Kurtlar Vadisi Pusu

• Konbuyu başlatan dirk nowitski
  • Başlangıç tarihi
Hemşehrime bu kadar yüklenmeyin yahu...

Hatırladığım kadarıyla babası KV izlediği için perşembe günkü UEFA maçlarımızı izleyemiyordu Saadet, tepkisi buna olsa gerek.

Yoksa Kurtlar Vadisi´ni eleştirmek ne haddimize : )

Hem Kurtlar Vadisi'ni hem de Eşref Saati'ni izleyen biri olarak kanaldan ayrılmalarını istemem ama dizilerin devamı için başka kanala geçmeleri gerekiyorsa katlanırım...

atv'ye cuk oturur KV,iktidarların kucağına oturduktan sonra da onların kucağına oturur ne var ki...
1-55 arası milliyetçi çizgiden sen git 180 derece dön...
dönmenin de böylesi...
burak vereceğin cevabı biliyorum,alacağın cevabı da biliyorsun bence karşılıklı yazışmayalım =)

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Saadet Unal":a8jkti67]

İnşallah kaldırıldığı haberi doğrudur dünya gözüyle şu diziden kurtulursam daha ne isterim ki ben Allahtan. :p

İzlemeyebilirsin de sıkıntı nedir ? Beğenerek ve severek izliyoruz, izlemiyorsan açmazsın Perşembe akşamları Show Tv'yi gidip Aşk-ı Memnu'nu izleyebilirisn ...
Allah'ta daha mantıklı ve güzel şeyler iste bence.[/quote:a8jkti67]

Burak abi valla bende çok isterim gidip Aşk- memnu'yu izleyim ama maalesef bizim evde bir tane televizyon olduğu için öyle bir şansım yok. Bu dizi bizim evde babam hariç herkes için işkence bende kendi fikrimi söyledim ne var bunda bu kadar rahatsız olacak? ben öyle dedim diye diziyi kaldırdılarmı? sen yine otur severek beğenerek izle. :)

İşte Kurtlar Vadisi'nin yeni kanalı

Show TV ile anlaşmazlığa düşerek yeni bölümlerin yayınlanmasını durduran Kurtlar Vadisi Pusu, yeni bir kanalla anlaştı.

Postmedya adlı internet sitesinin haberine göre Kurtlar Vadisi'nin atv ile kesin olarak anlaştığı ve kanalın genel müdürü Fatih Edipoğlu'yla el sıkıştığı ortaya atıldı.

VE ANLAŞTILAR

Yeni bölümleri için diğer kanallarla uzun zamandır temasta olan dizinin yapımcıları Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener, sonunda atv ile anlaştı.

Böylece dizinin yeni bölümleri Şubat ayından itibaren atv ekranlarında olacak.