Euroleague Fantasy Challenge (2015-2016)

bu fantasy formatı kadar aptalca bir format yok. oynamayan oyuncular için yedek oyuncu seçimi gibi bir şey olması çok mu zor? saydım tam 10 tane devin smith'im var. 10 takımım 9 oyuncuyla.

böyle format mı olur allahasen!

Smith,Farmar,Logan bunların üçü de oynamıyor,sakat falan da değildi bunlar birdenbire ne oldu ki.Her hafta birinden kazık yiyoruz zaten,bu haftaki Smith'e kısmetmiş

D.Smith olayına şaşırmadım,De Colo'yu benim aldığım hafta herkes çıkarmalı,bir uğursuzluk varsa nefsine yenilip kanmayacaksın,daha önceki iletilerde yazdığım gibi Smith herşeyi mahvetti ve ben bu tuzağa bile bile düştüm,öyle oyuncular var ki ben aldığım zaman illa bir aksillik yaratıyorlar Smith bunlardan biriydi,suç bunu bile bile onu kadromda tutan benim

Bu sene bu isimler belli J.Granger,S.Rodriguez,R.Fernandez,D.Smith bu isimler bundan sonra her maç 20 + getirseler bile ben aldığım zaman ya - getirecekler,ya oynamayacaklar ya da maçın ilk 5 dakikasında sakatlanıp çıkacaklar

Bu sene Ksk'den,efesten,m.fox'tan,zalgiristen asla oyuncu almamak gerek,bu takımlarda büyük bir negatif enerji birikimi oldu

Tek teselli smith'in çoğu kişide olması,sahi smith'i olmayan varmıdır acaba :)

Bence euroleague'in oynar dediği oyuncu oynmazsa o oyuncuyu bulunduranlara oyuncunun ortalama pr'ı eklenmeli,mesela smith'i olanlara diyelim ki smith'in ortalama 11 pr'ı var,11 pr eklenmeli,adalet ancak böyle olur

Smith bu hafta benim oynayacak ilk oyuncumdu,devre arası heyecanla istatistiklere bakayım dedim bir baktım smith oyuna bile girmemiş,neyse 9 oyuncu ile hedefim en az 120

Evet, kesik kesik geliyor veriler sayfalarda.
Benim takımlarda reyes, datome, dixon, vesely ve bogdanovic var dağınık şekilde. Şimdilik iyi gibi bu maç ama cska maçında teo az süre almış şu ana kadar. Bakalım o değişecekmi.

Maçlarıda takip edemiyoruz,bir ses bu oyunda kafana göre kur kadronu,sonra sadece genel toplama bak diyor,zaten tek takımla başladım ve ikincisini asla kurmayacağım.

Ya Smith,Spanoulis,Rudy bu adamlar nasıl bu kadar kötü olabilir

vesely dağıttı ortalığı ama büyük iki takımımdan kendisini çıkıp jankunas alma eşekliğini yaptım. lull da ayrıca batırıyor. serrod yok allahtan bende. teodisic'in batırdığını da ekleyelim.