Euroleague Fantasy Challenge 2020-2021

Ve M.James 13 pr getirir.

İlk hafta alıp kaptan yapınca 6 pr yapar,ikinci hafta kaptanlıktan alınca 28,bu hafta Mirotic kaptanımdı yedek kaptan Mike James'e kaldı iş ve 13 pr.

Sikma'dan sonra M.James'i de kara listeye aldım.Bu 2 oyuncu kıyamet kopsa kadroma giremez.

Ayrıca bu hafta 6 oyuncuyla oynadım rakibim 8,şu an 104 puandayım.

4.hafta için ben elimden geleni yapacağım,bir başka el de beni sinir edecek gelişmeler yaşatacak,olsun,oynamaya devam,gittiği yere kadar,sabrın izin verdiği yere kadar.

Covid sebebiyle Khimki'den kimseyi almamıştım, pişman ettirdi. Zaitsev ve Jerebko iyi getirmiş. De Colo ve James kaptanlıklarım cok yüzümü güldürmese de iyi bir hafta oldu benim için. Darısı bugüne :)

Şaka gibi ya,M.James elimde kaldı.

Az önce kadro kurayım dedim,Asvel - Kızılyıldız maçı iptalmiş orada 3 oyuncum vardı,birde Mirotic etti 4 değişiklik.

Zar zor kurdum kadroyu,4.hafta ne olur bilmiyorum,bu şekilde oynanmıyor oyun,iptal edilsin daha iyi.

M.James'e en azından kaptanlık vermedim,tek tesellim bu.

Milano Real maçında 4 oyuncum oldu,ne bulduysam almışım mecburen oradan.

Dün gece foruma bu mesajı yazmıştım,forum hata veriyordu gönderemedim,bugün paylaşmış olayım.

Esas maçlar Cuma günü,bari yarın bir aksillik olmasın,8 oyuncumunda oynadığı bir hafta olsun artık.

Mehmet Yılmaz'ın prensi benim de güvendiğim Wade Baldwin şu anda -4'te. Toparlar mı dersin Mehmet?
Abi bu sefer ben de kurtaramıycam galiba Bayern takım halinde çok kötü durumda Lucic de vardı bende o da durduk yere De Colo'nun yüzüne vurdu sportmenlik dışı yedi oyuna da girmedi bir daha.Tek teselli De Colo şu an için kaptanımdı.Yine de Baldwin güvenimi boşa çıkarmaz en azından bir 10 yapar herhalde ya.

O konuda Lucic haklıydı. Bi önceki pozisyonda suratına vurdular araya alıp 2 kişi, hakem bir şey demedi devamında sayı yemişlerdi sanırım.
Gel gelelim şu nadir yaşanacak olay Lucic ve bizim başımıza geliyor. Hay anasını satıyım böyle işin. Adam 3 pir ile de başlamıştı ve hem iyi pir getirip hem takımı ayakta tutacak tek adamdı. Adamı niye çıkarmadım da diyemiycem çünkü dün bana 33 pir getirdi. Öyle bi durum yani şans bu oyun işte...

O konuda Lucic haklıydı. Bi önceki pozisyonda suratına vurdular araya alıp 2 kişi, hakem bir şey demedi devamında sayı yemişlerdi sanırım.
Gel gelelim şu nadir yaşanacak olay Lucic ve bizim başımıza geliyor. Hay anasını satıyım böyle işin. Adam 3 pir ile de başlamıştı ve hem iyi pir getirip hem takımı ayakta tutacak tek adamdı. Adamı niye çıkarmadım da diyemiycem çünkü dün bana 33 pir getirdi. Öyle bi durum yani şans bu oyun işte...
Ya haklı olabilir de sen profesyonel basketbolcusun önceki pozisyon sana vermediler diye niye gidip adama vuruyorsun

H2H ligimizdeki takımımda Micici kaptan yaptım aptal gibi. Ve Sloukası'ı aldım. İkisi de rezil ötesi. De Colo'yu diğer takımlarıma almıştım ama her takımda olması lazım bu sene.