Kadroları kaydet butonuyla kaydetmeniz lazımArkadaşlar ben kadromu kuruyorum ancak her girdiğimde sıfırlanıyor kadro normalde bu şekilde mi oluyor?
Milano-Alba
Zenit-Pao
maçları ertelendi.
Kadroları kaydet butonuyla kaydetmeniz lazımArkadaşlar ben kadromu kuruyorum ancak her girdiğimde sıfırlanıyor kadro normalde bu şekilde mi oluyor?
Kadroları kaydet butonuyla kaydetmeniz lazım
Milano-Alba
Zenit-Pao
maçları ertelendi.
4 olmuş...3 tane degisiklik hakki vardi. Eger bu 2 mac yoksa 4 tane yapmalilar yine. Bu arada cogu kisi bu hafta Shved alacaktir. Bunun icin de Maccabi deplasmaninda olacak olan De Colo dan cikabilirler. Ben oyle yaptim. Dogru mu yanlis mi gorecegiz.
Girince yine kaydet butonunun yeşil olması normal, o bana da oluyor, mantığını anlamasam da bi sıkıntı yok. Kadro olduğu gibi duruyor en son neyi kaydettiysem. Ama kadro sıfırlamaması lazım. Siz, Ümit beyin dediği gibi kadroyu ayarladıktan sonra kaydete basın, daha da sıkıntı çıkarmaması lazım.
Jokubaitis kadroda yok tam saat 7.59 da farkettim en iyi takımından bari çıkarayım derken kadro eski hâline geldi öyle kaldı hay ben böyle işin ya ilk dakikadan başladı yine şanssızlıklar geçen hafta mirotic oynamadı bu hafta Jokubaitis
Evet geçen haftaki Mirotic'in oynamaması kadar koymadı bu sefer ama kadroyu başa alıp değişikler gittiği için üzüldüm ama belki böyle daha iyi gelir. Lucic-Baldwin kaldı yine o takımda bu Baldwin bu sene bana yapıştı bırakmıyor çıkarıyorum geri geliyorZaten olsa da 4-6 pir arası birşey getirirdi maksimum çok önemli değil. Çok pahalı da değil. Böyle şeyler olur.
Arkadaşlar Jokubaitis yaklaşık 11 ortalama ile oynuyor ve 15-16 yaptığı maçlar da var. Hele 0.3 krediye 11 pir hatrı sayılır bir kayıp bence... Bunun yanı sıra çocuğun potansiyeli var zaten 20 de yapar bi maçta çıkıp.