Fenerin erken nakavtı Mirotic’e erken paydos yaptırmasa bari...
Ben de onu düşünüyordum. Her maç Mirotici kaptan yapıyoruz. Her maç Barca 30'a yatırıyor. Mirotic oynamıyor.
Gerçekten can sıktı bu durum artık. Hız sabitleyici gibi ya da 300 basan arabaya 90 km sınırı koymak gibi. Adam her maç fix 25 odaklı. Oynasa rahat 35 yapacak. 25 yapan adama da 2.8-3 vermek aslında ne bilim...
hangi parayla ?Fenerbahçe Beko düşünür mü?
James çöpünden erken kurtulmaları güzel olmuş onlar adına. Bir Shved, bir James, şişirilmiş balonlar. Alan bir takım olacağını sanmıyorum, en azından büyüklerden.
Kimden bahsediyorsun ?Allah belasını versin böyle oyunun. Ben bırakıyorum arkadaşlar. Böyle saçmalık görmedim duymadım. 2 maç önce 7 sayı atıp 35 pir yapan adam benim maçta 12 sayı atıp 7 pir falan yapıyorsa bırakırım ben. En yüksek pir potansiyelli adamları da alsan -5 , 3 , 6 falan getirmiş. Üstelik rakip takımın o mevkide eşleşebilecek adamı bile yokken... Bundan sonra saldım ben kafama göre rastgele oyuncular seçicem. Devam edenlere bol “şans”lar, çünkü ihtiyacınız olacak.
Allah belasını versin böyle oyunun. Ben bırakıyorum arkadaşlar. Böyle saçmalık görmedim duymadım. 2 maç önce 7 sayı atıp 35 pir yapan adam benim maçta 12 sayı atıp 7 pir falan yapıyorsa bırakırım ben. En yüksek pir potansiyelli adamları da alsan -5 , 3 , 6 falan getirmiş. Üstelik rakip takımın o mevkide eşleşebilecek adamı bile yokken... Bundan sonra saldım ben kafama göre rastgele oyuncular seçicem. Devam edenlere bol “şans”lar, çünkü ihtiyacınız olacak.
Kimden bahsediyorsun ?
Bende de ikisi de vardı. Henüz incelemedim ama Fall en azından biraz para kazandırdı.Fall, rakamlar 3 aşağı 5 yukarı farklılık gösterebilir ama yakın. Eksi getiren de Baldwin.