Jaka Lakovic

Kaan sallamaya başlamış gene twitter yoluyla yok öyle yok böyle falanda filanda:) :)

kaankural Kaan Kural
G.Saray resmen açıkladı Jaka Lakoviç'i. Hayırlı olsun. Dün de yazmıştım alınan en kaliteli oyuncu ama bence ilk yanlış transfer...

Bu adama söyleyecek laf bulamıyorum ...
 
Kaan sallamaya başlamış gene twitter yoluyla yok öyle yok böyle falanda filanda:) :)

Söyledikleri doğru,Lakovic'i en çok isteyen bendim heralde ama çok büyük riskleri de var..O risklere rağmen bi taraftar olarak alınsın istiyodum..Oktay hocaya güveniyorum o zaafları kapatabilir diye düşünüyorum..

Ama Kaan Kural'ın söyledikleri doğru,oyuncuyu kötülemiyo,bizim sistemimize uygun olmadığını ve fazla kısaldığımızı düşünüyo ki haklı..

Umarım Oktay hoca bu soruna bi çözüm bulur,ki o isteyip aldığına göre düşünmüştür bunları..Lako politikasında başarılı da olabilirz başarısız da,başarılı olursak yine Oktay hoca sayesinde olacak,o zaman da Kaan Kural çıkar söyler zaten Oktay hoca şurayı şöyle yaptı ,böyle çözüm buldu başarılı oldu diye..
 
arkadaşlar bu transferlerden sonra heyecanla üye oldum buda 2. mesajım.. Bence shipp oktay hocanın kafasında 3 numara pozisyonunda.. Çünkü sene içinde onu kullandı o pozisyonda..
 
Fazla anlatmaya gerek yok bence.. Mükemmel bir transfer yaptık. Galatasaray basketbol tarihindeki en önemli transferlerden biri oldu kuşkusuz. En büyük handikapı savunma ama bunu çözeceğimizi düşünüyorum. Hücum konusunda sıkıntı yaşamamak için böyle kaliteli bir bileğe ihtiyacımız vardı. Transferde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler..
 
takımda bir sürü savunmacı var bizim eksiğimiz şütör biri idi ve lakoviç bu anlamda müthiş oldu takımın ihtiyacı bu. 5 numara alınırsa iyi 3 numara da alınırsa müthiş bir takım oluruz
 
Adam avrupanın üst düzey takımlarında oynadı yıllarca f4ler gördü.Turnuvalar oynadı,CV'si yeter bence bu lig için.Savunma yapmasada olur biz onun yerine de yaparız savunmayı.Ayrıca savunmanında öyle müthiş düşeceğini falan zannetmiyorum.
 
Kısalar siyahi olacak denmişti evet lakovic de esmer bir arkadaşımız :)
Bence çok iyi bir transfer 2 tane daha yabancı alınması şart ( 3-5 numara pozisyonlarına )
 
Hayırlı olsun umarım başarılı olur. Eski tip takımlar böyle kurulurdu 80'lerde onu hatırladım. Shumpert rahatlar böylece.

Umarım uzun tercihinde sutor, dış oynamayı seven, agresif olmayan birini almayız.
 
Final serisinde ki yorum hala kulaklarımda çınlıyor " hocam eli titreyen oyuncular var"(Evren,caner boş atışları yapmayıp pas verince ) şimdi heyecanımı anlatamam jakaya bırakın ceza atışı el üstünden füzeyi çakmazsa birşey bilmiyorum, şimdi iyi bir 5 numara bekliyorum sonra artık kafa kafaya oynarız
 
Mahalledeki tüm çocuk sesleri kesildi, ben de diyorum, bu sabah neden ortalık bu kadar sessiz :)

Kanalları dolaşırken, NTV'nin spor haberlerinde durdum, haberi duyunca, direk evde Abdürrahim Albayrak turu attım, timsaha falan yattım. Ben Lakovic'i ezelden beri çok sevenlerden, hayranlık duyanlardan biriyim. Hele Lorbek ile Milli Takım'da oynadıkları o muazzam şampiyonadan sonra, daha da bir mest olmuştum. Yürüyecek hali yokken, 1-2 dakika dinlenerek maçlar oynarken, hala çıkıp en kritik yerlerde sokuyordu şutlarını. Muazzam bir hücumcu. Uzunları besler, el üstü atar, drive üzerinden atar, hücumda her türlü sayısını atabilecek opsiyonlara sahiptir. Zaten Lakovic ile özdeşleşen bir drive ardından, kayarak attığı şut imza atışıdır. Defansta defoları bulunduğunu hemen herkes biliyor. Çoğumuzun ilk bakışta yanlış tarzda oyuncu diye yorumladığı Gordon transferinin neden yapıldığı da Lakovic'ten sonra daha açıklık kazandı.

Transfer dönemi başından beri söylediğimiz saf hücumcu, winner, skorer sıkıntısı vardı. Yabancıların level atlattıracak oyunculardan olması gerektiğini ve sorumluluk almaktan kaçmayan oyunculardan olması gerektiğini söylüyorduk. Lakovic ile bu sıkıntının önemli bir kısmı çözüldü. Zira Lakovic kariyeri boyunca hep bu işleri yapmış, hep zirvelerde dolaşmış bir adam. Kazanmak nedir, nasıl sonuca gidilir, şu aşamada Lakovic'ten daha iyi bunu bilen bir adamı almamız pek mümkünlü değil.

Hastasıyız, Jaka Reyiz'in...
 
arkadaşlar doğru mudur bu haber yoksa ben yeni kalktım dıye yanlıs mı görüyorum, eğer doğruysa Allah'ını seven üstüme toprak atsın:))en sevdğim ve begendiğim oyuncuların başında gelir,muhteşem bır trasnfer oldu muhteşemm..
 
bunuda dün söylemiştim açıklancak diye bana sallıyon dediler hayırlı olsun lakovic :)
 
inşallah bu sene fenerin karşısına denk bir takımla çıkacağız... bir de sıkı bir 5 numara gelirse.... tadına doyum olmaz cimbomumun.... bu arada İlyasova işi olmayacak mı arkadaşlar?
 
Savunması kısmen zayıf diyebiliriz. Ama Jamon Gordon gibi savunma delisi bir oyuncu ve Oktay Mahmuti gibi bir savunma ustası varken sorun olacağını sanmıyorum.
 

Üst