Kendinizi Tanıtın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
22 yasında ogretmen olunamıyor mu 17 yasında lise'den
mezun olunuyor.benim gibi hazırlık okumazsanız hehehe.
esracım 7. hafta ts macında ordayım goruselim. ;)

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Burak Barut":3ebw70yf]ADIM: BURAK BARUT

YASIM:17 SEHIR:TRABZON dogum tarıhım 1 EKIM 1988 ben de okul basketbol takımında oynuyom yanı bosa yorum yapmıom bırascık bıseler bılıoz merak etmeyın ;)

Uyyy geçmişte kendimi tanıtmışımda meğerse ne kadar küçükmüşüm :)
Şimdi yeniden tanıtayım...

Adım Burak Barut
Mesken Trabzon
Okul Karadeniz Teknik Üniversitesi Kimya
Yaş 19 bitti bitiyor 20
Hobi Çok
Fobi Yok
2006 yılında basketbol oynuyorum demişim 2008'de basketbol koçluğu yapmış olarak buradayım.Sizleri seviyor sayıyor ve yazılarınızın devamını diliyorum.[/quote:3ebw70yf]

S.Nilay Kızılok' Alıntı:

Duydum bile HıH

Adım:salih ötegen
Adanalıyım Allahıma çok şükür.
19 yaşındayım.

yakın zamanda tanışır kaynaşırız.sıcak kanlı bir insanımdır.

şimdiden hoşbulduk

biraz geç olacak ama bende kendimi tanıtayım :)

14 yaşındayım. boyum 1,80 - kilom 68,9 :) Uğur kardeşime göre istanbul'un taa bir ucunda ikamet etmekteyim.amma ve lakin kendimi İstanbul'un merkezinde oturuyormuş gibi hissediyorum..Ruh halim şu anda bana bunları yazdırıyor.E boşuna da '' Küçük İstanbul'' demiyorlar buraya :) Efendime söyleyeyim 5 yıldır Sagopa dinlerim..hiç bıkmadım ve usanmadım.senelerdir hep aynı şarkıları her gün her gün dinlerim..yeter ki sago ve kolo olsun..onlardan başkasını da dinlemem zaten..Söylemesi ayıp '' Yolların Ustasıyım ; Tonio'nun kankasıyım '' :p evet bu kadar işte..kısmet olur da bu sene 1-2 maça gelirsem şahenk'e daha yakından tanışma fırsatımız olur.

Geçde olsa tanıtalım kendimizi.
Merhaba ben Erdal Avcı.21 Şubat 1991 İstanbul/Fatih doğumluyum.Hem anne hem baba tarafından Kayseri/Sarıoğlan/Karaözü'lüyüm [Karaözü Kayseri'de çok tanınan bir köydür.Kayseri'nin %95'i tanır.]1.76 boyunda 59 kilo ağırlığındayım.Beylikdüzü Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesi'nde okuyorum.Bahçeşehir'de oturuyorum.Neyse gelelim buraya kayıt olma nedenine.Aslında 8 ay öncesine kadar böyle bir oluşumdan haberim yoktu.Geçen Aralık ayında Ekşi sözlük'de falan gezinirken birden "GSBASKET.ORG" diye bi başlık gördüm.Mesaja baktığımda tamda benim istediğim benim bi site olduğunu gördüm.Tam benim istediğim basketbol,NBA,futbol ve müzik konularını diledğim şekilde tartışabileceğim bir yerdi.Temmuz'a kadar ara bu siteye girdim ve sitenin havasını gerçekten solumaya başladığımda siteye üye olmaya karar verdim.Keskin fikirlerim sayesinde ilk 2 ayda 1 ay ceza aldım.Neyse tatsız olayları bırakıp kendimden bahsediyim.Müzik konusunda RAP vazgeçilmezimdir[sürpriz].Kimi dinliyorsun dersenizde "D 12","Lupe Fiasco","Trick Trick" ve "Obie Trice" dinlerim.NBA'de Houston Rockets takımını tutarım.
Daha fazlasını anlatırsam özele girer.Ondan burada keselim.İşte bu kadar dostlar son 4 aydır kafanızı ağrıtan Erdal Avcı.

İlk önce herkese selamlarımı iletiyorum.1 seneden beri forumda dolaşıyorum.Fazla mesaj yazan birisi değilim.Genelde konuları takip ederim.Basket maçlarının hemen hemen hepsine gelirim.
Adım Yasin.21 yaşındayım.ViaPort alışveriş merkezinde çalışıyorum.İstanbul Sultanbeyli'de ikamet etmekteyim.ultrAslan pendik grubuyla birlikte maçlara iştirak ediyoruz.Ne yalan söyleyeyim basket maçlarını futbola değişemem.Salon heyeceanı bir başka oluyor.
Neyse kendimizi tanıtmaya devam edelim;
Aslen Ordu'luyum ve şuan Aöf 2. sınıf öğrencisiyim.Mesleğimiz muhasebe olmasına rağmen ne yazık ki muhasebe işiyle uğraşmıyorum.
Kendimi tanıtmamdaki amacım bu haftaki daçka maçıyla birlilkte abilerimizi, kardeşlerimizi tanımaktır.
Yaklaşık 2 seneden beri basket maçlarının çoğuna gelmişimdir ama buradan kimseyle tanışma fırsatım olmamıştır.Sima olarak hepinizi tanıdığımdan şüphem yok.
Cumartesi günü tanışmak arzusuyla Allaha emanet olun...

Benim kendimi tanıtmam baya bi geç kalmış ama zararın neresinden dönülürse kârdır demiş atalarımız.
Adım Anıl Mehmet Yıldırım 1.70 boyum var ve 70 kiloyum.Kilomdanda anlaycağınız gibi biraz tonton bir çocuğum :).Buayın 25'inde kısmetse 15 yaşıma gireceğim :).Bahçelievler'de oturuyorum Mehmet Niyazi Altuğ Anadolu Lisesi'nde okuyorum.10.sınıfım.Eşit ağırlıkçıyım.Rock,Metal dinlerim.Radiohead,Muse,Cranberies,Katatonia,Opeth,Orphaned Land,Metallica ve In Flames'i tercih ederim.İyi basket oynadığım söylenebilir :)Zaten birkaç kişi beni tanırda diğer üyelerde tanısın istedim.Benden bu kadar :)

Mehmet Yıldırım' Alıntı:
Benim kendimi tanıtmam baya bi geç kalmış ama zararın neresinden dönülürse kârdır demiş atalarımız.
Adım Anıl Mehmet Yıldırım 1.70 boyum var ve 70 kiloyum.Kilomdanda anlaycağınız gibi biraz tonton bir çocuğum :).Buayın 25'inde kısmetse 15 yaşıma gireceğim :).Bahçelievler'de oturuyorum Mehmet Niyazi Altuğ Anadolu Lisesi'nde okuyorum.10.sınıfım.Eşit ağırlıkçıyım.Rock,Metal dinlerim.Radiohead,Muse,Cranberies,Katatonia,Opeth,Orphaned Land,Metallica ve In Flames'i tercih ederim.İyi basket oynadığım söylenebilir :)Zaten birkaç kişi beni tanırda diğer üyelerde tanısın istedim.Benden bu kadar :)

Aslen nerelisin sen onu söyle bana. :)

Mehmet Tuncer
1993 doğumluyum
lise2 ye gidiyorum
bakırköy yahya kemal beyatlı lisesinde okuyorum
bahçelievlerde oturuyorum
aslan burcuyum
basketbol futbol kickbox yaptığım spor lar
;)

Biraz geç oldu ama ben de tanıyım kendimi:
Zehra Betül Güneş
23 Şubat 1990 Kayseri doğumluyum,
Kayseri Erciyes _Fen Bilgisi Öğretmenliği nde okuyorum.1. sınıftayım.
08.12.2007 tarihine kadar sadece futbol takımımızla ilgileniyordum.Fakat o tarihten sonra Galatasaray ile ilgili her şeyi takip etmeye başladım.(08.12.2007-GS Cafe Crown _FB Ülker)

Zehra Betül Güneş' Alıntı:
Biraz geç oldu ama ben de tanıyım kendimi:
Zehra Betül Güneş
23 Şubat 1990 Kayseri doğumluyum,
Kayseri Erciyes _Fen Bilgisi Öğretmenliği nde okuyorum.1. sınıftayım.
08.12.2007 tarihine kadar sadece futbol takımımızla ilgileniyordum.Fakat o tarihten sonra Galatasaray ile ilgili her şeyi takip etmeye başladım.(08.12.2007-GS Cafe Crown _FB Ülker)
Hobilerim ;Galatasaray ile ilgilenmek,spor takip etmek,kitap okumak ve bir de damla çikolatalı kek yapmak. :p ;) :p
Fobim yok denilebilir.
Eee ,benden de bu kadar.
Ayriyeten, şunu da belirtmek isiyorum;
Panküp Ted Kayseri _Galatasaray maçını iple çekiyorum.
vaay hemşeri çıktık iyi mi?bende bu sitede "bi Kayseri'li yok mu" diye konumlara bakıp duruyordum.Karaözü'ne hiç gittin mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...