Euroleague Fantasy Challenge 2020-2021

Ama diğer yandan oyunun tadı hakikaten kaçtı. O kadar hastalık, sakatlık derken bir de oyuncu formsuzluklarıyla tahmin etmek iyice zorlaştı. Bizim iyi birisini bulmamız için elimizde done yok.

Ama diğer yandan oyunun tadı hakikaten kaçtı. O kadar hastalık, sakatlık derken bir de oyuncu formsuzluklarıyla tahmin etmek iyice zorlaştı. Bizim iyi birisini bulmamız için elimizde done yok.
Evet maç sayısı da azaldığı için zorlaştı iyice kadro kurmak mesela bu hafta hep aynı oyuncuları almayayım takımlara farklı oyuncuları dağıtayım dedim ama sonunda yine aynı oyunculara döndüm pek fazla seçenek de kalmadı belli başlı isimleri almak zorundayız.

Olm noluyor Mike James 20 dk oyunda kalıp 3 top mu kullanmış? Ya Allah bu oyunun cezasını versin başka da bişey demiyorum. Mantıklı olana eyvallah da mantıksıza tahammülüm yok.

Terry -4 ile kapatmıştı İlk yarıyı maçı 6 ile bitirdi Daha ne yapsın adam De Colo+Vesely kadar puan getirmiş :) Bugün ilk maç tecrübesizliği olmasına rağmen kumaşını gösterdi bence 2.yarı bu sene tercih edeceğim oyunculardan biri olacak.Yalnız bu hafta cidden fantasy tarihinin en düşük puanlı haftası olacak herhalde çoğu oyuncu için inanılmaz ya

Bu arada Mirotic'e sakat işareti koymuşlar oyunda tekrardan.Biraz araştırdım galiba Euroleague protokolü gereği oynayamama durumu varmış şaka mı bu ya daha bu sabah tüm haber siteleri oynayacak diyordu şimdi mi çıktı protokol en güvendiğim takımlarından birine almıştım.Cidden inanılmaz bir hafta oluyor ya daha doğrusu inanılmaz bir sene inanılmaz bir sezon

Yİne Kurtinaitis rezalet yönetiyor maçı. Ya da yönetemiyor mu desek. Bu kadar iyi bir kadro. 5 oyuncun geri dönmüş. Nasıl böyle maç oynatılır aklım almıyor.

15 dakikadır hiç kimse Hassan Martin’e top atmıyor Allah belanızı vermesin sizin oynayacağınız basketbolun. Vesely+Martin toplam 10 bile getirmedi. Ben kimi alayım anlamadım Tavares,Pleiss,Dunston, Reynolds almadığım adam kalmadı pivota...

Tüm takımlarıma Brandon Davies almıştım ki Mirotic'in oynayabileceği yazılıp çizilince son dakikada kadrolarımı değiştirip Davies yerine Mirotic almıştım. Sağ olsun oynamadı kendileri. O değil Davies'ten gelecek puanlara yazık oldu.