Euroleague Fantasy Challenge v3

başkan ben de ona bakıyorudum.. görünce ben de şaşırdım..
cabezas'ı tutmuşum omar cook'u çıkarmışım..
kafa karışmış biraz..
yalnız 4 adamla 70 i çekmişim..
kalan adamlarla en az 80 alırım bu hafta..

bu sene 1 hafta geç başladım bu lige. bunun üzerine 3 senedir almadığım kadar düşük puanlar alıyorum.
bu hafta cabezas ve kelly mcarty kadromdan çıkartıp. aldıkları puanalr muazzam. mcarty yerine adlığım adem da 14 puan aldı ama buradan -20 puan kaybettim.
bir yerlerde bir eksiklik var ama çözemedim daha...

Travis'i sattığımız hafta adam gitti 30 çekti :)
Tiago'ya güvendik 3 puanı zar zor aldı :)
Hepsinin iyi puan aldığı haftayı bir türlü tutturamıyorum.
Kötü olan kredimde iyi durumda ama olmayınca olmuyor.
Burdan çıkarılacak sonuç ise parayla saadet olmaz :)

Bu hafta rekor haftasıydı bu oyunda tecrübeli olan arkadaşlar belki rekorlarını kırmış olabilirler.Efesliler ilk defa yüzümü güldürdü.Yanlız Vladimir Micov'u aldıktan sonra sakat çıktı oda oynasaydı 10 oyuncudan puan almış olacaktım.

Güzel bir haftaydı gerçekten.

Enteresan bir hafta oldu. Ben de stratejik hatalarımı tekrarlamaya devam ediyorum. Çalışma defterime yazdığım ama kadroma almadığım tüm oyuncular yüksek puanlar kazandılar.

Yeterince konsantre olmakta zorlanıyorum sanırım. Geçmiş sezonları aramıyorum desem yalan olur. Kerem Secer benden de beter ya neyse orasını karıştırmayalım tabi :p :)

Bu haftaki kadromu da öyle ya da böyle oluşturdum. Bu sezon oyuncular bir hayli istikrarsızlar, o yüzden de seçim yaparken biraz da şans faktörü gerekiyor maalesef.

Haftalık en fazla 3 oyuncu değişimi yapabildiğimiz için aklımdaki tüm değişiklikleri gerçekleştiremedim ama kağıt üzerinde potansiyelli bir kadro ortaya çıktı diye düşünüyorum.

Kadromdaki en zayıf halka olarak son haftalarda büyük düşüş yaşayan Lottomatica Roma' lı Ibrahim Jaaber' ı görüyorum. Bu haftaki Italyan Ligi maçında da yerlerde sürünen istatistikler tutturmuş ama kendisine son bir şans daha veriyorum. Zaten bana yeterince puan kaybettirdi, bu hafta yeni coach un da etkisiyle sirkelenmesi gerekiyor, aksi takdirde kendini bir anda Roma' da kadro dışı bulabilir. (Tabi benim takımımda da kadro dışı kalacağını söylemeye gerek herhalde eheh)

Haydi bakalım herkese bol şans :)

Veysel Kaya' Alıntı:
3 oyuncu değişikiğinden dolayı ömeri çıkaramadım oda sakat bu hafta kötü gidişat büük ihtimalle devam edcek benim açımdan.

reset et kadroyu, tekrar yap 3 değişikliği. Ömer i de çıkarırsın. reset butonu puanların yazdığı kutucukta var.

Arda abi o Jaaber beni mahvetti ya. Sende de vardı şifrem bakıyorsan görüyorsundur. Acayip zarar ettim.

Valla bu hafta Oğuz Savaş'tan ekstra performans bekliyorum. Yine Fener'de Preldzic yada Kinsey iyi puan alabilir. Tabi sakat görünen Greer oynamazsa. Cibona ise bence maçı alır. Performans olarak Tomas veya Gordon iyi puan alabilir.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Arda abi o Jaaber beni mahvetti ya. Sende de vardı şifrem bakıyorsan görüyorsundur. Acayip zarar ettim.

Valla bu hafta Oğuz Savaş'tan ekstra performans bekliyorum. Yine Fener'de Preldzic yada Kinsey iyi puan alabilir. Tabi sakat görünen Greer oynamazsa. Cibona ise bence maçı alır. Performans olarak Tomas veya Gordon iyi puan alabilir.

Tahminlerim tuttu ama 1-2 detay bozdu işi :)

Preldzic ve Kinsey iyi bitirdi.
Tomas da çok iyi bitirdi ama Jamont Gordon 3 dk oynamış. Sakatlandı galiba. Ben de Gordon'ı tercih etmiştim. Ne talihsiz adamım ya.
Tabi bir de Ömer yokken Oğuz'dan ekstra performans bekliyordum ama Semih'in coşacağını nerden bileyim.

Bourousis iyi bitirdi bari.