Sloukas'la Honeycutt'ı aldım kadroma ama son değişiklik için işin içinden çıkamadım.Üstatlardan tavsiyeler bekliyorum.Şu andaki kadrom : Calathes Sloukas-Lojeski, Guduric, Clyburn, Honeycutt-Randolph, Moerman, Iverson, Parakhouski. +20 kredi
Guduric'in yerine Hanga'yla Krunoslav Simon arasında kalıp Hanga'yı almıştım ama Kızılyıldız'ın evinde oynaması kafamı karıştırdı.Üstüne bir de kadroya tekrar bakınca Parakhouski çok gözüme battı.Parakhouski'nin yerine kimi alabileceğime de karar veremedim.Claver, Vesely, Birch, Hunter gibi alternatifler var.Ne yapacağıma bir türlü karar veremedim.Son değişiklik için Guduric-Hanga/Simon mu, Parakhouski-Vesely/Claver mi ?
Langford - Guduric - Gentile - Lojeski yada
Claver - Birch - Jankunas - Randolph
elde de 25,25 kredi var.
bold yaptıklarım değiştirilmez zaten.
Jankunas ı da bu hafta değiştirmem, biraz olsun zararı çıkartırım ümidiyle.
Guduric de bu hafta kalsın diyorum.
kalan alternatifler;
A- Birch --> Bourousis yada Raduljica (Macvan sakat)
B- Lojeski --> ?? (bu hafta için Rudy in Lojeski out yapsam, gelecek hafta tekrar mı değiştirsem ?)
C- Gentile --> ??
D- dokunma öyle kalsın
b ve c de daha sağlam kimse de yok, Hanga 2 zor maç oynayacak,
siz ne dersiniz, her türlü öneriye açığım ?
honeycutt milletin başına çok çorap örecek zevkle izliyorum. ya 2 pır yapar ya 17 ortası yok. 2 faul yapsa 2 ribaund çekemese bir daha maçın içine giremez. risk risk risk. efes rotasyonundan oyuncu alınmaz. alınırsa da bir tek granger'ın yokluğunda el mahkum heurtel alınır. hiçbir oyuncunun pır sürekliliği olmaz efes'te. benim takımım oradan biliyorum.
Bu hafta için Honeycutt çok kelepir hem 2 PIR yapsa dahi değerini koruyacak hemde kendi evinde oynuyor.. Üstelik Pao da onu karşılayabilecek atletik bir 3 numara yok...Tek zorlayacak adam Gist..Yani 3-4 haftalığına alınacak oyuncu değil ama bu hafta hem yüksek PIR hemde kredi getirme olasılığı çok yüksek..
goncedo da kadrosuna almışsa ümidi kesin
Pazartesi oynamayan Daye ve Micov'un durumları hakkında bir bilginiz var mı acaba? Real Madrid'e karşı oynayacaklar mı? /