Euroleague Fantasy Challenge (2015-2016)

Ne diyelim daha..
Tutunacak dalımız kalmadı bu hafta.
Hayır, claver i de 2 hafta önce sattım, ona da ayrı pişmanım.

rice resmen khimki için el freni gibi.

oysa shved-dragic-kaponen üçlüsü çok tempolu, insanın başı dönüyor onlar bir aradayken. rice, resmen elinde top tutarak khimki'yi baltalıyor.

White-Ponitka değişikliğini yapmaktan son anda vazgeçip Raduljica-Jankunas değişikliği yapmam hem kredi hem de pır bakımından pahalıya maloldu.Calathes yine kayıplarda

Haftayı Q.Miller'la Shved kurtardı.Hafta başında Rice'ı tutup Shved'i çıkarma planı yapmıştım ama iyi ki vazgeçmişim :D

Vesely yerine yaptığım Miller tercihi bu hafta yaptığım tek getirisi olan değişiklik oldu.
Onun dışında haftalarca ısrarla takımda tuttuğum,hatta Khimki koçu doğru düzgün süre verse kredi anlamında Delaney,Gentile ve De Colo'nun arasına katılacak oyuncu olarak gördüğüm Shved'i sırf koçuna güvenmediğimden çıkardığım hafta adam şov yaptı.Arkadaş sana nasıl sövsem bilemedim şimdi.
Onu da geçtim Beaubois (zaten adına da ayrıca ayar oluyorumya neyse) oğlum -8 (yazıyla eksi sekiz) nedir lan.dün Smith'e sövdük oynamadı diye meğer adam senin yanında zemzem suyuyla yıkanmış kadar masummuş,oğlum -8 nedir, hayır maçtan önce kafana taş düşse hiç oynamasan en azından 0 olurdun,kredi kaybettirmezdin,Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın seni emi :)

4.haftada dünya 4. olan takım(o hafta oğuzhan 1. olmuştu) 216 puanla bitirdi. tomic ve calathes biraz daha yapsa belki 1. olabilirdi:(

tomic son faul atışını kaçırarak 2 puandan etti. calathes de 22'den 20'ye düştü. yine alamadım saati. 225 saati alabilirdi.

Ne güzel bütün Teodosic'leri satıp yerine Darius Adams almıştım sonra bir takım hariç hepsinde değiştirip Beaubois yaptım, inşallah bu akşam iyi bişeyler yaparda üzmez. Hemen herkes gibi bizde maalesef Devin Smith maduru olduk. Bir başka büyük pişmalığımda Hines oldu. Tomic'mi Hines'mı diye gittim geldim Hines'ı çıkardım. Yerinede 2 haftadır almak için yırtındığım Vesely'i alacakken Jankunas çok pis aklımı çeldi maalesef. Bu akşam özellikle iki pg'min kapışmasını bekliyoruz. Savunmada birbirinizi yormayın attığınız sayı olsun (Beaubois-Renfroe).
Eyvallah bee Beaubois, o kadar yazdık çizdik hadi kötü oynarsın eyvallahta -8 nedir abi yaa ayıp yaa. Peki sen Delaney? O kadar kredi göm sadece ve sadece 3 pır yazık. Shved'e sövdük sövdük sonunda patladı. Allah'tan çıkarmamışız yoksa kafayı taşlara vuracaktık.Miller'ı da bu hafta Alla'tan bütün takımlara almışım.

gelecek haftanın en güzel tarafı kimlerin satılacağını belli olması herhalde:) dokunulmazlar: shved- radulijica...

herkesin göz koyacağı da herhalde teodisic ve delaney'i ucuzundan almak:)

En iyi takımımla bu hafta Smith ve Beaubois facialarına rağmen 162,1 ile bir kaç sıra yükselip dünya 217. olmuşum.GS Basket liginde de 3. sıraya yükselmişim.Keşke maç öncesi Smith sakat falan olsaydı da Shved yerine Smith'i çıkarmak zorunda kalsaydım:)
İkinci iyi takımım da Smith ve Hunter gibi oyuncuların varlığına rağmen 187,7 yapıp dünya 1270. ve GS basket 21. olmuş.

Henüz karar vermek için erken belki ama dünya 217. takımda önümüzdeki hafta Beaubois, Causeur, Smith OUT / Granger, Delaney, Shved IN şeklinde bir değişikliğe gidebilirim...