Euroleague Fantasy Challenge 2020-2021

Hocam siz de bu sene baya iyisiniz gsbasket liginde tebrik ederim.Geçen seneler de oynuyordunuz sanırım ama bu kadar başarılı değildiniz galiba

Merhabalar, geçen sene aktif oynuyordum fakat sezona çok kötü başlayıp kendime gelememiştim. Bu sene çok daha fazla izleyip takip edebiliyorum, şansım da yanımda iyi başladım. Umarım devamı gelir. Geçen sene sizin üstteki rekabetinize oldukça hayrandım, bu sene yer bulabilirsem orada ne mutlu bana :)

Bu hafta kadrolarımda elimden Zaitsev'i çıkartmayı düşünüyordum, bir de Jokubaitis eklendi. İki tane düşük fiyatlı oyuncudan kurtulup nasıl bir kadro yapacağım merak konusu. Benim için en zorlu hafta olacak sanırım

Bu hafta kadrolarımda elimden Zaitsev'i çıkartmayı düşünüyordum, bir de Jokubaitis eklendi. İki tane düşük fiyatlı oyuncudan kurtulup nasıl bir kadro yapacağım merak konusu. Benim için en zorlu hafta olacak sanırım
Eğer Alba ve Zenit de maçlarını oynamayacaklarsa iş gerçekten çok zor olacak. ya 6-7 kişilik takımlar kurma zorunda kalacağız yada 3-4 oyuncu ile kumar oynamak.

Bu hafta şimdiye kadar değişiklikler zorluyor. 3 tane değişiklik hakkımız var maalesef. Bende Clyburn, Lucic ve Jokubaitis'lerden çıktım. Geriye değişiklik hakkım kalmıyor.

Jokubaitis covid olmuş. Yani oynamayacak.

Bu arada çok fazla kişi hala artı. Mesela Zenit oyuncuları hala artıda. Ama bu haftasonu oynamışlar. Ben Pangos ve Poyhtress aldım kadrolarıma, artı olmalarına rağmen.

Pangos ve Poyhtress haftanın en mantıklı seçimleri gibi duruyor. Ucuz ve beklenti yüksek. Umarım güvenimizi boşa çıkarmazlar :) Ben ayrıca Efes'ten Singleton'u değerlendirdim. Uzunlar yok, daha aktif bir rol oynayabilir bu akşam.

Pangos ve Poyhtress haftanın en mantıklı seçimleri gibi duruyor. Ucuz ve beklenti yüksek. Umarım güvenimizi boşa çıkarmazlar :) Ben ayrıca Efes'ten Singleton'u değerlendirdim. Uzunlar yok, daha aktif bir rol oynayabilir bu akşam.
Singleton-Poythress'i ben de düşündüm ama kararsızım ya Singleton dakikası çok olsa bile hiç aktif değil sahada adam içeriden top kullanmıyor neredeyse.Poythress ile ilgili şüphem de Gudaitis sakat vs değilse onunla süreleri paylaşıyorlar sadece 5 ten süre alıyor koç 4 numarada da degerlendirse çok daha iyi olacak ama sadece 5 oynatıyor.

Ben aldığımda 5 numarada “tek opsiyon” olup uzun süre parkede kalmasına rağmen hiç kimsenin pas vermediği Martin, ben çıktıktan sonra her maç pas alıp şimdiden 8-10 pire geliyorsa Allah cezasını versin böyle oyunun, lanet olsun.

Son yaptığım seçimlerde Micic+Eddie yerine Pangos+Poythress almıştım. Micic de Pangos ta rezaletler bugün. Poyhtress biraz kıpırdandı ama çok kötü seçimler oldu maalesef.