Karpaty Lviv-Galatasaray | UEFA Playoff 2. Maç

Sizce turu geçebilir miyiz ?

• Turu geçer gruplara kalırız

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    41
Hüseyin'e katılıyorum.Maç başlığını açan arkadaş, ankette eklerse güzel olur.

Aydın Yılmaz iyileşmiş sanırım.Antreman fotoğraflarında gördüm.Her ne kadar maç eksiği olsa da, yarın sahada görürüz belki Aydın'ı.

Geçecez bu turu ben sonsuz güveniyorum ve inanıyorum bu takıma.

Edit.

Tugay'ın açtığı tüm maç topiclerinde kaybetmedik neredeyse. Umarım bu seferde devam eder bu seri.

Emin Doğanca' Alıntı:
Geçecez bu turu ben sonsuz güveniyorum ve inanıyorum bu takıma.

Edit.

Tugay'ın açtığı tüm maç topiclerinde kaybetmedik neredeyse. Umarım bu seferde devam eder bu seri.

Ben kendim inanmıyorum Emin açtığım başlıktan ne hayır gelir. :)

Ha ben umutluyum, totem devam edecek dersen saygı duyarım ama zor be kardeşim. =(

Takım Avrupa'da son 13 deplasman maçında sırasıyla Bellinzona,Benfica,Hertha,Bordeaux,Hamburg,Tobol,Netanya,Talinn,Panathinaikos,Din.Bükreş,Sturm Graz, Atl.Madrid,OFK Belgrad takımlarıyla oynadı ve bunlardan sadece prestij maçı olan Sturm Graz maçında kaybetti. Bunun dışında Bordeaux,Hamburg,Tobol,Talinn,Atletico deplasmanlarında berabere kaldı ve Bellinzona,Benfica,Hertha,Netanya,Panathinaikos,Din.Bükreş,OFK Belgrad maçlarını kazandı.

Rakipin kalitesi ne derece olursa olsun kabul etmemiz gereken bir şey var; biz Avrupa'da çok iyi bir deplasman takımıyız. Gol yediğimiz veya yemediğimiz maçlarda bile neredeyse pozisyon vermiyoruz. İyi bir deplasman takımının yapması gereken her şeyi yapıyoruz.

Takım her ne kadar bu sezon çok maç kaybetsede hemen hemen hepsinde bu tekniği zayıf takımla çok iyi futbol oynadık ve halada oynuyoruz.

İşte ben bunun için bu takıma inanıyorum, taraftarın her türlü felaket senaryolarına rağmen.

ne kalecilere ne servete ne ali turana ne baltaya ne muhteşem 3lüye ne de serdara ardaya güveniyorum.güvendiğim tek şey ''Galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır J.Derwall*G.Hagi'' sözü

b7715266f3db9929cb055c3.jpg

Bu abla kim acaba, tercüman falan sanırım. :) İyimiş.

Ali Sami Yen´deki maç bende büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Belgrad iyi bir takım değildi ve deplasmanda yenerek turu geçtik ama bu sefer işimiz çok zor. Dünya futbolunda ekol sayılabilecek bir ülke takımına karşı mücadele edeceğiz bu akşam.

Dün akşam 9 yaşındaki yeğenim aradı, amca yarın yeneceğiz değil mi dedi. Hiç umudum yok hatta İddia´da 4-6 gol oynadım, en fazla 1 gol atabileceğimizi düşünüyorum dedim. Sesi buruklaştı, o halde beni niye Galatasaraylı yaptın dedi. Hayattaki en büyük hatalarımdan biri, yol yakınken dönebilirsin babanın takımına dedim...

Onur Yavuz' Alıntı:
Ali Sami Yen´deki maç bende büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Belgrad iyi bir takım değildi ve deplasmanda yenerek turu geçtik ama bu sefer işimiz çok zor. Dünya futbolunda ekol sayılabilecek bir ülke takımına karşı mücadele edeceğiz bu akşam.

Dün akşam 9 yaşındaki yeğenim aradı, amca yarın yeneceğiz değil mi dedi. Hiç umudum yok hatta İddia´da 4-6 gol oynadım, en fazla 1 gol atabileceğimizi düşünüyorum dedim. Sesi buruklaştı, o halde beni niye Galatasaraylı yaptın dedi. Hayattaki en büyük hatalarımdan biri, yol yakınken dönebilirsin babanın takımına dedim...
Abi sen yapma bari ya :shock:

İroni Deniz ironi...

Takıma ve yönetime aşırı derecede kızgınım ama nedense pek zorlanmadan geçeceğimizi düşünüyorum turu. Öyle heyecan falan yok, strese girdiğimize bile değmeyecek bana kalırsa.

Ama ilerisi için umutlu değilim ne yazık ki...

Berkan Karadurmuş' Alıntı:
İroni Deniz ironi...

Takıma ve yönetime aşırı derecede kızgınım ama nedense pek zorlanmadan geçeceğimizi düşünüyorum turu. Öyle heyecan falan yok, strese girdiğimize bile değmeyecek bana kalırsa.

Ama ilerisi için umutlu değilim ne yazık ki...
Berkan bunu ironi gibi değil de gerçek anlamda diyen bir sürü insan var malesef. Yine böyle bir ileti görünce ve ileti sahibi ONur Yavuz olunca şok oldum bir an

ASYde kocaeliden 5 yedikten sonra 3 gün sonra içerde Bordeauxu 4lemiş takımız.Avrupada başkayız.İnş gösterirler 1 kere daha bunu

Onur Yavuz' Alıntı:

Senin ironilerinden nefret ediyorum sayın Yavuz :)

Neyseki hem fikir olduğumuz şeylerde yok değil.