Uğur Ferrari yi mi tutuyorsun sende. Button'a da helal olsun ama en büyük alkışı Barrichello haketti bence.
Mika-Schumi çekişmesinde kırmızıları tutardım küçükken. Belki de kırmızıdır diye anlamadan tutuyordum. Ama büyüdükçe daha iyi anladım ki doğru taraftayım. Ara sıra tökezlemeler olsa da Ferrari hep ayağa kalktı. Şimdi de böyle bir dönem geçiriyoruz. Ama Ferrari büyüktür ve ayağa kalkacaktır...Ali Erdem Güntepe' Alıntı:Uğur Ferrari yi mi tutuyorsun sende. Button'a da helal olsun ama en büyük alkışı Barrichello haketti bence.
Açıklamada, askıya alınan üç yarış cezasının ancak "davaya ilişkin yeni delillerin ortaya çıkması veya gelecek 12 ay içinde, takımın Uluslararası Spor Düzenlemeleri'nin 151c Maddesi'ni ihlali halinde uygulanacağı" belirtildi.
Mika-Schumi çekişmesinde kırmızıları tutardım küçükken. Belki de kırmızıdır diye anlamadan tutuyordum. Ama büyüdükçe daha iyi anladım ki doğru taraftayım. Ara sıra tökezlemeler olsa da Ferrari hep ayağa kalktı. Şimdi de böyle bir dönem geçiriyoruz. Ama Ferrari büyüktür ve ayağa kalkacaktır...[/quote:v3845exp]Uğur YILMAZ' Alıntı:[quote="Ali Erdem Güntepe":v3845exp]Uğur Ferrari yi mi tutuyorsun sende. Button'a da helal olsun ama en büyük alkışı Barrichello haketti bence.
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:Çıkışa geçtik bakalım hayırlısı.Bu sezon ilk kez podyuma çıktık.Düzeliyoruz bakalım İstanbul Park'ta neler olucak.
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:Tabiiki Ferrari Saadet Abla.
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:Aaaa niye ki rengi 'KIRMIZI',tarihin en başarılı takımı.Ne güzel işte
Sen kimi tutuyorsun Saadet Abla ?
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:Şu ballı çaylağı tutuyorsun ya kınıyorum seni abla.
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:Şimda babam digiturku 2 aylığına donduruyor.İzleyemiyecek miyim şimdi. :?
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:Şimda babam digiturku 2 aylığına donduruyor.İzleyemiyecek miyim şimdi. :?