Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

Beyler Doncic i kadroda tutmak veya satmak konusunda ne diyorsunuz?? Bu hafta içerideki Galatasaray maçında süre alıp iş yapar mı yoksa koç sık sık rotasyona mı başvurur..Milano deplasmanında çok az süre aldı ki maç Madrid in üstünlüğü ile geçmişti..
Ümit hocam Batuhan ile hem fikirim. İki maç evvel çıktıydım kendisinden. Size 44,1 lik T.Rice şiddetle tavsiye ediyorum :cool:

Joker anlamında uzunlara Vesely'yi de eklemek gerek. Hatta 2 hafta önce pişman etse de Daçka karşısında iç sahada bir maçlığına Jankunas da alınabilir.

Rice ve Heurtel için bir hafta daha bekleyip önümüzdeki haftadan itibaren kadrolara almak çok avantaj sağlar. Biraz daha zorlasalar Doncic fiyatına ikisi de alınacak bu gidişle :)
Zirbes de kredisi ile gözüme çarpanlardan. Bir de Efes'in kısaları (Honeycutt ve Thomas) için elim çok gidiyor.

Jankunas a 4. maçlar öncesi çok güveniyordum, çok kötü elimde patladı. Randolph u alsaydım 190 lara gelebilecek takımım vardı... Satmadım bu haftada, beni ya batıracak yada çıkaracak, bakalım artık.

Heurtel i Pana maçından sonra alacağım sanırım, zaten bir çok kişi de alacaktır.
Bu hafta Oly-Cska maçından güzel bir oyun ve düşük pir ne güzel olur, hem De Colo, hemde Spa nın kredileri düşse mesela..
Efesi in kısaları konusunda bende aradayım, her ne kadar Honeycutt daha uygun görünsede ort. pir / kredi olarak, Thomas daha çok aklıma yatıyor.

Her hafta bir oyuncuya yüklendim muhtelif sebeplerden (patlama yapar, ucuz vs), Augustine, Birch, Larkin, Doncic, Sloukas, Langford, Milaknis, Rudd, Jankunas... Bu haftada Causeur dikkatimi çekti, Brosenin uzun süre maçları uygun göründü bana. Zaten altı üstü 29 kredi, götüreceği 4-4,5 olacak max. sadece Granger dan 25 kredi içerdeyim, Jankunas tek haftada 10 kredi kaybettirdi... - puan getirmesin kredide gözüm yok. Datome de gözüme çarpıyor ama nedense gelecek hafta oynayacağımız Baskonia maçında pek güven vermiyor ve haftalık adam alacak lüksüm yok malesef, kadrolarda o kadar çöp varki.. 2 hafta sonra daha ucuza alma şansı da var üstelik.

Jankunas a 4. maçlar öncesi çok güveniyordum, çok kötü elimde patladı. Randolph u alsaydım 190 lara gelebilecek takımım vardı... Satmadım bu haftada, beni ya batıracak yada çıkaracak, bakalım artık.

Heurtel i Pana maçından sonra alacağım sanırım, zaten bir çok kişi de alacaktır.
Bu hafta Oly-Cska maçından güzel bir oyun ve düşük pir ne güzel olur, hem De Colo, hemde Spa nın kredileri düşse mesela..
Efesi in kısaları konusunda bende aradayım, her ne kadar Honeycutt daha uygun görünsede ort. pir / kredi olarak Thomas daha çok aklıma yatıyor.

Her hafta bir oyuncuya yüklendim muhtelif sebeplerden (patlama yapar, ucuz vs), Augustine, Birch, Larkin, Doncic, Sloukas, Langford, Milaknis, Rudd, Jankunas... Bu haftada Causeur dikkatimi çekti, Brosenin uzun süre maçları uygun göründü bana. Zaten altı üstü 29 kredi, götüreceği 4-4,5 olacak max. sadece Granger dan 25 kredi içerdeyim, Jankunas tek haftada 10 kredi kaybettirdi... - puan getirmesin kredide gözüm yok. Datome de gözüme çarpıyor ama nedense gelecek hafta oynayacağımız Baskonia maçında pek güven vermiyor ve haftalık adam alacak lüksüm yok malesef, kadrolarda o kadar çöp varki.. 2 hafta sonra daha ucuza alma şansı da var üstelik.

Honeycutt da iki ucu keskin bıçak. Top bazen elinde patlıyor organizasyon eksikliğinden. Şut yüzdesi düşük. Dikkat edelim şut yüzdesi düşük diyorum alley-oop harici şutlar :D

Bana kalırsa honeycuttdansa ligde dinlendirilmiş micov son haftalardaki form durumuyla alınması gereken oyuncu. Causeur'u da 2 ayrı hafta almıştım ikisindede - yaptı sağolsun :D

Bakınız arkadaşlar bunlar ama çok ilginç şeyler...
Bursaspor adı kullanıcı bursaspor 1, 2, 3, ,4, 5, 6, 7, 8, 9 ,10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 şeklinde 17 kullanıcıyla oyuna girmiş. 17 kullanıcı, 16 takımdan ne yapar? 272. Bu sadece bildiklerimiz. Belki ilk 50'ye girmeyen kullanıcılar da var. Belki 30 kullanıcı 500 takımla bu işe girişmiş.

Netekim, 4 takımını genel sıralamada ilk 50'ye sokmuş.
Bursaspor 7 kullanıcısıyla: Bursaspor 189 adlı takım 31. sırada
Bursaspor 16 kullanıcısıyla: Bursaspor 5 adlı takım 32. sırada
Bursaspor 7 kullanıcısıyla: Bursaspor 188 adlı takım 36. sırada
Bursaspor 4 kullanıcısıyla: Bursaspor 160 adlı takım 47. sırada

http://i.hizliresim.com/oEoBj2.jpg

Olayın vehametini anlamak için bir de Türkiye sıralamasına bakalım dedik, ortaya çıkan sonuç bizi hiç şaşırtmadı, Türkiye ilk 50'de bakalım ne yapmış:

Bursaspor 7 kullanıcısıyla: Bursaspor 189 adlı takım 14. sırada
Bursaspor 16 kullanıcısıyla: Bursaspor 5 adlı takım 15. sırada
Bursaspor 7 kullanıcısıyla: Bursaspor 188 adlı takım 16. sırada
Bursaspor 4 kullanıcısıyla: Bursaspor 160 adlı takım 17. sırada
Bursaspor 17 kullanıcısıyla: Bursaspor 28 adlı takım 23. sırada
Bursaspor 12 kullanıcısıyla: Bursaspor 250 adlı takım 25. sırada
Bursaspor 3 kullanıcısıyla: Bursaspor 259 adlı takım 31.sırada
Bursaspor 16 kullanıcısıyla: Bursaspor 14 adlı takım 43.sırada
Bursaspor 12 kullanıcısıyla: Bursaspor 255 adlı takım 49.sırada

http://i.hizliresim.com/pElrAn.jpg

Yok mu gammazlayacak? Korkmayın ben varım arkadaşlar.

Euroleague Fantasy yönetiminden cevap geldi arkadaşlar. Yapabilecekleri bir şey yokmuş. Hesapların hepsi başka mailden açılmış, bu da legalmiş. Bazı sezonlar 600'ün üzerinde takım yapıyormuş söz konusu kişi. Elden bir şey gelmiyormuş.

Euroleague Fantasy yönetiminden cevap geldi arkadaşlar. Yapabilecekleri bir şey yokmuş. Hesapların hepsi başka mailden açılmış, bu da legalmiş. Bazı sezonlar 600'ün üzerinde takım yapıyormuş söz konusu kişi. Elden bir şey gelmiyormuş.

skandal bir açıklama olmuş, cevap vermeselerdi benim için daha tatmin edici olurdu, multi hesap kullanın kullandırın demişler resmen.
madem öyle neden 15takım sınırlaması var, herkes tek hesaptan oluştursun yüzlerce takım

skandal bir açıklama olmuş, cevap vermeselerdi benim için daha tatmin edici olurdu, multi hesap kullanın kullandırın demişler resmen.
madem öyle neden 15takım sınırlaması var, herkes tek hesaptan oluştursun yüzlerce takım

gelecek sene 1000 takım yapıyorum legalse, Belgrad'daki final four'da yüz yüze görüşürüz bu konuyu diye cevap yazdım:)

Maili buraya bırakıyorum:

"well, he does it every year, but since he uses different mails, it is legal. I checked with our legal deparment and there is little we can do"

Bu duruma yapabilecek fazla bir şeyimiz yok diyor, ben mi yanlış anlıyorum?

gelecek sene 1000 takım yapıyorum legalse, Belgrad'daki final four'da yüz yüze görüşürüz bu konuyu diye cevap yazdım:)

Sana şimdiden kolay gelsin :)
Ben bu sene 15 takım yaptım (2 tanesi 2. ve 3. haftalardan itibaren), şimdiden pişmanım, sanırım bir dahaki hafta içi 2 maç döneminde son 4-5 tanesini bırakırım. Geçen hafta çarşamba gecesi ve perşembe günü canım çıktı. En iyisi 4-5 takımla başlayıp öyle devam etmek.

Vesely konusunda acayip aradayım sanırım almayacağım hem hücumda 3/7 gibi yüzdelerle oynuyor hemde max 4-5 ribaund alıyor bu sezon Udoh ona iş bırakmıyor, 10-12 pir'de kalabilir

Tyrese Rice ın istatitiklerine dikkat ettiniz mi ? 2-19-2-19 şeklinde gidiyor, dışarıda 2 pir yapmış, evinde 19...
154,9 a 1 guard, bir sf 1 de pivot alacağım, Randolph+Hanga tamam, guard konusunda karasızım, 50,31 kredi kaldı.

Tyrese Rice ın istatitiklerine dikkat ettiniz mi ? 2-19-2-19 şeklinde gidiyor, dışarıda 2 pir yapmış, evinde 19...
154,9 a 1 guard, bir sf 1 de pivot alacağım, Randolph+Hanga tamam, guard konusunda karasızım, 50,31 kredi kaldı.

4-5 haftalık düşünülüyorsa FB guardları ile Strelnieks alınabilir ya da 1 haftalığına Jovic, Walters, Lekavicius alınıp haftaya Rice ya da Heurtel ile değiştirilebilir.

Aslında aklımda Rice vardı, istatistiklerine bakana kadar...
Sloukas va zaten kadroda, yanına şimdilik Dixon ı aldım, bir şey olurda giremezse oyuna takım eksik kalmasın diye.

Lekavicius olabilir bak, tek başına düşündüğümde getireceği neredeyse kesin olan 2-3 kredi için gereğinden fazla riske girmek istemedim ama gelecek hafta Heurtel ile değiştirme ihtimali olaya farklı bir boyut kazandırıyor.
Heurtel, çok büyük bir ihtimalle 34,6 ya düşecek. Lekavicius da 33,8 e çıkacak., neredeyse kafa kafaya değiştirmek mümkün olacak yani. 20 kredi de diğer taraflar için artmış olacak.

Strelnieks de fikstüründen dolayı düşünülebilirmiş, ama 20 kredi cebe atma fikri aklımı çok çeliyor.

Heurtel, Sloukas/langford, Hanga, Gentile, Spanoulis/ Claver, Vesely, Randolph, Printezis gibi bir kadroya dönebilir gelecek hafta kenarda bekleyen 20 kredinin avantajı ile..

Artık çoğu kişi aynı oyunculara yönelmeye başladı. Herkeste bir Sloukas-Vesely-Datome mevcut olacak gibi. Bu oyuncuların iyi yapacağına da inanıyorum. O yüzden bir fark yaratıcıdan öte kredi açmak için bir zaruriyet olacaklar.
Bu hafta fark yaratıcı ne derseniz net olarak 2-3 numaralar ve Claver. Geçen hafta en çok alınanlardan biri olan Claver iyi performans göstermişti ve kredi severlerin bu hafta da dostu. Elde en çok bulunanlardan olacak. Fakat ben çok iyi bir performans beklemiyorum. Yine de diğer maç için elde tutacağım.
2-3 numaralar için de yüksek kredili oyuncuların maçları hep zor. Weems-Spanoulis arasındaki seçim çok önemli. De Colo yine az çok ortalamaya yakın oyununu oynayacaktır, fakat bu ikiliden biri düşük yapabilir. Özellikle de fikstür olarak Maccabi zor bir sürece girerken, oyunucları da direkt belirleyici olacaktır.