Euroleague Fantasy Challenge 2020-2021

Gerçekten can sıktı bu durum artık. Hız sabitleyici gibi ya da 300 basan arabaya 90 km sınırı koymak gibi. Adam her maç fix 25 odaklı. Oynasa rahat 35 yapacak. 25 yapan adama da 2.8-3 vermek aslında ne bilim...

Fenerin erken nakavtı Mirotic’e erken paydos yaptırmasa bari...

Mirotic 10-15 dakikada bile 15-20 lere geliyor zaten. 30 küsür dakikalar oynayan bir oyuncu değil. Bir de ben bu sonucu tahmin ettiğim için, Zaitsev ve Jokubaitis de olmadığı için Roland Smits ve Oriola ya gitmiştim. Oriola patladı (mal gibi toplamda 125 pir yapan takımın tek - puanlısı oldu) ama Smits iyi getirdi.

Gerçekten can sıktı bu durum artık. Hız sabitleyici gibi ya da 300 basan arabaya 90 km sınırı koymak gibi. Adam her maç fix 25 odaklı. Oynasa rahat 35 yapacak. 25 yapan adama da 2.8-3 vermek aslında ne bilim...

Bu sene için o bile bir nimet bence..

James çöpünden erken kurtulmaları güzel olmuş onlar adına. Bir Shved, bir James, şişirilmiş balonlar. Alan bir takım olacağını sanmıyorum, en azından büyüklerden.

James çöpünden erken kurtulmaları güzel olmuş onlar adına. Bir Shved, bir James, şişirilmiş balonlar. Alan bir takım olacağını sanmıyorum, en azından büyüklerden.

James her ne kadar başına buyruk bir oyuncu olsa da değerli bir parça (gerçi iki ucu keskin bıçak) Campazzo Fenerbahçe maçından sonra gidebilir NBA'e. Real Madrid için biçilmiş kaftan, ama Laso sevmez bu tarz oyuncuları, yine de oraya gidebilir tahminimce. Merak ettiğim nokta CSKA kimi alacak yerine? Kartlar yeniden dağıtılır.

Larkin ve Nedovic yokmuş maçta maalesef. Ayvayı yedim. İkisine de güveniyordum bu hafta. Özellikle Larkin idmanlara çıktı bu hafta. Neden oynamıyor anlamadım.

Edit: Larkin 14 günlük karantina sürecini tamamlamadığı için oynayamayacakmıs. Yoksa sağlıklı sanırım.

Son düzenleme:
Bu hafta bizim sınırsız gruba baktım da herkes aynı dertten muzdarip gibi , Shved, James, Nedovic, Mickey, Larkin bu oyunculardan çıkamamış oyuncular maalesef bizim gibi. Puanlar düşük olacak büyük ihtimalle bu hafta.

Ne diyim ki, içine tüküreyim böyle oyunun ben o zaman. 2 oyuncum kadro dışı olmuş, diğeri de Martinez zaten. Haftaya 5 oyuncuyla giriş yaptım. Bakalım... Efes de hesabından “bilin bakalım kim geri döndü” diye İngilizce Twitte Larkin’i paylaşmıştı dün.

Allah belasını versin böyle oyunun. Ben bırakıyorum arkadaşlar. Böyle saçmalık görmedim duymadım. 2 maç önce 7 sayı atıp 35 pir yapan adam benim maçta 12 sayı atıp 7 pir falan yapıyorsa bırakırım ben. En yüksek pir potansiyelli adamları da alsan -5 , 3 , 6 falan getirmiş. Üstelik rakip takımın o mevkide eşleşebilecek adamı bile yokken... Bundan sonra saldım ben kafama göre rastgele oyuncular seçicem. Devam edenlere bol “şans”lar, çünkü ihtiyacınız olacak.

Allah belasını versin böyle oyunun. Ben bırakıyorum arkadaşlar. Böyle saçmalık görmedim duymadım. 2 maç önce 7 sayı atıp 35 pir yapan adam benim maçta 12 sayı atıp 7 pir falan yapıyorsa bırakırım ben. En yüksek pir potansiyelli adamları da alsan -5 , 3 , 6 falan getirmiş. Üstelik rakip takımın o mevkide eşleşebilecek adamı bile yokken... Bundan sonra saldım ben kafama göre rastgele oyuncular seçicem. Devam edenlere bol “şans”lar, çünkü ihtiyacınız olacak.
Kimden bahsediyorsun ?

Zaten yakında büyük ihtimalle Covidden dolayı bizde oynayamayacağız oyunu. Rastgele takılmak en iyisi. Belki öyle daha çok puan toplarsın. Ama yine de bırakma hepimiz aynı durumdayız. Bu hafta diğerlerinin aldığı puanlara bakarsan hep düşük.

Fall, rakamlar 3 aşağı 5 yukarı farklılık gösterebilir ama yakın. Eksi getiren de Baldwin.
Bende de ikisi de vardı. Henüz incelemedim ama Fall en azından biraz para kazandırdı.
Bu sene lig biter mi bilemiyorum, ama daha 26 maç haftası daha var (önümüzdeki hafta çift maç olacak bu arada).
Benim pek de iyi durumda olmayan iki takımımın kredisi 15.2 m ye geldi, en iyi durumdaki de 14.77. Onlara yoğunlaşacağım ilerleyen haftalarda.

Beklediğim gibi ertelenip oynanan maçlar oyuncu değerlerine eklenmedi. Benim için epey kötü bir hafta oldu. her takımımda beaubois vardı ve 1. dakikada sakatlandı. Bazı takımlarıma Clyburn bazılarına Lucic almıştım, Mike James yok diye hepsini Clyburn yaptım ve patladım. Dubljevic ve çember dövücü Campazzo da eklenince hafta skandala dönüştü benim açımdan. H2h liginde de kaybederek başladım. Yapacak bir şey yok diyor ve panoramaya geçiyorum.

8. Hafta GSBASKET UNLIMITED lig panoraması:

🥇 Forensic (1) (Erdi Kutlu) 1143 (Dünyada 65),
🥈 Oopps (3) (Anıl Demirbaş) 1094 (Dünyada 302),
🥉 Cptreyz (2) 1090 (Dünyada 349),
4️⃣ Water Gun (5) (Anıl Demirbaş) 1087 (Dünyada 375)
5️⃣ Chill (8) (Anıl Demirbaş) 1075 (Dünyada 495),

Haftanın Kazananları:
Anıl Demirbaş: ilk 5'teki takım sayısını 3'e çıkardı. 🎯
Black Mamba: 169 puan aldı ve 34. sıradan 10. sıraya kadar yükseldi. 🧗‍♂️

Haftanın Kaybedenleri:
Gsbasket ligimiz. Bu hafta genel itibarıyla kötü bir performans gösterdik. 🙆‍♂️

Euroleague
Haftanın Takımı: Anadolu Efes 🇹🇷
Haftanın Oyuncusu: Vlad Lucic 38.5 verimlilik.. 🦸‍♂️
Haftanın Hayal Kırıklığı: Wade Baldwin -4.5 verimlilik.. 🤷‍♂️

Gsbasket Takım Oyunu H2H ligi panoramalarını da birkaç hafta biriktikten sonra yaparız..

Son düzenleme: