Kurtlar Vadisi Pusu

• Konbuyu başlatan dirk nowitski
  • Başlangıç tarihi
Burak Barut' Alıntı:
[quote="Doğan SAĞLAM":1q26peiy]Pana Film , ATV ile görüşmelere başlamış

Her zaman sevdiğim ve beğendim bir atasözü vardır.

'Taş yerinde ağırdır.'[/quote:1q26peiy]
Bence de aynen öyle. Kanal D'ye de iken de Show TV'deki tadı vermiyordu. Tekrar Show TV'ye geri dönmüştü... Ama hiç birşey belli olmaz...

Bu sezon işlenecek konu düşünüldüğünde bu diziyi ya Çalık Grubu yada Show TV yayınlar.Show TV ekonomik olarak indirimde bulunmalarını istemiş Pana Film'de bunu kesinlikle reddetmiş.Şimdi bu sorun aşıılabilirmi orasını bilemiyorum ama aşılamazsa tek adres ATV gibi duruyor.

Yunus Gökyıldız' Alıntı:
Deli Yürek'te böyle iyi giderken birden Atv ile anlaşmışlardı.O bakımdan Can abi.

Böyle iyi giderken diye bir durum yoktu...
Sezon bitmeden 3.sezon bomba gibi bitmiş,yazın Deli Yürek-Bumerang Cehennemi çekilmişti...
Film bitince de yeni sezonda dalaveresiz bir şekilde ATV ile anlaşılmıştı...
Ortada ne bir performans düşüklüğü vardı ne de Pa(r)a Film sorunları...
;)
olay tamamen farklı yani...

47. bölüm şu anda bitti, fırtına öncesi sessizlik bölümü gibi oldu.
48. bölümde bombalar patlayacaktır ;)
Haftaya Gs maçına denk gelmesi kötü oldu :(

Burak Barut' Alıntı:

Artık maç bitiminde internette izleriz Burakcım. =)
Benim izlediğim güzel ve kaliteli siteler var.

Burak Barut' Alıntı:

Boşver Burak bir gün sonra internetten kesintisiz reklamsız izlemekde güzel oluyor tabi kendi gününde kendi saatinde izlemenin yerini tutmaz ama. :)

Onur BALCI' Alıntı:
Nasıl olsa ertesi hafta "Özet" adı altında bütün bölüm verilmiyor mu? Dizilerin genel ilkesi bu da.
Veriliyor da ertesi gün okula gittiğinde sınıfta herkes dizi konuştuğu zaman ağlayasın geliyor.Herkes diziyi anlatıyor.Özeti izlemenin de manası kalmıyor.Uefa maçımız saat 20 00 de biliyorum.Dizi ninde yeni bölümü 22 00 de başladığına göre sorun olmaz.

PANA FİLM DİZİLERİ HAKKINDA DUYURU

Bugün bazı internet sitelerinde Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle ilgili yayınlanan haberlere ilişkin Pana Film?in resmi açıklaması aşağıdaki gibidir:
?Pana Film?in Show TV ile ekonomik sorunları olduğu doğrudur. Show TV buna kalıcı bir çözüm bulamazsa yollarımız ayrılacaktır. Kurtlar Vadisi Pusu ve Eşref Saati?nin hangi kanalda yayınlanacağı sorunlar çözüldükten sonra belli olacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Saadet Unal' Alıntı:
İnşallah kaldırıldığı haberi doğrudur dünya gözüyle şu diziden kurtulursam daha ne isterim ki ben Allahtan. :p

İzlemeyebilirsin de sıkıntı nedir ? Beğenerek ve severek izliyoruz, izlemiyorsan açmazsın Perşembe akşamları Show Tv'yi gidip Aşk-ı Memnu'nu izleyebilirisn ...
Allah'ta daha mantıklı ve güzel şeyler iste bence.

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Saadet Unal":34ghaaat]

İnşallah kaldırıldığı haberi doğrudur dünya gözüyle şu diziden kurtulursam daha ne isterim ki ben Allahtan. :p

İzlemeyebilirsin de sıkıntı nedir ? Beğenerek ve severek izliyoruz, izlemiyorsan açmazsın Perşembe akşamları Show Tv'yi gidip Aşk-ı Memnu'nu izleyebilirisn ...
Allah'ta daha mantıklı ve güzel şeyler iste bence.[/quote:34ghaaat]

İskender gibi konuştun Burak. =)

Burak'a katılıyorum, beğenmeyenler izlemesin yahu :) Sanki o gece bütün kanallarda vadi yayınlanıyor :)