Euroleague Fantasy Challenge 2020-2021

Girince yine kaydet butonunun yeşil olması normal, o bana da oluyor, mantığını anlamasam da bi sıkıntı yok. Kadro olduğu gibi duruyor en son neyi kaydettiysem. Ama kadro sıfırlamaması lazım. Siz, Ümit beyin dediği gibi kadroyu ayarladıktan sonra kaydete basın, daha da sıkıntı çıkarmaması lazım.

Mirotic döndü hesap kitap işleri yine allak bullak oldu. Onun kredisini denkleştirebilmek için iyi adamlardan feragat edicez. Almayayım desem rakipler alıp yüksek puan alacak. Valla iki arada kaldım.

Çok kötü geçen haftadan sonra Shved’i 4 takımımdan 3’ünde kaptan yaptım. Mali yetersizlikten dolayı da Zaytsev ve Jokubaitis’i takımlarda tutmak zorunda kaldım. Umarım yüzümü kara çıkarmazlar :)

Girince yine kaydet butonunun yeşil olması normal, o bana da oluyor, mantığını anlamasam da bi sıkıntı yok. Kadro olduğu gibi duruyor en son neyi kaydettiysem. Ama kadro sıfırlamaması lazım. Siz, Ümit beyin dediği gibi kadroyu ayarladıktan sonra kaydete basın, daha da sıkıntı çıkarmaması lazım.

Hallettim sonunda teşekkürler her girişimde kadro kurup 3 tane takım kurmuşum takımlar sekmesine tıklayınca çıktı. :)

Mike Jamesleri ben de azalttım biraz geçen sene takım tamamen onun üstüne gibiydi clyburn de sakat olduğu için.Bu sene çok fazla top kullanacak isim var etkinliği düşüyor o yüzden pek güvenli değil gibi artık fiyatını da düşünürsek ama tabi her an çıkıp 30 yapabilir o kalitede bir adam.

De Colo bence bu hafta 20+yapacak en iyi takımımda hafif risk alıp onu kaptan yaptım.

Lucic'den de çıktım 2.5 oldu fiyatı neredeyse ve sezona her ne kadar çok iyi başlasa da Lucic bu fiyata değmez bence o parayla Mirotic alınır tabi bütçeniz ikisine de yetiyorsa orası ayrı.

Bunların dışında Shved'i zaten geçen hafta almıştım çoğu takımıma.Polonara'yı aldım o da çok formda duruyor.Emanuel Terry ısrarım devam ediyor bu hafta da :) Jokubaitis de olmazsa olmaz zaten.Herkese bol şans

Jokubaitis kadroda yok tam saat 7.59 da farkettim en iyi takımından bari çıkarayım derken kadro eski hâline geldi öyle kaldı hay ben böyle işin ya ilk dakikadan başladı yine şanssızlıklar geçen hafta mirotic oynamadı bu hafta Jokubaitis

Değişiklik hakkının değişebildiğini tamamen unutmuşum. Öğlen hiçbir farklılık yokken sonradan bu hakkı tanımak adaletsizlik. Son 5 dakikada farkettim ve takımların yarısına ancak bakabildim. Değişiklikleri de farklı kombinasyonlarla tamamen değiştirerek kullanabilecekken birebir takaslar yapabildim zaten. Onlar da çok içime sindi sayılmaz.

Jokubaitis kadroda yok tam saat 7.59 da farkettim en iyi takımından bari çıkarayım derken kadro eski hâline geldi öyle kaldı hay ben böyle işin ya ilk dakikadan başladı yine şanssızlıklar geçen hafta mirotic oynamadı bu hafta Jokubaitis

Zaten olsa da 4-6 pir arası birşey getirirdi maksimum çok önemli değil. Çok pahalı da değil. Böyle şeyler olur.

Zaten olsa da 4-6 pir arası birşey getirirdi maksimum çok önemli değil. Çok pahalı da değil. Böyle şeyler olur.
Evet geçen haftaki Mirotic'in oynamaması kadar koymadı bu sefer ama kadroyu başa alıp değişikler gittiği için üzüldüm ama belki böyle daha iyi gelir. Lucic-Baldwin kaldı yine o takımda bu Baldwin bu sene bana yapıştı bırakmıyor çıkarıyorum geri geliyor :)

Arkadaşlar Jokubaitis yaklaşık 11 ortalama ile oynuyor ve 15-16 yaptığı maçlar da var. Hele 0.3 krediye 11 pir hatrı sayılır bir kayıp bence... Bunun yanı sıra çocuğun potansiyeli var zaten 20 de yapar bi maçta çıkıp.

Arkadaşlar Jokubaitis yaklaşık 11 ortalama ile oynuyor ve 15-16 yaptığı maçlar da var. Hele 0.3 krediye 11 pir hatrı sayılır bir kayıp bence... Bunun yanı sıra çocuğun potansiyeli var zaten 20 de yapar bi maçta çıkıp.

Muhammed kredisine bak 0,26. O daha çok genç. Ortalaması gittikçe düşecektir. ben 8'i geçebilecceğini sanmıyorum bu maç için. Tamam sorun olmaması ama ya Mirotic olmasaydı mesela? Alternatif maliyet olarak düşün. 2.53 fiyatı var. Onun yerine alabileceğin adamı düşün. Ama Jokubaitis yerine kimi alabilirsin?

Bu arada anlaşıldı, James şov yapacak. Ben çıktım ya. Sıra De Colo ve Vesely'de. Fener alacak herhalde o maçı.

Şu 4 hak iyi mi oldu kötü mü bilemedim. Vesely çıktım son anda Maccabi maçında iyi yapacağını düşündüğüm halde. Fall bi an aklıma geldi ama fiyattan ötürü Polonara aldım ilk kez böyle radikal hamleler yapıyorum. Fall uçtu gitti bakalım......