Ben de sizin yorumunuzdan sonra dikkate alıp kadroma aldım. Farketmemiş olmam üzücü.
-3 ile başladığı maçı şükür üzmeden bitirdi.
-3 ile başladığı maçı şükür üzmeden bitirdi.
Şaka gibi ya,M.James elimde kaldı.
Az önce kadro kurayım dedim,Asvel - Kızılyıldız maçı iptalmiş orada 3 oyuncum vardı,birde Mirotic etti 4 değişiklik.
Zar zor kurdum kadroyu,4.hafta ne olur bilmiyorum,bu şekilde oynanmıyor oyun,iptal edilsin daha iyi.
M.James'e en azından kaptanlık vermedim,tek tesellim bu.
Milano Real maçında 4 oyuncum oldu,ne bulduysam almışım mecburen oradan.
Abi bu sefer ben de kurtaramıycam galiba Bayern takım halinde çok kötü durumda Lucic de vardı bende o da durduk yere De Colo'nun yüzüne vurdu sportmenlik dışı yedi oyuna da girmedi bir daha.Tek teselli De Colo şu an için kaptanımdı.Yine de Baldwin güvenimi boşa çıkarmaz en azından bir 10 yapar herhalde ya.Mehmet Yılmaz'ın prensi benim de güvendiğim Wade Baldwin şu anda -4'te. Toparlar mı dersin Mehmet?
Ya haklı olabilir de sen profesyonel basketbolcusun önceki pozisyon sana vermediler diye niye gidip adama vuruyorsunO konuda Lucic haklıydı. Bi önceki pozisyonda suratına vurdular araya alıp 2 kişi, hakem bir şey demedi devamında sayı yemişlerdi sanırım.
Gel gelelim şu nadir yaşanacak olay Lucic ve bizim başımıza geliyor. Hay anasını satıyım böyle işin. Adam 3 pir ile de başlamıştı ve hem iyi pir getirip hem takımı ayakta tutacak tek adamdı. Adamı niye çıkarmadım da diyemiycem çünkü dün bana 33 pir getirdi. Öyle bi durum yani şans bu oyun işte...