Euroleague Fantasy Challenge (2015-2016)

SG-SF pozisyonunda De Colo-Smith-Babic ve Broekhoff var, tek değişiklik hakkım kaldı (PG ve C tamam gibi) ve ek olarak 36 kredim var. Broekhoff Gora ile iç sahada yine fazla süre alıp iyi PIR yapabilir mi? Kredi artışı garanti gibi. Babic iç sahada Efes'e karşı yine 20 civarı yapar gibi geliyor. İkisi de geçen hafta sevindirdiler ama yine de güvenmiyorum. Smith'ten hala beklentim yüksek, 49 krediye satmak içimden gelmiyor. Bu 4'lüden herhangi biri için değişiklik önerilerinde bulunabilir misiniz?

SG-SF pozisyonunda De Colo-Smith-Babic ve Broekhoff var, tek değişiklik hakkım kaldı (PG ve C tamam gibi) ve ek olarak 36 kredim var. Broekhoff Gora ile iç sahada yine fazla süre alıp iyi PIR yapabilir mi? Kredi artışı garanti gibi. Babic iç sahada Efes'e karşı yine 20 civarı yapar gibi geliyor. İkisi de geçen hafta sevindirdiler ama yine de güvenmiyorum. Smith'ten hala beklentim yüksek, 49 krediye satmak içimden gelmiyor. Bu 4'lüden herhangi biri için değişiklik önerilerinde bulunabilir misiniz?

Ben olsam Babic'i çıkarırdım, o maçın baya kanlı ve düşük skorlu olma ihtimali de var.

Son dakika değişikliğine gitmezsem kadromun son hali;

Huertel-Kuzminskas-Bilan OUT / Wannamaker-De Colo-Jankunas IN

Llull - Wannamaker / Shved - Delaney - Smith - De Colo / Tomic - Jankunas - Vesely - Hunter

Hafta bugün başlıyor, değişiklikler için bilginiz olsun!!

Son dakika değişikliğine gitmezsem kadromun son hali;

Huertel-Kuzminskas-Bilan OUT / Wannamaker-De Colo-Jankunas IN

Llull - Wannamaker / Shved - Delaney - Smith - De Colo / Tomic - Jankunas - Vesely - Hunter

Hafta bugün başlıyor, değişiklikler için bilginiz olsun!!

8.haftanın puan cetvelini yayınlamama 3 - 4 gün var daha ama Emre Üner'in koltuğu bırakmaya hiç niyeti yok. 1.lik koltuğundaki yerini koruyacağını düşünüyorum :)

Bu hafta benim için kritik 2 adam Vesely - Tomic. Kısa rotasyonlarını düzenlerken çok fazla ilişemedim uzunlara.

Dünya 14 ; Teodosic - Wanamaker / De Colo - Shved - Smith - Carter / Tomic - Vesely - Claver - Hunter

Dünya 20 ; Teodosic - Llull / De Colo - Delaney - Shved - Smith / Tomic - Vesely - Miller - Hunter

GSBasket Ligindeki takımımda Rice kaldı , diğer değişiklikleri hallederken orada revizyona gidemedim. Rice GsBasketteki sıralamamı belirler bu hafta . Tabi yine Vesely - Tomic ikilisi mevcut .

Reyes,Augustine,Ayon,Tomic,Vesely,Hunter,Miller,Jankunas,Claver,Randle .. Bu hafta bu adamlardan bazıları çok iyi puanlar getirecek bazıları üzecek . Uzunlarda doğru adamları bulanlar Dünya sıralamasında öne gider diye tahmin ediyorum.

Bu hafta benim için kritik 2 adam Vesely - Tomic. Kısa rotasyonlarını düzenlerken çok fazla ilişemedim uzunlara.

Dünya 14 ; Teodosic - Wanamaker / De Colo - Shved - Smith - Carter / Tomic - Vesely - Claver - Hunter

Dünya 20 ; Teodosic - Llull / De Colo - Delaney - Shved - Smith / Tomic - Vesely - Miller - Hunter

GSBasket Ligindeki takımımda Rice kaldı , diğer değişiklikleri hallederken orada revizyona gidemedim. Rice GsBasketteki sıralamamı belirler bu hafta . Tabi yine Vesely - Tomic ikilisi mevcut .

Reyes,Augustine,Ayon,Tomic,Vesely,Hunter,Miller,Jankunas,Claver,Randle .. Bu hafta bu adamlardan bazıları çok iyi puanlar getirecek bazıları üzecek . Uzunlarda doğru adamları bulanlar Dünya sıralamasında öne gider diye tahmin ediyorum.

oğuzhan dünya 20. si takıma meydan okuyorum. bu hafta şans benden yana olsun:)

dünya20: (15 PUAN ÖNDE)
Teodosic - Llull / De Colo - Delaney - Shved - Smith / Tomic - Vesely - Miller - Hunter

dünya 34:
Teodisic- Llull / De Colo- Lojeski- Shved- Smith/ Reyes- Vesely- Agustine- Radulijica

ah jankunas vah jankunas. suç da bulamıyorum takımın en iyisiydi. top çaldı, ribaund aldı. sadece arkadaşları onu hücumda kullanmayı bilmediler. 9,9 kötü oldu.

30 yapabilecek justin carter'ın 16 yapması da komik oldu. yatsın kalksın serbest faul çalışsın.

oğuzhan dünya 20. si takıma meydan okuyorum. bu hafta şans benden yana olsun:)

dünya20: (15 PUAN ÖNDE)
Teodosic - Llull / De Colo - Delaney - Shved - Smith / Tomic - Vesely - Miller - Hunter

dünya 34:
Teodisic- Llull / De Colo- Lojeski- Shved- Smith/ Reyes- Vesely- Agustine- Radulijica

Tabi ki kabul edildi , her daim :)

14 numara Justin Carter'dan 16 alarak başladı. 4/10 serbest atış attı çok daha iyi olabilirdi. Ama Huertel'in sakatlığı sonrası değiştirmek zorunda kaldığım kadroda maç önü Carter'a 16 yazsalar eyvallah derdim. İyi sayılabilecek bir başlangıç gibi..

Bu sezon Zalgiris'ten hiç oyuncu almadım alma niyetimde yok,Karşıyaka'dan 2 haftalığına Ragland'ı almıştım,hataymış,çarşamba oynayan oyuncum olmadı,bu hafta herkese başarılar diliyorum,umarım bol sürpriz olur,30 + yapan en az 3-4 oyuncu olur,benim için kritik isimler Renfroe,Hanga ve Stimac ... Heyecanla maçları bekliyoruz efendim :)

Bu hafta Cedevita' dan James White, Real Madrid' den Sergio Rodriguez ve Rudy' nin yokluğunda Jaycee Carroll göze çarpan isimler. Kızılyıldız' lı Quincy Miller' da Paul Davis' in olmayacağı bir Khimki karşısında kendisinden beklentileri karşılamakta zorlanmayabilir. (Davis için oynaması şüpheli deniyor.) Efes' de Thomas Huertel' in oynamayacağı açıklandı, o kadroda yer alsaydı müthiş savunma zaafiyeti dolayısıyla Jacob Pullen' e odaklanacaktım; şu anda biraz daha riskli görünüyor. Olympiacos' lu Othello Hunter da dikkate alınabilir.

Aynı sizler gibi ben de Jankunas ve Carter' ı çeşitli takımlarıma katmıştım ve kendilerinden çok daha iyi performanslar bekliyordum. Özellikle Jankunas' ın 10 EFF puanı kendisine hiç yakışmadı.

Jankunas'ın 10 pırıyla haftayı açtık, açıkçası 20 bekliyordum ondan bu yüzden iyi başlamadık diyebilirim. 2 hafta önce o hafta için yaptığım Jankunas hamlesinden 24,2 almıştım bu hafta papaz pilav yemedi :(
Carter da %40 la atmış serbest atışları, %70 atsa 20nin üstüne çıkıyormuş. En iddialı 2 takımımda olmadığı için bişey demiyorum ama çıldırmamak mümkün değil 15 yapmasına...