F1 2009

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
Uğur Ferrari yi mi tutuyorsun sende. :) Button'a da helal olsun ama en büyük alkışı Barrichello haketti bence.
Mika-Schumi çekişmesinde kırmızıları tutardım küçükken. Belki de kırmızıdır diye anlamadan tutuyordum. Ama büyüdükçe daha iyi anladım ki doğru taraftayım. Ara sıra tökezlemeler olsa da Ferrari hep ayağa kalktı. Şimdi de böyle bir dönem geçiriyoruz. Ama Ferrari büyüktür ve ayağa kalkacaktır...

McLaren takımı Avustralya GP'sindeki olaylardan sonra bugün cezası açıklandı..

Açıklamada, askıya alınan üç yarış cezasının ancak "davaya ilişkin yeni delillerin ortaya çıkması veya gelecek 12 ay içinde, takımın Uluslararası Spor Düzenlemeleri'nin 151c Maddesi'ni ihlali halinde uygulanacağı" belirtildi.

Uğur YILMAZ' Alıntı:
[quote="Ali Erdem Güntepe":v3845exp]Uğur Ferrari yi mi tutuyorsun sende. :) Button'a da helal olsun ama en büyük alkışı Barrichello haketti bence.
Mika-Schumi çekişmesinde kırmızıları tutardım küçükken. Belki de kırmızıdır diye anlamadan tutuyordum. Ama büyüdükçe daha iyi anladım ki doğru taraftayım. Ara sıra tökezlemeler olsa da Ferrari hep ayağa kalktı. Şimdi de böyle bir dönem geçiriyoruz. Ama Ferrari büyüktür ve ayağa kalkacaktır...[/quote:v3845exp]

Şimdi Avrupa Pistlerine geçiliyor.Orda ayaklanacaktır Ferrari.

Belli ki bu yılki Ferrari & McLaren'in yokluğu forumda ki F1 konusunuda diplere gömmüş :shock:
Eeee napalım artık bu yıl F1 için şampiyon belli 2. kim olacak ? Konusu ancak paklar artık ;)

1- Button 51 Puan
2- Barrichello 35 Puan
3- Webber 19.5 Puan

Nerde son şampiyon Hamilton , nerde buz adam Kimi ve Massa ???

230509-

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
Şimda babam digiturku 2 aylığına donduruyor.İzleyemiyecek miyim şimdi. :?

karasal yayından izleyebilirsin her hangi bir antene gerek kalmadan trt yi çekiyorsa televizyonun. yeni versiyon digitallerde şifreye girmiyor sanırım yada şifreyi kendin girerekte izleyebiliyorsun eski model digitallerde de şifreye girer izleyemezsin, diğer bir seçenekte dsmart, birde teledünya çıkmış sanırım ordanda izleyebilirsin ;)

McLaren 2009 defterini kapatabilir !

McLaren'ın 2009 defterini kapatarak, tüm kaynak ve enerjisini gelecek yılki araç üzerine yoğunlaştırmayı düşündüğü belirtildi.

Takım patronu Martin Whitmarsh, İspanyol El Pais gazetesine verdiği mülakatta, "Bu, ihtimallerden biri. Ancak şu noktada henüz bir karar vermiş değiliz" dedi.

İngiliz takım patronu, "Önümüzdeki tüm yarışlarda hala kazanmak maksadıyla mücadele edeceğiz. Şu an için hiçbir şeyden vazgeçmiş değiliz. Bu bizim tarzımız değil" ifadelerini kullandı.

Buna rağmen dünya şampiyonu Lewis Hamilton, Türkiye GP öncesinde şampiyona lideri Jenson Button'ın 42 puan gerisinde yer alıyor.

İngiliz ekibi ayrıca, İstanbul Park gibi areodinamik açıdan önemli pistlerde MP4-24'ün çıkış yapmasının zor olduğunun da bilincinde.

McLaren ve Ferrari'nin içinde bulunduğu duruma işaret eden Whitmarsh, bunun Formula 1'de kazanmanın ne kadar zor olduğunu gösterdiğini belirtti.

Whitmarsh ayrıca, Brawn GP'nin başarılarını takdir ettiğini söyledi ancak takımın bu başarısının altında Honda'nın geçtiğimiz yıl, 4 rüzgar tüneli ve yüz milyonlarca avroluk kaynağının bulunduğunu söyledi.

mclaren-lolipop.jpg