KPSS - KPDS

Re: KPSS

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
http://i33.tinypic.com/25tz0w6.jpg

Vatandaşın kimlik numarası, adı soyadı falan mevcut..Üç senede gösterdiği artışı mantık sınırlarıyla açıklayamayız elbette. Son senede 120-0 yazıyor isminin karşısında..Eğitim Bilimleri'nde ne soruluyor, hangi konular var bilgi sahibi değilim fakat elemanın ALES puanı 67..Buradan kıyaslayabilirim ancak bu sene girdiğim için. Ki çok da kasıntı bir sınav değildi bahar döneminde, 93 almıştım. ALES gibi temel matematik, okuduğunu anlama ve hızın test edildiği bir sınavda 67 alıp da herhangi bir 120 soruluk sınavda hatasız iş yapmak olacak şey değil. Her işte olduğu gibi burada da dalga dümenin boyutu belli değil. Sorular önden mi paslanıyor, sonra mı bir dümen çevriliyor bilinmez ama kul hakkı yiyenlerden elbet çıkar acısı.

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=kp ... ndal%C4%B1

birde söyle bir örnek var.kişi 54 doğru 64 yanlış yaptığı eğitim bilimlerinden 2010da 118 net çıkarıyor.bunlar ileride öğretmen olunca öğrenciside kopya çekince kopyanın yanlışlığını nasıl anlatacak merak ediyorum doğrusu.
:oops:

Saim Karakuzu' Alıntı:
Bilmediğim için soruyorum bu yıl kopya olayı olmuş sanırım sahte birinciler varmış ?

sahte birinci demiyelimde 500 adet full çıkaran var sınavın eğitim bilimleri bölümden.oradan anlaşılıyor zaten bu olay.

Nilay KIZILOK' Alıntı:
500 kiside 0 yanlıs var 1 tane bile yanlısları yok. Gerisini sen dusun.

[quote="Saim Karakuzu":1415da2t]Bilmediğim için soruyorum bu yıl kopya olayı olmuş sanırım sahte birinciler varmış ?
[/quote:1415da2t]

olan namusuyla çalışıp didinene oluyor zaten bu ulkede.
"bir memlekette, namuslular namussuzlar kadar cesur olmadıkça o memlekette kurtuluş yoktur"bu söz hiç bu kadar anlamlı olmamıştı benim gözümde şuan.bu sınava ben girmedim ama içm burkuluyor görünce olanları.yazık ya.

Ozel sektorlerde bile hersey torpil ile artık. Cok sevdigim bi arkadasım beden egitimi ogretmeni. Bu olaylardan yine ataması olamadı. Yazıklar olsun diyorum. Bunu yapanların vicdanı rahat mı. Geceleri nasıl uyuyorlar.

Nilay KIZILOK' Alıntı:
Ozel sektorlerde bile hersey torpil ile artık. Cok sevdigim bi arkadasım beden egitimi ogretmeni. Bu olaylardan yine ataması olamadı. Yazıklar olsun diyorum. Bunu yapanların vicdanı rahat mı. Geceleri nasıl uyuyorlar.

ablacım bide bunu yapanlar öğretmen olacak.merak ediyorum kopyanın kötülüğünü nasıl anlatacaklar öğrencilerine.

işin ilginç yanı şu geçen sene 54 doğru 61 yanlış yaptığı sınavdan bu sene 118 doğru çıkaran insanda var.bir senede vahiy mi geldi bu 500 kişiye merak ediyorum doğrusu.

Her daim vardır bunlar. Özellikle milli eğitimde. Bizimde bir Fizikçi vardı din derslerinede girerdi. Adam yetersiz di duydukki daha sonra müfettiş olmuş. Taa o zamanalr çözdüm sistemi :)

Sühan Cem' Alıntı:
Her daim vardır bunlar. Özellikle milli eğitimde. Bizimde bir Fizikçi vardı din derslerinede girerdi. Adam yetersiz di duydukki daha sonra müfettiş olmuş. Taa o zamanalr çözdüm sistemi :)

orası oylede bu yaştan sonrada kimsenin önünde eğilip bükülmem iş için.varsın aç gezeyim .

Sınava hazırlanmayı bitirmiş, ertesi günkü sınav saatini evde haber seyrederek beklerken bir altyazı belirmişti ekranın altında: Marmara Üniversitesi´nde soru kitapçıklarının çalındığının tespit edilmesi nedeniyle ÖSS sınavı ertelendi...

Zamanında bizim yaşadığımız şoku düşünürsek, siz yine iyisiniz arkadaşlar. Ne de olsa sınava daha 3 hafta varken öğrendiniz erteleme kararını. Gerçi yine de zor, girecek arkadaşlara geçmiş olsun.

Ay evet Onur ya dersaneye herkes bi ruh gibi 1 ay gelip gitmisti.

Onur Yavuz' Alıntı:
Sınava hazırlanmayı bitirmiş, ertesi günkü sınav saatini evde haber seyrederek beklerken bir altyazı belirmişti ekranın altında: Marmara Üniversitesi´nde soru kitapçıklarının çalındığının tespit edilmesi nedeniyle ÖSS sınavı ertelendi...

Zamanında bizim yaşadığımız şoku düşünürsek, siz yine iyisiniz arkadaşlar. Ne de olsa sınava daha 3 hafta varken öğrendiniz erteleme kararını. Gerçi yine de zor, girecek arkadaşlara geçmiş olsun.