gelecek haftanın en güzel tarafı kimlerin satılacağını belli olması herhalde
dokunulmazlar: shved- radulijica...
herkesin göz koyacağı da herhalde teodisic ve delaney'i ucuzundan almak
ilave olarak kuzminskas var, lojeski var.
takımları ufaktan güncellemeye başladım ve birde baktım ki raduljica yı her takıma eklemişim. teo-radu-delaney-q miller ve mclean neredeyse ortak.
kendi adıma teo için bir hafta daha beklemeye ve de colo nun yaptığı gibi bir hayvanlık yapmaması için dua etmeye karar verdim. 16-17 bile yapsa fiyatı artmayacak. 30 yaparsa da 76-77 kredilere çıkacak. onun yerine rochestie yi alıyorum mümkün olan yerlere. hayati 2 maç oynayacaklar, kazanırlarsa top16 ya kalıyorlar.
zaten rice, campbell, harangody, leloup, stimac gibi satılması kesin isimler var.
kredi durumuna göre rice ı tutabilirim, 37 kredi için uygun sayılır, daha ucuz hangi guard alınabilir ki ? başka bir yerden kısmak gerekmezse satılabilir ama 45 e alıp, 37 den satmak da içimden gelmiyor.
devin smith, white, datome, hunter gibi soru işaretleri var.
smith ile ilgili bir bilgi gelirse tutabilirim, kritik haftalarda maccabide iş yapacak isimlerden bence. 10-12 sayı, 5-6 reb, 1-2 asist, 1-2 top çalma+blok gibi istatistikler yapması şaşırtmaz kimseyi.
hunter ı istemiyorum ama Limoges un pota altına karşı iş yapar gibi de görünüyor.
datome/white için sizin fikirlerinize göre son gün karar vereceğim.
kredi yetersizliğinden takımlara alınan mantzaris, aroyo, preperoglu gibi ne yapılacağı belli olmayanlar var.
perperoglu haricinde tümünden kurtulmak istiyorum.
imkan oldukça dragic i de kullanabilirim kredi arttırmak için kuzminskas ve lojeski ve ileriki haftalardaki teo hamlesi için.
Ayrıca elimdeki reyes ve tomic leri de mümkün oldukça raduljica ve miller lar ile değiştirmeyi düşünüyorum. Miller her şekilde max krediye çıkacak. Bu hafta karşısında antic-datome -kalinic olacak, hatta muhtemelen kalinic ile başlar obradovic onu savunmaya.