Euroleague Fantasy Challenge 2020-2021

Şimdilik 8 takıma ulaşmışız, 12 takımlık daha yerimiz mevcut.

Anıl Demirbaş, Mehmet Yılmaz, Muhammed Selçuk, Zeynep Emir, Erdi Kutlu, Hakan Türk ve Eyüp Özkaya da katılsa güzel olacak. Oyunda ve forumda aktif oldukları için bu isimleri belirttim. Unuttuğum varsa kusuruma bakmasın.

20 takımlı ligimiz yabancı katılımcılarla dolmuş.
Eğer katılmak isteyen olursa yabancı katılımcılardan silip yerine kendi forumumuzdan birini alırım. Öncelik kendi arkadaşlarımızda olur.
Bana buradan veya özelden katılmak istediklerini belirtmeleri yeterli.

Hatta kimse katılmasa bile muhtemelen yabancı katılımcılardan bazılarını silip 14/16 takım bandına indirmeyi ve biz bize olmayı düşünüyorum.

Oyuna gelecek olursam, değer üzerine kurulu bir sistemde erteleme maçlarının mevcut değerlere etkisinin olup olmayacağını belirtmemek aşırı saçma.
Lloyd özelinde mesela sayılıp sayılmaması arasında çok fark var. Birinde değerini koruması için 23 gerekirken, diğerinde sadece 8 yapması yeterli. Bakalım hangisi olacak. Tahminim etki etmeyeceği üzerine.

Son düzenleme:
Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belli.
Khimki-Milano maçının erteleneceği gün gibi açıkken, hala oyuncu değişiklik hakkı verilmedi. Geçen haftalarda olduğu gibi maçın resmi olarak ertelenişinin ardından son bir saat kala oyuncu değiştirme hakkı 4 olur, o sıkışıklıkta kurabilirseniz yalan yanlış kurarsınız kadroyu. Bir ihtimal daha var daha kötü, maçlar başlamadan erteleme kararı alınmazsa 3 oyuncu değişiklik hakkı ile yetineceğiz. Nando zaten sakat, tüm takımlarda Khimkili oyuncular var neredeyse. Shved her yerde var örneğin. Benim özellikle birkaç takımımda bu şartlarda oyuncu değiştirme hakkım yetmiyor. Oynamayacak oyuncu kesin kalıyor. 2 gün önce mail attım, neden hala 4 yapmıyorsunuz değişiklik hakkını diye, cevap yok. Bakalım gerçekten merak ediyorum oyuncu değişikliğini ne zaman 4 yapacaklar diye.

ek: bu seneye özel olarak oyuncu değişiklik hakkının süresiz olarak 4 olması gerektiğini düşünüyorum. Ben bu noktadaki fikrimi mail de yazdım. Belki herkes bu yönde mail atarsa düşünebilirler. Yalnızca maç ertelemesinin olduğu hafta bu hakkın tanınması bir şey de ifade etmiyor. Zira, ertelenen maç için bu hafta kadroya alamadığımız veya kadromuzda olup değiştirmeyeceksek bile mecburen kadromuzdan çıkardığımız oyuncuyu, bir hafta sonra 3 değişiklik hakkı ile yeniden kadroya almak güç. Bu da haksızlığa neden oluyor. Örneğin Shved için ben bu hakkı hiçbir zaman kullanmayacak olup da benden kaynaklanmayan nedenlerle bu hakkı kullanmak zorunda kalıyorsam, gelecek hafta yeniden shved'i almak için neden kendi oyuncu değişiklik hakkından feda edeyim?

Son düzenleme:
Khimki-Milano maçının erteleneceği gün gibi açıkken, hala oyuncu değişiklik hakkı verilmedi. Geçen haftalarda olduğu gibi maçın resmi olarak ertelenişinin ardından son bir saat kala oyuncu değiştirme hakkı 4 olur, o sıkışıklıkta kurabilirseniz yalan yanlış kurarsınız kadroyu. Bir ihtimal daha var daha kötü, maçlar başlamadan erteleme kararı alınmazsa 3 oyuncu değişiklik hakkı ile yetineceğiz. Nando zaten sakat, tüm takımlarda Khimkili oyuncular var neredeyse. Shved her yerde var örneğin. Benim özellikle birkaç takımımda bu şartlarda oyuncu değiştirme hakkım yetmiyor. Oynamayacak oyuncu kesin kalıyor. 2 gün önce mail attım, neden hala 4 yapmıyorsunuz değişiklik hakkını diye, cevap yok. Bakalım gerçekten merak ediyorum oyuncu değişikliğini ne zaman 4 yapacaklar diye.

ek: bu seneye özel olarak oyuncu değişiklik hakkının süresiz olarak 4 olması gerektiğini düşünüyorum. Ben bu noktadaki fikrimi mail de yazdım. Belki herkes bu yönde mail atarsa düşünebilirler. Yalnızca maç ertelemesinin olduğu hafta bu hakkın tanınması bir şey de ifade etmiyor. Zira, ertelenen maç için bu hafta kadroya alamadığımız veya kadromuzda olup değiştirmeyeceksek bile mecburen kadromuzdan çıkardığımız oyuncuyu, bir hafta sonra 3 değişiklik hakkı ile yeniden kadroya almak güç. Bu da haksızlığa neden oluyor. Örneğin Shved için ben bu hakkı hiçbir zaman kullanmayacak olup da benden kaynaklanmayan nedenlerle bu hakkı kullanmak zorunda kalıyorsam, gelecek hafta yeniden shved'i almak için neden kendi oyuncu değişiklik hakkından feda edeyim?

Maç beklenildiği gibi ertelenmiş. Ben de sizin gibi düşünüyorum Tolga bey. 4 değişiklik hakkı olmalı sürekli olarak. Ben de yazıcam, Herkes yazsın bence de.

Oyuncu değişiklik hakkı 4'e çıkmış. Her hafta 2 kere kadro yapmak zorunda kalıyoruz. Keşke hafta başında netleştirseler veya dediğiniz gibi tamamen 4'e çıksa.

Birebir tüm yazdıklarınıza katılıyorum. Bende mail atmayı düşünüyorum. Çok ciddi haksızlıklara sebep olan bi durum.

20 takımlı ligimiz yabancı katılımcılarla dolmuş.
Eğer katılmak isteyen olursa yabancı katılımcılardan silip yerine kendi forumumuzdan birini alırım. Öncelik kendi arkadaşlarımızda olur.
Bana buradan veya özelden katılmak istediklerini belirtmeleri yeterli.

Hatta kimse katılmasa bile muhtemelen yabancı katılımcılardan bazılarını silip 14/16 takım bandına indirmeyi ve biz bize olmayı düşünüyorum.

Oyuna gelecek olursam, değer üzerine kurulu bir sistemde erteleme maçlarının mevcut değerlere etkisinin olup olmayacağını belirtmemek aşırı saçma.
Lloyd özelinde mesela sayılıp sayılmaması arasında çok fark var. Birinde değerini koruması için 23 gerekirken, diğerinde sadece 8 yapması yeterli. Bakalım hangisi olacak. Tahminim etki etmeyeceği üzerine.

Bence fazla yabancılar çıkarılıp kendi kendimize oynadığımız bir lig olmalı.

Geçen hafta kaptanım De Colo'nun 2.dakika sakatlanıp çıkmasından sonra biraz şevkim kırıldı oyuna ama yapacak bir şey yok önümüzdeki haftalara bakıcaz.

Bu hafta biraz yoğundum anca şimdi kurmaya çalışıyorum kadroları ama cidden güvenilir oyuncu çok az bu sene oyunda çoğu oyuncu içime sinmiyor o yüzden sevdiğim oyunculara yönelicem gibi Baldwin'i aldım yine mesela :) batacaksam da o batırsın.Genel olarak içime sinmedi kadro ama umarım bir sürpriz yapıp güzel puanlar getirirler.

Bence fazla yabancılar çıkarılıp kendi kendimize oynadığımız bir lig olmalı.
[/QUOTE]

Öyle yaptım. 14 takıma indirmiş durumdayım.

Ben genelin aksine 4. değişiklik hakkımı kullanmadım. 3 değişiklik yaptım. Genelde böyle durumlarda fena tökezlerim. Hayırlısı bakalım.

Son düzenleme:
Mike James bugün oynamayacakmış kadrosunda olan varsa çıkarsın maç başlamadan.James'in yokluğunda Clyburn daha fazla sorumluluk alır diyerek son anda kadroyu bozup Clyburn aldım inşallah yanıltmaz.

Mike James'i son anda gördüm valla. 3-4 takımdan çıkarabildim çok hızlı attım bir kaç oyuncu hiç içime sinmedi. Bu hafta yine sıkıntılı olacak gibi. Her hafta böyle maalesef.

Bu hafta kafam çok karışık; ya Shved ile büyük oynayacağım ya da dengeli kadro mantığı güdüp Martinez’den kurtulup o bölgeyi Hilliard ile güçlendirip, yanında Wilbekin’le devam edicem. Çünkü Mirotic, Smits olan rotasyonda Martinez gibi pek süre alamayacak adamların kadromda noksanlık yaratmasını sevmiyorum. Çok ortada kaldım...

Allah benim mi belamı versin ne diyim ki, Hilliard dedim dedim hatta aldım da. Sonra kendim çıktım salak gibi. Güne yine moral bozukluğu ile başladık...

CSKA maçı istatistik tutanları çok kötü. Clyburn'ün bir top kaybını, Henry'nin bir asistini yazmadı. Genel olarak takımlarını hafta başında kuranların kadrolarında shved, son ana kadar takipte kalmayanların takımlarında mike james kalmış. çok saçma sapan bir haftayı daha arkamızda bırakacağız görünen o.

daha isabetli seçim yapanların değil, son ana kadar sakatlıkları ertelemeleri takip edenin kazanacağı bir sezon olacak. tabii euroleague bu sezonu bitirebilirse.

Ben değişiklikleri dün yapmıştım ve takımlarımın tamamında Shved ve Mickey vardı, üstüne salat olan De Colo yerine James'i de dahil etmiştim takımlarıma. Bu nedenle bana şimdiden geçmiş olsun :) Euroleague yetkililerinin ertelemeleri son ana kadar belirtmemelerini geçtim oyunu yöneten arkadaşlar bu sezona özel 4 veya 5 değişiklik hakkını sürekli hale getirseler büyük bir borç altına gireceklerini falan mı sanıyorlar alt tarafı bir oyun nedir yani, son gün değişiklik hakkını arttırmanın mantıklı bir izahı da yok ki.