Euroleague Fantasy Challenge 2020-2021

H2H liginde son 4 haftada 4 te 4 yaptım

Son hafta Micic'ten 31.9 aldım,bir önceki hafta kadroma aldığımda 4.4 pr getirmişti,ısrar ettim ve sonuç güzel oldu

Lucic'te de ısrar ettim,demirbaş oyuncum oldu ve son hafta 38.5 te ondan aldım

Fakat kaptanım Dubljevic'ti ve 6 pr yaptı,ondan sadece 12 pr alabildim

Toplam 147.5 le haftayı kapattım,oysa kaptanım Lucic olsaydı bambaşka bir sonuç olacaktı benim için

Şimdi çift maç haftası ve çift maç haftaları benim için hep kötü gidiyor.

Bakalım 5'te 5 yapabilecekmiyim ?

Dun ilk kez fantasy sitesine girip kim ne yapmis diye bakayim dedim, bir takim olusturup oyle birakmisim 762 puan toplamis, sonra bi de bizim liglere bakayim dedim aman tanrim ne goreyim en tepedeki kisi 1100 puanlarda. hemen hesap makinemi elime alip 1100 - 762 yaptim = 338 puan fark ! Mirotici kaptan yapip birakmisim onun etkisi sanirim. Neyse o degil de biz formayi hangi lige veriyoruz ? GS Basket Classic sinirsiz katilima mi yoksa sinirli olanina mi ?

Beklediğim gibi ertelenip oynanan maçlar oyuncu değerlerine eklenmedi. Benim için epey kötü bir hafta oldu. her takımımda beaubois vardı ve 1. dakikada sakatlandı. Bazı takımlarıma Clyburn bazılarına Lucic almıştım, Mike James yok diye hepsini Clyburn yaptım ve patladım. Dubljevic ve çember dövücü Campazzo da eklenince hafta skandala dönüştü benim açımdan. H2h liginde de kaybederek başladım. Yapacak bir şey yok diyor ve panoramaya geçiyorum.

8. Hafta GSBASKET UNLIMITED lig panoraması:

🥇 Forensic (1) (Erdi Kutlu) 1143 (Dünyada 65),
🥈 Oopps (3) (Anıl Demirbaş) 1094 (Dünyada 302),
🥉 Cptreyz (2) 1090 (Dünyada 349),
4️⃣ Water Gun (5) (Anıl Demirbaş) 1087 (Dünyada 375)
5️⃣ Chill (8) (Anıl Demirbaş) 1075 (Dünyada 495),

Haftanın Kazananları:
Anıl Demirbaş: ilk 5'teki takım sayısını 3'e çıkardı. 🎯
Black Mamba: 169 puan aldı ve 34. sıradan 10. sıraya kadar yükseldi. 🧗‍♂️

Haftanın Kaybedenleri:
Gsbasket ligimiz. Bu hafta genel itibarıyla kötü bir performans gösterdik. 🙆‍♂️

Euroleague
Haftanın Takımı: Anadolu Efes 🇹🇷
Haftanın Oyuncusu: Vlad Lucic 38.5 verimlilik.. 🦸‍♂️
Haftanın Hayal Kırıklığı: Wade Baldwin -4.5 verimlilik.. 🤷‍♂️

Gsbasket Takım Oyunu H2H ligi panoramalarını da birkaç hafta biriktikten sonra yaparız..

İlk 5'te 3 takımla yer alsam da açıkçası kötü bir hafta oldu benim için. Dünyadaki sıralamalarım da düştü. Yüksek bütçeli oyuncularım Dubljevic ve Clyburn'un kötü oyunu beni vurdu maalesef. Ekstra olarak hiçbir takımımda Lucic'in olmaması da geriye düşürdü.

Bu hafta Milano maçları olacak mı bileniniz var mıdır?

Olympiakos'ta 3 gün üstüste yapılan testlerde toplamda 3 covid vakası çıkmış. Onların maçları da ertlenebilir. Dikkat!!!

Milano'da bazı testler yanlış çıkmış ama maçları oynanacak mı bilmiyorum.

Bu hafta çift maç haftası takımlarıızı bugün ve yarın kurmayı unutmayın.

Olympiakos'ta 3 gün üstüste yapılan testlerde toplamda 3 covid vakası çıkmış. Onların maçları da ertlenebilir. Dikkat!!!

Milano'da bazı testler yanlış çıkmış ama maçları oynanacak mı bilmiyorum.

Bu hafta çift maç haftası takımlarıızı bugün ve yarın kurmayı unutmayın.

Olympiacos Barcelona ile oynuyor bu hafta. Mirotic'leri satacak mıyız şimdi, ayrıca Kızılyıldız'dan Loyd var her takımda. Onlar da Milano ile yapacaklar. Çok kafa karıştırıcı bir haftaya giriyoruz malesef :(

Olympiacos Barcelona ile oynuyor bu hafta. Mirotic'leri satacak mıyız şimdi, ayrıca Kızılyıldız'dan Loyd var her takımda. Onlar da Milano ile yapacaklar. Çok kafa karıştırıcı bir haftaya giriyoruz malesef :(

Son ana kadar Mirotic ve Loyd'ları tutmak lazım. Ama bu iki oyuncunun maçları ertelenebilir belki. Dikkatli olmak ta fayda var!!!

Barcelona-OLympiakos maçı ertelenmiş.

Yani Miroticlerden çıkılacak.

Olympiakosun oynayacağı 2. maç olan Asvel maçı da ertelenmiş. Ama ona sonra bakarız.

Not: Henüz değişiklikler 4 olmamış yine. Yarına kadar 4 yaparlar herhalde. Bu iş can sıkıcı olmaya başladı. Yazdık o kadar 4 olsun sürekli diye ses yok. Bir daha yazalım. Her hafta maç erteleniyor nasılsa.

Son düzenleme:
Haktan ziyade şöyle de olabilir; maçı ertelenmiş takımlarda oyuncuların varsa onları değiştirebilirsin. Böyle bir kural da iş görür pek ala.
Hadi bunu yapmıyorlar, 4 fix olacak, sürpriz durumlarda da 5 olacak. Olmalı yani, mantıken.

Baldwin sonunda iyi bir maç çıkardı 15 sayı 11 asiste rağmen 18 yine de düşük ama buna da şükür bu arada maçta bir smacı vardı izlemeyenler mutlaka izlemeli haftanın hareketi büyük ihtimal.Onun dışında Pleiss almıştım güzel getirdi o da.Kaptanım Shved de iyiydi ama Larkin ve Polonara beklentimi karşılamadı.Polonara'yı çıkarma zamanı geldi artık o bir anlık çıkışından eser yok son haftalarda