Doğan SAĞLAM' Alıntı:Pana Film , ATV ile görüşmelere başlamış
Her zaman sevdiğim ve beğendim bir atasözü vardır.
'Taş yerinde ağırdır.'
Doğan SAĞLAM' Alıntı:Pana Film , ATV ile görüşmelere başlamış
Burak Barut' Alıntı:[quote="Doğan SAĞLAM":1q26peiy]Pana Film , ATV ile görüşmelere başlamış
Yunus Gökyıldız' Alıntı:Deli Yürek'e benzedi dizi =(
Yunus Gökyıldız' Alıntı:Deli Yürek'te böyle iyi giderken birden Atv ile anlaşmışlardı.O bakımdan Can abi.
Burak Barut' Alıntı:47. bölüm şu anda bitti, fırtına öncesi sessizlik bölümü gibi oldu.
48. bölümde bombalar patlayacaktır
Haftaya Gs maçına denk gelmesi kötü oldu
Burak Barut' Alıntı:47. bölüm şu anda bitti, fırtına öncesi sessizlik bölümü gibi oldu.
48. bölümde bombalar patlayacaktır
Haftaya Gs maçına denk gelmesi kötü oldu
Veriliyor da ertesi gün okula gittiğinde sınıfta herkes dizi konuştuğu zaman ağlayasın geliyor.Herkes diziyi anlatıyor.Özeti izlemenin de manası kalmıyor.Uefa maçımız saat 20 00 de biliyorum.Dizi ninde yeni bölümü 22 00 de başladığına göre sorun olmaz.Onur BALCI' Alıntı:Nasıl olsa ertesi hafta "Özet" adı altında bütün bölüm verilmiyor mu? Dizilerin genel ilkesi bu da.
Turgut Sahin' Alıntı:Krizden dolayı dizinin yayından kaldırıldığı söyleniyor.Belki başka bir kanala transfer olabilir.[/
İnşallah kaldırıldığı haberi doğrudur dünya gözüyle şu diziden kurtulursam daha ne isterim ki ben Allahtan.
Saadet Unal' Alıntı:İnşallah kaldırıldığı haberi doğrudur dünya gözüyle şu diziden kurtulursam daha ne isterim ki ben Allahtan.
Burak Barut' Alıntı:[quote="Saadet Unal":34ghaaat]
İnşallah kaldırıldığı haberi doğrudur dünya gözüyle şu diziden kurtulursam daha ne isterim ki ben Allahtan.