Euroleague Fantasy Challenge (2015-2016)

lojeski de yaktı beni bu hafta. ara vermem gerek herhalde oyuna. bir time out lazım.

teodisic, smith- lojeski... 3'ü de aynı takımda. lull biraz düzeltti. inşallah real maçı uzatmaya gider.

De Colo'yu şimdilik kimse çıkarmasın,ben top 16'da almayı düşünüyorum,aldığım zaman yazarım sizlerde çıkarırsınız zira o hafta ya - getirecek ya da sakatlanıp oyundan çıkacak ya da maça 1 saat kala ani bir ishale yakalanıp maç esnasında salonun wc'sinde olacak,

Bu haftayı en güzel bu şarkı anlatır http://youtu.be/ROpx1ynwwLo

Top 16'ya kadar kalan 3 hafta hiç kafa yormadan tamamen fantezi değişiklikler yapacağım,kafa yordukta ne oldu,Top 16'da herşeye sıfırdan başlarız ve aynı hataları asla tekrarlamam,bu haftaların acısı çıkacak !!

Bugün benim için Smith dışında fena değildi aslında.zaten her hafta en az bir kişi işleri batırmasa olmaz.
En iyi takımımda Wanamaker,De Colo,Reyes,Bilan,Causeur iyiydi bugün.Şimdilik 106,10..yarına 4 oyuncu kaldı.
Diğer takımımda da yine Smith vardı.Onun dışında Hunter da vardı..Bunların dışında yer alan Rochestie,Granger,De Colo,Ayon ve Bilan iyiydi bugün.Şimdilik 116,8..yarına 3 oyuncu kaldı.

Şimdi top 16 gruplarına bakıyordum. Çok garip şeyler olabilir gerçekten. Buyurun siz karar verin:

A.grubu
1- Fenerbahçe
2- Khimki
3- Bayern (ya da Real)
4- Real
B.grubu
1- Olimpiakos
2- Laboral
3- Anadolu efes
4- Cedevita (milano da olabilir)
C. Grubu
1- Barcelona
2- L.kuban
3- Panathinaokos
4- Zalgiris
D.grubu
1- Cska
2- U.Malaga
3- Brose Basket
4- Daruşşafaka (ya da maccabi)

Buna göre:
E grubu
- Fenerbahçe
- Barcelona
- C.Laboral
- Malaga
- Panathinaikos
- Bayern Münih (Real de olabilir)
- Cedevita(E.Milano)
- Daruşşafaka (maccabi)

gibi bir grup oluşuyor. Eğer Real kalan diğer maçlarını kazanırsa ve b.münih deplasmanda Kızılyıldız’a yenilirse, Real Madrid de bu grupta yer alıyor. Yani 4 ispanyol takımının olduğu bir grup. Cedevita ve Daruşafaka’yı etkisiz eleman olarak sayarsak 6 takım çok fena maçlar oynayabilirler. Ki ispanyol takımlarının dışında Panathinaikos deplasmanı da çok zor olacaktır her takım için. Üstüne üstlük yarın daruşşafaka malaga’ya yenilirse ve son maçta da maccabi’ye yenilirse Maccabi de bu grupta yer alacak ki top16’da yeni koçlarıyla birlikte çok başka bir takım olabilirler.

F.Grubu
- Cska
- Olympiacos
- L.Kuban
- Khimki
- Brose Basket
- Anadolu Efes
- Real Madrid( veya B. münih)
- Zalgiris Kaunas

İşte bence eğer R.Madrid 4. Olur ve bu gruba düşerse, gelmiş geçmiş en zor gruplardan birisi olur bu. 3 rus takımı... bu sene herkese kök söktüren Brose. Üstüne Olympiacos ve üstüne Anadolu Efes. Zalgiris haricinde her takım her takımı yenebilir. Umarım Real 4. Sırada bitirir grubu ve böyle bir grup oluşur.

Şaka gibi,

bir takımım şu şekilde,

teo -4
calathes ?

datome 3
white 1
babic 8
smith -

miller ?
stimac ?
hunter 2,2
kuzmic -

toplamda 10,2 + 4 (kuzmic, stimac, miller, calathes)...

Hackett'tan kaçtım Smith'e tutuldum.Smith'le Datome iki haftada perişan etti beni.Gabriel'e karşı oynayan 4 numaralar her hafta 20 20 20 giderken bir defa da ben değerlendireyim dedim, Jankunas 10 pır bile getirmedi.
Bu hafta 92.7+Miller, Shved, Calathes...

Teo nun düşük puan getirmesi bir kenera, takıma alabilmek için kırk takla atıp, 83 krediden aldım, şimdi 71 oldu.... alınabilecek her takıma ekleyeceğim inadına...

Oyunda 4 takımım var, 3ünde Devin Smith var, dünya sıralamasında iddialı olan takımda ona ilave bir de Hunter var, ayrıca o takımdan Bilanı çıkarıp Jankunası aldım bu hafta bi -10da ordan geldi :(
Takımlarımın haftalık durumu;
Darth Sidious (dünyada 8042.sırada), 100,2+Campbell+Shved+Tomic+Miller
Lord Vader (dünyada 6035.sırada), 90,7+Rice+Broekhoff+Miller+Stimac+Harangody
Master Yoda (dünyada 1320.sırada), 104+Rice+Delaney+Broekhoff+Augustine
Obi-Wan Kenobi (dünyada 112.sırada), 103,7+Shved+Delaney+Tomic

Bence yoda obiwan dan iyi birşeyler çıkar, Tomic, rice, delaney, augustine den umutluyum.Stimac da belli bir istikrarı yakalar, ortalaması bir maöta yaptığı 30 yüzünden yüksek olan oyunculardan olmaz. diğerleri vezir de edebilir rezilde...

arkadaşlar sakatlık ve oynamayan oyuncudan sıfır alıp haftanın rezil olması konusunda bir şey yapılmalı. İlk haftaydı sanırım Ekpe Udoh son anda oynamamış ve herkesin elinde patlamıştı. Bu hafta da Devin Smith sanırım DNP olarak oynamadı. EPL fantasy oynayanlar bilirler, oynamayan oyuncu yerine hafta içinde seçilen 3 yedekten birisi kadroya dahil olur . Euroleague'de de buna benzer bir uygulama olması gerekiyor. Aksi halde elinizde olmayan sebepten gereksiz biçimde puanınız silinmiş oluyor.
Bir de ABV James White !

Ne güzel bütün Teodosic'leri satıp yerine Darius Adams almıştım sonra bir takım hariç hepsinde değiştirip Beaubois yaptım, inşallah bu akşam iyi bişeyler yaparda üzmez. Hemen herkes gibi bizde maalesef Devin Smith maduru olduk. Bir başka büyük pişmalığımda Hines oldu. Tomic'mi Hines'mı diye gittim geldim Hines'ı çıkardım. Yerinede 2 haftadır almak için yırtındığım Vesely'i alacakken Jankunas çok pis aklımı çeldi maalesef. Bu akşam özellikle iki pg'min kapışmasını bekliyoruz. Savunmada birbirinizi yormayın attığınız sayı olsun (Beaubois-Renfroe).