Kurtlar Vadisi Pusu

• Konbuyu başlatan dirk nowitski
  • Başlangıç tarihi
KUrtlar vadisi'nin tekrar bölümleri(ÇAkır'ın olduğu bölümleri) pazartesi günleri KANAL AVRUPA'da
SAAT:17:30
Kanal avrupa frekansı:
Frekans:11742
Sembol:2965
Polarizasyon:dikey

Atv'ye ya da başka yandaş medya kanallarına nasıl geçmemişler hayret edilesi bir durum?.. :) Neyse izliyicilerine hayırlı olsun, bir çok forumlarda bekleyenler çoktu.. :)

Memati: Hüsnüü tamam da mezar taşında niye senin değilde benim adım yazıyor?
Hüsnü: öbür tarafta hesabını siz verin diye, ben kaynağını bilmediğim paranın hesabını veremem.

bizim deli dediğimiz adamdan gelen cevap bu işte...

Polat'ın yakaladığı İskender'in adamı Zeki, İhtiyarların İskender'in yanına yolladığı adam çıkıyor.
Yarın akşam 57. bölüm müthiş heyecanlı olacak...

Selçuk Kahveci' Alıntı:
yalan söylüyor olabilir. ihtiyarlar iskenderi neden ulusal güvenlik müsteşarlığı başına getirsin ki? bakalım neler olacak

Artık herşey İskender'in istediği gibi olmayabilir ilerleyen bölümlerde. Çünkü bu zamana kadar sürekli haklı İskender çıktı. Bu saatten sonra zaten her hareketi Polat'ı bitirir. Bu yüzden gelecek bölümlerde Polat Alemdar da yavaş yavaş harekete geçecektir.

halo dayının karısını cahit akarsu katletti. ama abdülhey doğal olarak murodan şüoheleniyo. cahit akarsu muroyu ortadan kaldırmak için bu yolu izledi.

:)
Dizi suyunu çıkardı son gaz devam.
Halo Efsanesi geri döner şimdi:)
İskender'in getirildiği görev tamamen komedi.Düşmanken bir anda ülkenin en önemli makamını ona bırakılması şaka olsa gerek.Diziyi izliyorum ama eskisi kadar keyif almıyorum.

Unutmayın ki 55 bölüm Vatansever Aslan'ı 55'ten yani Şaşmaz'lara geçtikten sonra çakal yapan bu senarist ve yapımcılar değil miydi?

Bize göre zaten ilk 55 bölüm'den sonrası keyifsiz bir dizi olmuştu ve öyle de devam ediyor..

İskender'de yakında vatansever çıkarsa şaşmam.. =)

Burak Barut' Alıntı:
:)
Dizi suyunu çıkardı son gaz devam.
Halo Efsanesi geri döner şimdi:)
İskender'in getirildiği görev tamamen komedi.Düşmanken bir anda ülkenin en önemli makamını ona bırakılması şaka olsa gerek.Diziyi izliyorum ama eskisi kadar keyif almıyorum.
burak halo dayının 2-3 aylık ömrü kalmış nasıl efsane geri dönecek. en fazla gider cahitin kafasına sıkar hepsi bu

Barış Şişman' Alıntı:
Unutmayın ki 55 bölüm Vatansever Aslan'ı 55'ten yani Şaşmaz'lara geçtikten sonra çakal yapan bu senarist ve yapımcılar değil miydi?

Bize göre zaten ilk 55 bölüm'den sonrası keyifsiz bir dizi olmuştu ve öyle de devam ediyor..

Aslan Amca'yı nasıl çakal yaptılar. adamı tam bir vatanperver gösterdiler.

Selçuk Kahveci' Alıntı:
[quote="Barış Şişman":1zrkxoei]Unutmayın ki 55 bölüm Vatansever Aslan'ı 55'ten yani Şaşmaz'lara geçtikten sonra çakal yapan bu senarist ve yapımcılar değil miydi?

Aslan Amca'yı nasıl çakal yaptılar. adamı tam bir vatanperver gösterdiler.[/quote:1zrkxoei]İlk 55 bölümünden sonrasını lütfen defalarca izleyin, o çok sevilen Doğu Bey'e bile Aslan Amca'ya resmen "Ne Aslan'ı, çakal bu çakal!" dedirtmişlerdir..

O Vatanperver gösterdikleri 1-55 bölüm arasıydı ondan sonra dizi tamamen Şaşmaz biraderlere geçince Aslan'ı kendi egolarına yenik düşen, vasıfsız, KGT'yi tamamen ele geçirmiş ve istediğini kandırmış şekle büründürdüler.. Ve Polat'ı da kandıran bir adam konumuna düşürmüşlerdi, işte o efsane'yi böyle şeylerle yıkıp bizlere tekrar ve bu sefer "Pusu" versiyonu ile yansıtıyorlar..

Eğer çok iyi takipçi iseniz lütfen 55 bölümden sonraki bütün bölümleri çok dikkatli izleyin, ondan sonra isterseniz tartışırız.. Bizim için 1-55 "Efsane" diğer bölümler ise kestane diyeceğim ama bu lafa kızacak birileri çıkabilir o ama bu şeyi göze alıp diyorum.. :)