hali hazırda oğuzhan:
- rice out- wanamaker in
- datome out- djedovic in (bu hafta en umutlu olduğum isim djedovic. strausburg takımı tam ona göre)
- tomic out- miller in
olasılıklar 1:
- rice out- calathes in
- datome out- delaney in
- tomic out- miller in
olasılıklar 2:
- rice out - lull in -( calathes in)
- datome out- cauesur in- (djedovic in)
- tomic out- jankunas in
6 kredim var boşta.
Guardların hiçbiri beni tatmin etmiyor yani o bölge çok şansa kalıyor. Biraz önce eve gelip Galatasaray futbol maçı öncesi Khimki-Enisey maçına bir göz attım. 108 sayı attı Khimki ve Shved gayet iyi maç çıkardı. P.Davis yine yoktu ve Augustine Euroleague maçında yine 30 dk sahada kalıp 20 yi görecek galiba. Kızılyıldız - Madrid maçına bakıyorum , Ayon 20 , Zirbes 32 yapıyor. Vesely tek 5 numara olduğu için Real uzunlarına karşı alacağı sürenin fazla olması sebebiyle sanki iyi katkı verecekmiş izlenimi oluştu bende . Yine Ayon'un 31 dk sahada kalıp 20 yaptığı yerde Augustine de 20 yapar gibi geliyor. Sonuç olarak ciddi ciddi Augustine'i düşünmeye başladım.
Jankunas çok tercih edilebilecek bir uzun , Gabriel sezona harika başladı özellikle 3 sayı isabetinde müthiş gelişim vardı ama savunma yönünde biraz fazla kontrol dışı işler yapıyor. Yani savunma disiplini savunma aklı ön planda değil daha çok hissiyatlarıyla yaşıyor savunma tarafında. Gabriel'in savunduğu Gist 34 ve 20 yaptı KSK'ya. Doelmann 19 ve 18 yaptı . Claver 17 yaptı.Jankunas 24 yaptı. Yani KSK'ya karşı 4 numara almak çok ama çok mantıklı . Hem saha içi yorumum hem de istatistiki yorumlarım Jankunas'ın iyi bir tercih olduğu yönünde diyebiliriz.
Cauesur bence tercih edilmesi gereken isimlerden birisi bu hafta. Maç kolay veya zor farketmez 25 dakika sahada kalıyor. Limoges karşısında 14-15 yapsa 15.4 - 16.5 civarı katkı vermiş olacak ben bu hafta öneriyorum. Djedovic bence fazla riskli son 3-4 maçına baktığımızda 5 yok neredeyse. Ben iyi takımlarımda bu riski almam , inanıyorsan al ama biraz da hissiyat bu iş.
Maccabi lig maçını beklemek gerek diyorum. Maccabi rezaletleri oynuyor yalnız kadrolardan temizlediğimiz Rochestie 14-15 veriyor. Rochestie ve Randle düşünülebilir Maccabi'den , açıkçası Randle lig maçında iyi performans verirse ben ciddi ciddi düşünebilirim.
Augustine-Vesely'nin yanına Jankunas'ı eklemek bana mantıklı geldi kadrona bakınca. Tomic-Vesely-Jankunas-Augustine bence sağlam bir uzun rotasyonu olur. Ama önümüzdeki hafta ben bu adamları çıkaramam hepsini diyorsan Wanamaker- Miller durur yani , değişiklik sıkıntısı yaratmaz sana. Ama Djedovic tercihin bence fazla riskli orada. Guard için Wanamker-Teo-Huertel 3'ünden ikisini koymak mantıklı belki Huertel'i de düşünebilirsin.
Rochestie-Delaney-Miller'ı da bi düşün derim. Delaney-De Colo ikisi bir arada olacak bende , şu son cümlem bunun etkisinde kalmış olabilir