Euroleague Fantasy Challenge 2020-2021

Baktım 5 değişiklik hakkı var,takımı tamamen yeniledim.

M.James
Delaney
Shengelia
Tavares
Garuba

Çıkardığım isimler.

Mike James kaptan yaptığım zamanlar hep düşük getirdi,zor zamanda fayda etmeyeni hiç istemiyorum,şimdi ne yaparsa yapsın

Shengelia ve Tavares'i 4.hafta denedim Shengelia 15 Tavares 14 getirdi.Normalde bunlar 25 - 30 getirebilecek adamlar,denedim olmadı,ısrar etmiyorum,şimdi ikiside 25 + yapabilirler,buyursunlar

Garuba ilk haftadan beri kadromda vasat puanlar getirdi,oysa onun 20 prları görebileceği maçlar olur diye düşündüm,olmadı,bu saatten sonra dilediğini yapsın.

Efes maçı ertelenince yayıncı kuruluş bu hafta şifresiz maç vermiyor,FB'nin maçını vermeleri gerekirdi.Vermeyin,hayat garip,isteseniz bile maç yayını yapamadığınız dönemler olabiliyor.

Her hafta Ntvspor'un 2 şifresiz EL maçı verdiği dönemleri özledim.

Tavares 8 kişilik Khimki maçında bile 6 pir yaptıktan sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını hatırlattı. Bi aralar Deck, Garuba falan da düzenli olarak 15-20 bandında getiriyordu geçen sezon. Şimdi mantık git gide dışarı çıkıp yerini şansa bırakıyor.
Şu 5 hak işi güzel oldu bu hafta. Ben de 1-2 hamle yaptım yamaları düzeltip. Her hafta artan puanlarım güzel ama yetmiyor. Artık 150-160 ları geçmek istiyorum. Bu hafta zor ama bakalım.

Bu hafta Baldwin'i çıkarıcam büyük ihtimal bazı takımlarımdan ona göre düşük alırsa beni suçlamayın :) Aslında düşük alacağını da düşünmüyorum ama yerine başka bir gard düşündüğüm için çıkarmak durumunda kaldım.Eski takımı Olympiakos'a hırs yapıp şov da yapabilir.

Bu hafta Baldwin'i çıkarıcam büyük ihtimal bazı takımlarımdan ona göre düşük alırsa beni suçlamayın :) Aslında düşük alacağını da düşünmüyorum ama yerine başka bir gard düşündüğüm için çıkarmak durumunda kaldım.Eski takımı Olympiakos'a hırs yapıp şov da yapabilir.
Sloukas a karşı oynayan bir çok guard gibi bu hafta yüksek yapma ihtimali var :)

Guard pozisyonunda Zaitsev yada Jokubaitis den birini kullandığım için en fazla 3 tane daha alabiliyorum. Loyd, De Colo, Baldwin, James, Wilbekin seçenekleri arasından kombinasyon yaptım.
Jerebko dan çıkmayı da istemiyorum hiç ama Mickey ve Timma döndükten sonra hem süresi azalabilir düşüncesiyle hem de Mickey ile arasındaki 0,57 m para sebebiyle 1-2 takımda vedalaştım kendisiyle.

Guard pozisyonunda Zaitsev yada Jokubaitis den birini kullandığım için en fazla 3 tane daha alabiliyorum. Loyd, De Colo, Baldwin, James, Wilbekin seçenekleri arasından kombinasyon yaptım.
Jerebko dan çıkmayı da istemiyorum hiç ama Mickey ve Timma döndükten sonra hem süresi azalabilir düşüncesiyle hem de Mickey ile arasındaki 0,57 m para sebebiyle 1-2 takımda vedalaştım kendisiyle.
Bu mesaj baştan aşağı ben ve düşüncelerim😄 Hatta sanırım bir çok insan bu isimler ve bu ikilemler içerisinde.

Bir de 3 maçın birden ertelenmesi sebebiyle çok alternatif kalmış durumda. Öyleki mesela 2.5 e 2 forvet aradığınızda 2 tane 1.2-1.3 bandında adam çıkmıyor. 1 tane sağlam + rolands smits almayı tercih ettim.

İçinden çıkamadığım durumlarda da kredisinin artması kesin gibi olanlara yöneldim. Smits, Zaitsev, Jokubaitis, Mitoglu, Hayes gibi.

Hastalık olması kötü tabi bir an önce bitsin şu lanet durum. Oyun açısından bakarsak mesela herkesin sezon başından sabitlerini Mirotic, James, Simon gibi isimler bir anda taca çıkıp kartlar yeniden dağıtılabiliyor. En azından sabit kadrolar yerine daha hamleli ve rekabetin arttığı sürprizli bir ortam ortaya çıkıyor. Yine de son sözüm şu iğrenç durumdan kurtulup her şeyde normale dönmek.

Mirotic de büyük ihtimal geri dönecekmiş.Üst sıralardaki 2 takımımdan birine De Colo-M.James-Shved-Mirotic kim varsa doldurdum :) Tabi bazı bölgelerden kısmak zorunda kaldım bu takımda kısa forvete papapetrou'nun yokluğunda süresinin artacağını düşündüğüm Kaselakisi aldım.Diğer forvete Kızılyıldız'da Covidi atlatan E.Terry'i aldım bu adam 0.75 lik bir oyuncu değil bence ve Kızılyıldız o bölgede eksik umarım yanılmam ve güzel katkı verir.Zaitsev ve Mitoglou da diğer 2 oyuncum bu takımda. Değişik bir kadro oldu baya ama Shved'i de Mirotic'i de almak istediğim için en azından bir takımda böyle bir fantezi yapmak istedim.

Anasını satıyım geçen hafta 33 yapan adam ilk yarı 2 de kaldı. Adama pas da atmıyor çöp Fener takımı. Bende mi sıkıntı var anlamadım bi pivot bulamadım.
Sen de al o Dubljevic’i bi yerine monte et. Fark 10 a inmiş tribünler full hala adamı yedek oturuyorsun.

Bu hafta çok büyük sürprizler var. Nedovic Feneri sever dediğim gibi. Onu alan var mıdır acaba? De Colo, Mike James, Vesely hepsi kötü bugün. Kartlar yeniden dağıtılacak. Yeni oyuncular çıkacak gibi piyasaya. Yarın Shved ve Mirotic nasıl dönecek bakalım?