Euroleague Fantasy Challenge 2020-2021

Geç de olsa ilk 50'ye takımlarımı sokmayı başardım. Artık hedef ilk 25:) Bunun şerefine panoramalara başlayalım..
çarşamba oynanacak asvel-kızılyıldız ve zenit-milano maçlarıı için 3 durum aklıma geliyor :

- son maç gibi oyuncuların değerine yansıması,
- oynandığı haftanın maçı gibi oyuncu değerlerine yansıması (asvel için son 5 maçın 3. sü oluyor mesela)
- hiç yansımaması.

Bakalım hangisi olacak..

7. Hafta GSBASKET UNLIMITED lig panoraması:

⬆ 1-Forensic (2) (Erdi Kutlu) 1033 (Dünyada 13),
⬇ 2-Cptreyz (1) 992 (Dünyada 98),
⬆ 3-Oopps (6) (Anıl Demirbaş) 967 (Dünyada 225),
↔ 4-Zebercet (4) (Hakan Türk) 963 (Dünyada 252),
🔼 5-Water Gun (8) (Anıl Demirbaş) 955 (Dünyada 339)

Haftanın Kazananları:
Forensic 174 puan alda ve lig liderliğine yükseldi. Dünyada da 13. sıraya ilerledi.
Kalespor : Erdi Kutlu'nun bir diğer takımı: 176 puan aldı ve 37. sıradan 15. sıraya yükseldi.

Haftanın Kaybedenleri:
Chill: 100 puanda kaldı ve 3.sıradan 8. sıraya geriledi. 🤸‍♂️
Mehmet BC: 80 puan aldı ve 9. sıradan 30. sıraya geriledi. 🤸‍♂️

Euroleague
Haftanın Takımı: Asvel 🇫🇷
Haftanın Oyuncusu: Beaubois 39.6 verimlilik, maç kazandıran basket, maç kazandıran blok. 👑
Haftanın Hayal Kırıklığı: Mike James 🤦‍♂️
Haftanın Olumlu Olayı: uzun süre sonra ilk kez tüm maçların oynanması. 🏀
Haftanın Olumsuz Sürprizi: De Colo'nun maç başında sakatlanması ve 1 ay parkelerden uzak kalacak olması. ⚒

Son düzenleme:
Geç de olsa ilk 50'ye takımlarımı sokmayı başardım. Artık hedef ilk 25:) Bunun şerefine panoramalara başlayalım..
çarşamba oynanacak asvel-kızılyıldız ve zenit-milano maçlarıı için 3 durum aklıma geliyor :

- oynandığı haftanın maçı gibi oyuncu değerlerine yansıması (asvel için son 5 maçın 3. sü oluyor mesela)
- hiç yansımaması.

Bakalım hangisi olacak..

Haftanın Kazananları:
Forensic 174 puan alda ve lig liderliğine yükseldi. Dünyada da 13. sıraya ilerledi.
Kalespor : Erdi Kutlu'nun bir diğer takımı: 176 puan aldı ve 37. sıradan 15. sıraya yükseldi.

Haftanın Kaybedenleri:

Euroleague
Haftanın Oyuncusu: Beaubois 39.6 verimlilik, maç kazandıran basket, maç kazandıran blok. 👑
Haftanın Olumsuz Sürprizi: De Colo'nun maç başında sakatlanması ve 1 ay parkelerden uzak kalacak olması. ⚒

Hakan bey panaromalarınızı özlemişiz. Elinize sağlık ama maalesef bu sene burdaki h2h takımım çok kötü o yüzden pek bir olumlu katkı alamıycam buradan. Yine de emeğinize sağlık diyorum.

Hakan bey panaromalarınızı özlemişiz. Elinize sağlık ama maalesef bu sene burdaki h2h takımım çok kötü o yüzden pek bir olumlu katkı alamıycam buradan. Yine de emeğinize sağlık diyorum.

Olsun, en azından takımınız var h2h liginde, ilk haftayı kaçırdığım için bende o da yok. 2.hafta kurduğum 10 takım için h2h ligi açtım, garipler kendi aralarında oynuyorlar. tam bir yerel lig :)

Açık konuşayım burası olmasa muhtemelen bu sene oynamıyor olurdum. Buradaki muhabbet oyunun geldiği noktadan daha zevkli çünkü. o nedenle az ama öz ekibimizle sezon sonuna kadar gitmeyi umut ediyorum yine.

- hiç yansımaması.

Bakalım hangisi olacak..

Haftanın Kazananları:

Haftanın Kaybedenleri:

Euroleague
Yani uzun süredir Hakan Beyin panoramalarini özlemişiz. Rekabete ciddi katkısı oluyor. Emeklerinize sağlık diyelim.

Bu hafta De Colo nün sakatlığı, Shved in düşük yapmasi, Wilbekin in kötü performansı, Larkin in olmayışı falan derken üst sıralara sıçramak için ciddi bir firsatti benim için. Deplasmanlarda kötü puan yapan ve fiyatı gitgide düşen M.James i biraz zorunluluktan tuttum yine performansı yükselen ve maç içinde D.Williams in da sakatlığı sonucu top kullanma adedi, süresi artan Labeyrie den biraz olsun umutluyken ikiside hayallerime limon sıktı..Çift hanelere çıkıp ortalamalarını tutturmalari bile yeterli olabilirdi. Yapacak birşey yok ikisinede neşteri vurup biraz rahatlayacagim.
Dur bakalım Bayca haftalar uzun ve erkenden enseyi karartmak yok.

Lucic-Mirotic değişikliği tek olumlu hareketim oldu bu hafta adına. Kaptanlıkla birlikte bana kafadan 30 puana yakın kazanç sağladı. Haftalardır Lucic’den 20+ faydalandıktan sonra yolları tam zamanında ayırdık.
Bu hafta kafam çok karışık; ya Shved ile büyük oynayacağım ya da dengeli kadro mantığı güdüp Martinez’den kurtulup o bölgeyi Hilliard ile güçlendirip, yanında Wilbekin’le devam edicem. Çünkü Mirotic, Smits olan rotasyonda Martinez gibi pek süre alamayacak adamların kadromda noksanlık yaratmasını sevmiyorum. Çok ortada kaldım...

Dostlar ! listeyi goremiyorum bir zahmet formayi verecegimiz ligin ilk 20 sirasini gorebilirimiyiz screen shot ile ? Gs basket classic olacak sanirim ligimiz !

Olsun, en azından takımınız var h2h liginde, ilk haftayı kaçırdığım için bende o da yok. 2.hafta kurduğum 10 takım için h2h ligi açtım, garipler kendi aralarında oynuyorlar. tam bir yerel lig :)

Açık konuşayım burası olmasa muhtemelen bu sene oynamıyor olurdum. Buradaki muhabbet oyunun geldiği noktadan daha zevkli çünkü. o nedenle az ama öz ekibimizle sezon sonuna kadar gitmeyi umut ediyorum yine.
E yeni bir lig daha kuralım o zaman, benim de en tırt 2 takımım liglerde, bakmıyorum bile duruma :)
Yeni bir lig daha başlatalım, herkes en iyi takımını alsın.

Ümit Berk'le konuştuk da bu hafta Loyd'lardan çıkmış o, ben de son bir şans vermek istemiştim ama Real Madrid çok formda ve Campazzo gibi harika bir savunma üstadı var takımda, geçen Bayern maçında ikili sıkıştırmalarla kitlediler Loyd'u, sanki takımlar çözmüş gibiydi. Sizde Real'in sert savunmasına karşı Loyd nasıl oynar? Çıkmalıyım? Çıkarsam da bu sefer en iyi takımımda Pangos kalacak. Ona da hiç güvenemiyorum Asvel deplasmanında. Hangi oyuncuları hedefliyorsunuz bu hafta?

E yeni bir lig daha kuralım o zaman, benim de en tırt 2 takımım liglerde, bakmıyorum bile duruma :)
Yeni bir lig daha başlatalım, herkes en iyi takımını alsın.

H2H ligini S32X2E44 koduyla kurdum.. isteyenler tek takımıyla katılabilir. Herkes perşembe son 5 dakikaya kadar en iyi takımını alsın gelsin:)
Şimdilik 20 takımlık kurdum ama katılım sayısına göre sayıyı azaltırım.

Ümit Berk'le konuştuk da bu hafta Loyd'lardan çıkmış o, ben de son bir şans vermek istemiştim ama Real Madrid çok formda ve Campazzo gibi harika bir savunma üstadı var takımda, geçen Bayern maçında ikili sıkıştırmalarla kitlediler Loyd'u, sanki takımlar çözmüş gibiydi. Sizde Real'in sert savunmasına karşı Loyd nasıl oynar? Çıkmalıyım? Çıkarsam da bu sefer en iyi takımımda Pangos kalacak. Ona da hiç güvenemiyorum Asvel deplasmanında. Hangi oyuncuları hedefliyorsunuz bu hafta?

Lloyd'ların tamamından çıktım ben ama bir yanım da bu adam her maç böyle 2/14 atmaz diyor. Sisko, Zaytsev gibi 0.5 değerli adamlara yol vermek için mecburi bir hamlem oldu biraz da.

Ben 8 kişilik Khimki’ye karşı rakipsiz Tavares’i aldığımda 9 puan mı ne getirmişti... O yüzden pek güvenmeyin böyle mantıklı kuramlara. Oyun mantığın biraz uzağında ilerliyor.

Mirotic - Dubljevic ve Mickey dışında herkesi değiştirebilirim.
Bu sene 8. haftaya geldik ama takımlarda mutlaka olması lazım dediğimiz Mirotic dışında kimse olmadı. Çekirdek kadroyu netleştiremedik daha. Üstüne de covid kaynaklı yokluklar gelince her hafta ayrı bir eziyet oluyor kadro kurmak. Ben tahminen perşembe öğleden sonraya doğru tamamlarım takımlarımı.

H2H ligini S32X2E44 koduyla kurdum.. isteyenler tek takımıyla katılabilir. Herkes perşembe son 5 dakikaya kadar en iyi takımını alsın gelsin:)
Şimdilik 20 takımlık kurdum ama katılım sayısına göre sayıyı azaltırım.

Şimdilik 8 takıma ulaşmışız, 12 takımlık daha yerimiz mevcut.

Anıl Demirbaş, Mehmet Yılmaz, Muhammed Selçuk, Zeynep Emir, Erdi Kutlu, Hakan Türk ve Eyüp Özkaya da katılsa güzel olacak. Oyunda ve forumda aktif oldukları için bu isimleri belirttim. Unuttuğum varsa kusuruma bakmasın.

Shane Larkin idmanlara geri dönmüş. Panathinaikos maçında oynayabilir. Shved eğer oynamazsa onun yerine düşünülebilir belki tabi formda değil henüz. Sadece tek maç oynayip korona oldu. Bu arada idmanda Pleiss da vardi.

Hakan Hocam panoramalarınızı çok özlemişiz gerçekten :) Hoş geldiniz tekrardan. Geçen haftayı maalesef çoğu takımımda kötü geçirdim, 1-2 tane farklı kurulmuş takımım iyi yaptı. Kendime 4-5 günlük basketbol detoksu verdim :D

Bir sorum vardı. Bu akşam oynanacak karşılaşmalar herhangi bir şeyi etkilemiyor değil mi? Yarın akşama kadar süre verilmiş kadrolar için.

Hakan Hocam panoramalarınızı çok özlemişiz gerçekten :) Hoş geldiniz tekrardan. Geçen haftayı maalesef çoğu takımımda kötü geçirdim, 1-2 tane farklı kurulmuş takımım iyi yaptı. Kendime 4-5 günlük basketbol detoksu verdim :D

Bir sorum vardı. Bu akşam oynanacak karşılaşmalar herhangi bir şeyi etkilemiyor değil mi? Yarın akşama kadar süre verilmiş kadrolar için.
O konu hakkında hiç kimsenin bir fikri yok. ama oyuncu fiyatlarını etkileyebilir bence.

Khimki-Milano maçının ertelenme ihtimali yüksekmiş. Shvedlerden çıkmak gerekecek. 4 tane değişim hakkı olursa iyi olur. Yoksa işimiz zor.

dün akşam Milano-Zenit maçı ertelenmişti yüksek ihtimal erteleneceği belliydi. Kadroları yeniden kuralım bakalım.