- datome out- cauesur in- (djedovic in)
- tomic out- jankunas in

6 kredim var boşta.

Kadromu kurdum,umarım ekstra bir sakatlık durumu olmaz,bir daha kadro değiştirmek istemiyorum.Az kredi ile alabileceğim en mantıklı isimleri aldım,Bourousis'i yine tuttum kadromda,B.Dixon'ı,R.Fernandez'i,E.Udoh'u çıkardım,eğer Fernandez oynarsa ve 15 pr üstü getirirse kötü olacak.
-Devin Smith bu hafta en kötü 16-17 getirmeli
-Renfroe artık patlama yapmalı 25 üstüne çıkmalı,o potansiyeli var hem sayı hem ribaunt hem asist olarak aslında çok potansiyelli
-Laborallı oyunculardan yüksek Pr'ler bekliyorum
-Delaney,De Colo,Teodosic,Gentile gibi isimleri artık ancak top 16'da alabileceğim,bunlarında en fazla 2'sini alabilirim
-Stimac'ı kadromda tutuyorum,Q.Miller'ı bu hafta aldım,umarım bana gelince - 'lere düşmez :) Kızılyıldız'dan 2 uzun var bu hafta kadromda,Zirbes erken faul problemine girerse benim için iyi olabilir
-O.Hunter'da kadromda,ondan biraz şüpheliyim ama 10-12 arası getirse bile memnun eder beni