Burak Barut' Alıntı:[quote="Burak Barut":3ebw70yf]ADIM: BURAK BARUT
YASIM:17 SEHIR:TRABZON dogum tarıhım 1 EKIM 1988 ben de okul basketbol takımında oynuyom yanı bosa yorum yapmıom bırascık bıseler bılıoz merak etmeyın
S.Nilay Kızılok' Alıntı:Burak kim.
Süpersin abi...Onur BALCI' Alıntı:Trabzon'da yaşayan, yemeğini yiyip suyunu içen kimse geçmiş yaşantılarında Türkçe konuşamıyor mu yoksa? Öyle bir izlenimim oldu şu an.
Mehmet Yıldırım' Alıntı:Benim kendimi tanıtmam baya bi geç kalmış ama zararın neresinden dönülürse kârdır demiş atalarımız.
Adım Anıl Mehmet Yıldırım 1.70 boyum var ve 70 kiloyum.Kilomdanda anlaycağınız gibi biraz tonton bir çocuğum .Buayın 25'inde kısmetse 15 yaşıma gireceğim .Bahçelievler'de oturuyorum Mehmet Niyazi Altuğ Anadolu Lisesi'nde okuyorum.10.sınıfım.Eşit ağırlıkçıyım.Rock,Metal dinlerim.Radiohead,Muse,Cranberies,Katatonia,Opeth,Orphaned Land,Metallica ve In Flames'i tercih ederim.İyi basket oynadığım söylenebilir Zaten birkaç kişi beni tanırda diğer üyelerde tanısın istedim.Benden bu kadar
vaay hemşeri çıktık iyi mi?bende bu sitede "bi Kayseri'li yok mu" diye konumlara bakıp duruyordum.Karaözü'ne hiç gittin mi?Zehra Betül Güneş' Alıntı:Biraz geç oldu ama ben de tanıyım kendimi:
Zehra Betül Güneş
23 Şubat 1990 Kayseri doğumluyum,
Kayseri Erciyes _Fen Bilgisi Öğretmenliği nde okuyorum.1. sınıftayım.
08.12.2007 tarihine kadar sadece futbol takımımızla ilgileniyordum.Fakat o tarihten sonra Galatasaray ile ilgili her şeyi takip etmeye başladım.(08.12.2007-GS Cafe Crown _FB Ülker)
Hobilerim ;Galatasaray ile ilgilenmek,spor takip etmek,kitap okumak ve bir de damla çikolatalı kek yapmak.
Fobim yok denilebilir.
Eee ,benden de bu kadar.
Ayriyeten, şunu da belirtmek isiyorum;
Panküp Ted Kayseri _Galatasaray maçını iple çekiyorum.