Kardemir D.Ç. Karabük - Galatasaray | TSL 7. hafta

Maç sonucu ne olur?

  • Kazanırız

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    16
Rijkaard'i bu aksama kadar savunan ben ..Artik dayanma gucum kalmadi..Ben bile bu takimdan utanc duyuyorsam....Artik kan degisiminin zamani gelmistir...Fatih Terim'in uzun bir anlasma ile goreve baslamasi 5-6 sene en az bu kluple yaslanana kadar takimi calistirmasi gerekmektedir...

BUGUNDEN BUGUNE... Bende destegimi cektim.. FRANK OUT - FATIH TERIM IN ..!
 
Galatasaray'in artik tek kurtulusu var...Bu aksam Rijkaard ile vedalasmak..Bu asi tutmayacak..Ben bugune kadr % 100 destekcisi olan ben pes ediyorsam artik kim etmez..1 atagimiz yok ya.Konyaspor olsa su an en azindan 1 kaleye tehlikeli sutlari vardi..
 
Valla billa Kadıköydeki macı düşünmeye başladıkca tüylerim diken diken olmaya başladı.Adamlar zaten bizim maçlarda hepsi aslan kesiliyo,o baskıyla atmosferle bizimkilerin ayakları titriyor Emre,Alex,Dia,Niang,Semih bilmiyorum moraller bozuldu iyice.

Bu sene lige yani cıkan Karabük karşısında tel tel dökülüyoruz,sanki en büyük rakibimiz Karabükmüş gibi. :? :?
 
Misimovic çıktı sabri girdi.Ne alaka ben anlamadım
 
Misimovic cikti Sabri Girdi..Neyse herkese iyi aksamlar bu mac 4 olur...gecmis olsun..Adnan Polat'a da aferin son dakikada alelacele aldigin transflerin al hayrini gor!
 
Tamam maçın başındaki pozisyon penaltı değildi ama neticede hakem verdi. Benim anlamadığım sanki 40 sn.de hakem penaltı verdi diye bizim takımın komple maçı bırakması. Yani 60ta misimovic in pozisyonu dışında pozisyonumuz yok. Haftalat geçtikçe tüm takımlar kendilerine yeni birşeyler katıyor bizde ise sürekli yerinde sayış hatta gerileme. Neyse ki Barış gol attı:D
 
Sabri yıllardır orta kesemeyen bir adam her duran topun başında o var.Gidip tek kişilik baraja top çarptırıyor.Gelde delirme.
 

Üst