Euroleague Fantasy Challenge 2020-2021

Beaubois 39,6 PIR. Alan var mıdır acaba? Harika oynadı. Son topta da Wilbekin'e blok yaptı.
Benim aklımdan geçti param tam o sınırlardaydı ama Beaubois çok dengesiz diye vazgeçtim Sikma aldım o da fena getirmedi 18 yaptı ama tabi Beaubois çok ekstra oldu.

Finansal sıkıntı nedeniyle takımıma aldığım bir başka isim Dragic maça çok iyi başladı ama koç Ivanovic'in bugün onu keseceği tuttu sadece 8 dakika oynadı ilk yarı ona rağmen 7 Pır de

Dün PLEISS belirsiz diye son anda en iyi takımıma onun yerine POLONARA aldım ve büyük bir hata oldu benim için. Hiç yoktan 13 puanım gitti. Halbuki bir şekilde pivot rotasyonu bu kadar darbe almışken oynar ve iyi getirebilir diyordum ama aynı ücretteki POLONARA alınabilecek bir risk gibi gelmişti maalesef

Bazı takimlarima Jokubaitis ten çıkıp Mirotic i almak ve o bütçeyi yaratmak çok zor oldu. Doğal olarak diğer pozisyonlardan feragat etmek zorunda kaldım. S.Martinez, N.Giffey en iyi 2 takımıma almak zorunda kaldığım düşük butceliler. Malesef Jokubaitis i mumla arıyorum. Zor bir hafta oluyor. Bu arada Dunston 1 ay yok ve hoca geçen sezon oldugu gibi Pleiss ve Sertaç tan faydalanacak. Pleiss dün gerçekten çok özverili ve takımı icin oynadı. Polonara her takimimda vardı ve benim için büyük hayal kırıklığı oldu. M.James in Atina da cosmasini bekliyoruz artık 🙂

Polonara’nın hayal kırıklığı olma sebebi tüm maç boyunca yalnızca 4 şut kullanması. Tamam şut atar kaçırırsın amenna da, arkadaş şu şut kullanmadan maç bitirme olayı nedir ya? İkidir başıma geliyor. Sürekli 22-30 yapan Lucic de son maçı 2 şut ile bitirdi.
Dün en kötü 5 top kullansa en az 6 sayı bile yapsa şu an 15-18 bandında verdiği güzel katkıyı konuşuyorduk. Anormal komik durumlara tahammül edemiyorum.

Jordan Loyd da 4/0 la başladı kabus gibi benim için, her takımımda vardı. Şimdi bir tane üçlük soktu ama sıkıntıya girecek gibi. Artık takımlar Loyd'a da ikili sıkıştırma getiriyorlar. Loyd'un oyununu evirmesi gerekiyor.

Fener de Shved'i bugün harika savundu. Sadece 10 sayıda kaldı. 2015 yılından beri en düşük skoruymuş. Bir daha Fenere karşı yıldız oyuncu alınmaz.

Takımlarımda M. James'den çıkıp yerine De Colo almıştım. O da sağ olsun maçın başında sakatlanmış sanırım :) Neyse inşallah ciddi bir şeyi yoktur diyelim, bizimkisi nihayetinde bir oyun ;)

Neyse ki James'leri kadrolarımdan çıkarmakla hata etmemişim :) J. Loyd 'ları da kadrolarımdan çıkarmıştım bu hafta.. Onda da doğru karar vermişim. Genel olarak çok da kötü bir hafta olmadı diyebilirim.

Son olarak Loyd, James, Shved... Bütün alınan, güvenilen oyuncular kötü getirdi bu hafta. Puanlar hep düşük gördüğüm kadarıyla. Savunmalar ön plana çıktı.

Bugün oyundan sıkıldığımı fark ettim maalesef. :cry::cry:
Hemen enseyi karartmaya gerek yok. Oyunda ilk 50 oyuncudan hiçbiri bu haftaki ilk 50’ye girememiş. Ya da tam tersi bu haftanın ilk 50 sinden kimse ilk 200 de değil.
benim adıma eğer De Colo sakatlanmasaydı çok iyi bir hafta olabilecekti. En azından iyi takımlarında ki bütün oyuncunun kredisi arttı takımlarımın kredisi yükseldi.

Gelecek hafta maçlar çarşamba başlayacakmış. Zenit-Milano erteleme maçıyla. Sonrasında cuma günü de 8. hafta maçlarını oynayacak bu takımlar. Çarşamba günkü maç nasıl değerlendirilecek ? Sanki o maç oyundaki takımların puanlarını etkilemeyecek ama oyuncuların kredilerini etkileyecek gibi geliyor bana.