Euroleague Fantasy Challenge (2017-18)

H2H liginde herkes kadrolarını son ana kadar saklıyor. Bende bunu "Hakan Türk " eşlemesinde öğrendim. Bende bekletiyorum şu anda kadroyu. Yorumlarda Ayhan abi dışında oyuncu ile ilgili bir yorum gelmemiş.
Benim aklımda olan Erick Green i tutmak. Açıkcası onu değiştirmeyi değişiklik kısıtı nedeniyle düşünmedim. Benim kafamda Pero Antic ten çıkmak var. Çok emin değilim. İçeride rahat bir 12 civarı rkg si var ama daha yukarılar için daha fazlası lazım bana. Shengelia ne yapar emin değilim. Parası da iyi çıkılır mı ortada bir durum.
Doncic kaptan. De Colo+sheved ide bu takıma koymak lazım zamanla ama paraları çok yükseldi...

H2H liginde herkes kadrolarını son ana kadar saklıyor. Bende bunu "Hakan Türk " eşlemesinde öğrendim. Bende bekletiyorum şu anda kadroyu. Yorumlarda Ayhan abi dışında oyuncu ile ilgili bir yorum gelmemiş.
Benim aklımda olan Erick Green i tutmak. Açıkcası onu değiştirmeyi değişiklik kısıtı nedeniyle düşünmedim. Benim kafamda Pero Antic ten çıkmak var. Çok emin değilim. İçeride rahat bir 12 civarı rkg si var ama daha yukarılar için daha fazlası lazım bana. Shengelia ne yapar emin değilim. Parası da iyi çıkılır mı ortada bir durum.
Doncic kaptan. De Colo+sheved ide bu takıma koymak lazım zamanla ama paraları çok yükseldi...

Değişiklik hakkım da var ama ben erick green’i tutma taraftarıyım. Fiyatı bu hafta da baya artacaktır. Shengelia’dan çıkıp melli’yi ekledim. Biraz risk almış oldum sanırım ama olsun. De colo’yu önümüzdeki hafta eklemeyi düşünüyorum, shved’e ise henüz karar vermedim.

Forvet pozisyonu için Deshaun Thomas ve Ricky Ledo arasında kalacağım son dakikaya kadar. McCollum ve Ledo'dan biri haftayı iyi kapatacak ama kim ya da ikisi mi?

Seraphin kadromda. Dunston ve Stimac'ı da eklersek yine 3 oyuncu araasında kalıyorum.

E.Green'den çıkıp kadromda olmayan De Colo'yu almayı planlıyorum.

Kadrolarım hazır, çok iyi geçirdiğim 2 haftanın ardından en azından sabit kalmam gereken bir hafta. Şu anda dünya genelinde 23-84-85. sıra takımlarım mevcut, GSBasket Classic Ligi de gayet iyi durumda. Bu hafta kurduğum takımlarda nedense içime sinmeyen bir şeyler var. Galiba uzun forvet pozisyonum çok fazla 2 oyuncuya bağlı, çeşitlilik yapmadım oralarda. Kısa forvet pozisyonunda da kimseye güvenmiyorum. Sanırım bu 3 pozisyon içime sinmedi. Bu hafta GSBasket Classic'te hedefim liderlik, Head to Head'te ise Arda abiyi mağlup etmek. Bol şans herkese.

Erick Green olayında çok kararsız kaldım. Aslında Agravanis ve Seraphin dışında 3. oyuncu değişikliğinde kararsızım. Seraphin'de bu hafta fena puan almayabilir ama istikrar lazım bu oyunda. Pero Antic te ortalama puanları var, ne güldürür, ne süründürür. Geçen hafta Agravanis ve Seraphin yerine 10-12 getirecek adamlarım olsa idi 200 punalara iyice yaklaşmış olurdum.O yüzden istikrar önemli. Agravanis bu takımın kangreniydi bu hafta kurtuluyorum...

Simon riski alınır mı o da iyi risk ama 2 haftadır fena değil... Benim ilk 2 haftada kadrolarımdaydı :)

Yapılan değişiklikler maçlar başlamadan gözükmüyor da o nedenle:) Pazar gününden yaptım değişiklikleri bekliyorum.

Green'leri ben de çıkarmadim. Maç sonunda 1.64 olacak kredisi ne de olsa diye.

Son düzenleme:
Ben Simon u aldım takımlarıma, ilk iki hafya hiç isabet bulamamış, çok tuttuğum birisi değil ama 750k uygun geldi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takimlarda ki butun Doncicleri sattim, bir sey degerini bulunca elden cikarmak gerekir, eksi yazmaya basladi mi durdurmak mumkun degil, bu yeni sitenin formatini begenmedim, sakat olup olmadigini anlayana kadar Randolph ile devam etmisim 2 er mac,

Benim icin hayal kirikliklari Janis Timma ve takim arkadasi Granger oldu, Shevd ile yola devam ediyorum hemen hemen butun takimlarimda, Doncic Realin herseyi degil ama Shevd Khimkinin herseyi gozukuyor.

Bu hafta adimi ilk 100 icine yazdiracagimdan en ufak suphem yok, cok gec anladim bazi durumlari, captanlarin ve yardimcilarinin kamyon yuku ile puanlari aldiklarini felan filan.

Ayrica Gs baskete de sitemim var, nicin kisitli bir lig actiniz ki, dort gozle bekliyordum sitenin ligi acilsinda oraya takimlarimi yerlestireyim diye, aradim taradim bulamadim. sonra buraya bakinca 8 kisilik bir kisitli lig olusturulmus, neden biz insan degilmiyiz ? hem dargin hem de kirginim valla 3-|

Mecburen gidip elin liglerine kayit oldum. sinirimden Greece Euroleauge de bile yer aldim. insan kendi uyelerini korumaz mi, gozetmez mi ? cok pis kustum valla, gonul koydum,

Edit : Ilk mesaji okumadim gorunce Kerem beyin emeklerini bu mesajla bir cirpida hice saymis gibi olmusum, Hakketten yuh bana yani, Kerem Bey hersey icin tskler.

Son düzenleme:
Pero Antic yerine kimi alacağım konusunda ciddi kararsızım.
Thomas Robinson,Gudaitis,Mulitinov arasında kararsızım...
Eric Green kadroda bu arada...

Militinov u almıştım, Guaditis olarak son 3 dakikada değiştirdim :)
(Fikstürü daha iyi ayrıca Militinov 20 dakika civarı oynuyor.) Bunlar bahane sen söyledin diye değiştirdim :)

Takimlarda ki butun Doncicleri sattim, bir sey degerini bulunca elden cikarmak gerekir, eksi yazmaya basladi mi durdurmak mumkun degil, bu yeni sitenin formatini begenmedim, sakat olup olmadigini anlayana kadar Randolph ile devam etmisim 2 er mac,

Benim icin hayal kirikliklari Janis Timma ve takim arkadasi Granger oldu, Shevd ile yola devam ediyorum hemen hemen butun takimlarimda, Doncic Realin herseyi degil ama Shevd Khimkinin herseyi gozukuyor.

Bu hafta adimi ilk 100 icine yazdiracagimdan en ufak suphem yok, cok gec anladim bazi durumlari, captanlarin ve yardimcilarinin kamyon yuku ile puanlari aldiklarini felan filan.

Ayrica Gs baskete de sitemim var, nicin kisitli bir lig actiniz ki, dort gozle bekliyordum sitenin ligi acilsinda oraya takimlarimi yerlestireyim diye, aradim taradim bulamadim. sonra buraya bakinca 8 kisilik bir kisitli lig olusturulmus, neden biz insan degilmiyiz ? hem dargin hem de kirginim valla 3-|

Mecburen gidip elin liglerine kayit oldum. sinirimden Greece Euroleauge de bile yer aldim. insan kendi uyelerini korumaz mi, gozetmez mi ? cok pis kustum valla, gonul koydum,

Gsbasket in 3 tane ligi var hocam, 2 tanesi h2h (birisi, yeni açılanı 8takı , diğeri sanırım 12 olabilir) ve 1 tanesi de klasik, orada takım sınırlaması yok, girebilirsin sende, isimle bulunamayabiliyor, kodu 3FJEETST.

Sent from my iPad using Tapatalk

Son düzenleme:
Head to Head liginde yer alan takımımda yapmış olduğum E.Green, L.Radosevic, A.Doornekamp OUT - N.De Colo, T.Robinson, D.Wright IN değişikliklerinden sonra kadrom şu şekilde oluştu.

L.Doncic (C), N.De Colo, A.Shved, T.Rochestie, C.Singleton, M.Bjelica, T.Robinson, D.Wright

Bu takımda De Colo'yu kadroya dahil etmek için E.Green'i çıkarmak zorunda kaldım, en azından bu haftalık, zor bir karar oldu ama onu çıkarmasam Rochestie veya Shved'i çıkaracaktım, ama bu haftaki maçlara baktığımda Green'in F.Bahçe deplasmanında zorlanma ihtimali daha fazla gibi geldi bana, üstelik Valencia gelecek hafta da deplasmanda oynayacak, umarım doğru kararı vermişimdir.

Bu takımda olmasa da diğer takımlarımda forvet pozisyonunda uygun fiyatlarıyla A.Abalde ve K.Simon tercihlerini de yaptım.
Herkese bol şans diliyorum.

Bamberg e karşı oynayan bütün guardlar şov yapmıştı, Jackson, Calathes, Nedovic, Beubuois.. Rochestie de birşeyler yapar diye ümitliydim an itibarıyla 12 ye gelmiş ama 20 yi geçmesini bekliyordum.
Erick Green ilkyarıyı 0 (sıfır) ile kapattı, umarım böyle gider :)

Sent from my iPad using Tapatalk