Kendinizi Tanıtın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erdal Avcı' Alıntı:
[quote="Zehra Betül Güneş":3f0qsu18]Biraz geç oldu ama ben de tanıyım kendimi:
Zehra Betül Güneş
23 Şubat 1990 Kayseri doğumluyum,
Kayseri Erciyes _Fen Bilgisi Öğretmenliği nde okuyorum.1. sınıftayım.
08.12.2007 tarihine kadar sadece futbol takımımızla ilgileniyordum.Fakat o tarihten sonra Galatasaray ile ilgili her şeyi takip etmeye başladım.(08.12.2007-GS Cafe Crown _FB Ülker)
Hobilerim ;Galatasaray ile ilgilenmek,spor takip etmek,kitap okumak ve bir de damla çikolatalı kek yapmak. :p ;) :p
Fobim yok denilebilir.
Eee ,benden de bu kadar.
Ayriyeten, şunu da belirtmek isiyorum;
Panküp Ted Kayseri _Galatasaray maçını iple çekiyorum.
vaay hemşeri çıktık iyi mi?bende bu sitede "bi Kayseri'li yok mu" diye konumlara bakıp duruyordum.Karaözü'ne hiç gittin mi?[/quote:3f0qsu18]
Ben de sitede ,başka Kayseri li yok mu diyordum.

rezil ettin beni[Karaözü Kayseri'de çok tanınan bir köydür.Kayseri'nin %95'i tanır.]bu lafları yedirmek zorunda bıraktın.ama neyse söyleyeyim Sarıoğlan ilçesi ile Sivas'ın Gemerek ilçsei arasındadır.Köyün ortasından Kızılırmak geçer.en önemli tarihi eseride Şahruk köprüsüdür.

Erdal Avcı' Alıntı:
rezil ettin beni[Karaözü Kayseri'de çok tanınan bir köydür.Kayseri'nin %95'i tanır.]bu lafları yedirmek zorunda bıraktın.ama neyse söyleyeyim Sarıoğlan ilçesi ile Sivas'ın Gemerek ilçsei arasındadır.Köyün ortasından Kızılırmak geçer.en önemli tarihi eseride Şahruk köprüsüdür.
Pardon,ama valla bilmiyorum.Özür dilerim.Ama herkes benim gibi değildir,tanırlar orayı. :) :p :)

Selçuk Kahveci 1986 Amasya doğumluyum. Doğduktan 6 ay sonra İstanbula yerleştik. 9 senelik İstanbul yaşantısından sonra Türkiye'nin öteki ucu Tunceli'ye gittim. 2 sende orda kaldıktan sonra Çoruma geldim. 12 senedir çorum'dayım.
Hobilerim: Müzik dinlemek(RAP müzik özellikle Sagopa Kajmer), Galatasaray maçları (hangi spor dalı olursa olsun), bilgisayarla uğraşmak

Saadet Ünal Yaşım 18 ADANA'lıyım Burcum Aslan.
2 Yıldır Efe Adlı bir çocuğa Ablalık Yapıyorum (kendileri benim Canım olur :) ) Yani çalışıyorum.
Hobilerim müzik dinlemek film izlemek kitap okumak Ve gezmek. Arabesk hariç her tür müzik dinlerim Bu aralar Emre Aydını dinliyorum çok severim kendilerini. :)
Ayrıca Futbol'dan tutunda Atletizme kadar kadar bütün popüler spor dallarını yakından takib ederim. :)

Ad-Soyad:Aykun Alan
Doğum Tarihi:01.06.1989
Doğum Yeri:İstanbul

doğduğumdan beri buradayım.İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü Öğrencisiyim.Galatasaray'da en sevdiğim branş bayan basketbol takımımız.Futbola,erkek takımına bütün branşlara tercih ederim...Herşey bir yana bayan takımımız bir yana.Favori oyuncum esra şencebe.3 sezondur bayan maçlarına gidiyorum.VS VS.

EsraGerçek' Alıntı:
çorumda yaşamakta şans bence.. çok beğenmiştim ben şehri.. bir kere pırıl pırıl ve dümdüz :)
öyledir çorum ama ben Amasya'yı daha çok seviyorum nede olsa memleketim.
Buda memleketimden ufak bir manzara, şehrin merkezi burası ve kesinlikle photoshop değil. Genelde photoshop sanıyorlarda :)
amasya.jpg

evet fırat gittiğinde resimlerini çekmişti,orayı henüz görmedim ama..
memleket zaten her şekilde bir başkadır..benim içinde karabük tektir.

Benimde bir Karabük'lü arkadaşım vardı..Sağolsun Spalding topuyla her gün basketbol oynardık.Ama Karabük'e taşındılar , bizde de oynayacak top kalmadı :oops: O gün bu gündür sevmem Karabük'lüleri :) :) Şaka bir yana Safranbolu'yu gezmiştim çok güzel yer gerçekten.

Not = Gastamonu Gastamonu Dep Dep Dep :) :)

Serdar Aslan' Alıntı:
Biri Kastamonu mu, dedi ? : )
bende azdavaylıyım aşıklar köprüsünden...

Vay :) Ben Pınarbaşı'lıyım . Zaten Pınarbaşı'da Azdavay'ın köyüydü ilçe olmadan önce :) 2 sene önce gitmiştim Aşıklar Köprüsü'ne. Yalnız hiç sağlam değil , düşecek gibi oluyorsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...