Kurtlar Vadisi Pusu

• Konbuyu başlatan dirk nowitski
  • Başlangıç tarihi
Barış Şişman' Alıntı:
İlk 55 bölümünden sonrasını lütfen defalarca izleyin, o çok sevilen Doğu Bey'e bile Aslan Amca'ya resmen "Ne Aslan'ı, çakal bu çakal!" dedirtmişlerdir..

O Vatanperver gösterdikleri 1-55 bölüm arasıydı ondan sonra dizi tamamen Şaşmaz biraderlere geçince Aslan'ı kendi egolarına yenik düşen, vasıfsız, KGT'yi tamamen ele geçirmiş ve istediğini kandırmış şekle büründürdüler.. Ve Polat'ı da kandıran bir adam konumuna düşürmüşlerdi, işte o efsane'yi böyle şeylerle yıkıp bizlere tekrar ve bu sefer "Pusu" versiyonu ile yansıtıyorlar..

Eğer çok iyi takipçi iseniz lütfen 55 bölümden sonraki bütün bölümleri çok dikkatli izleyin, ondan sonra isterseniz tartışırız.. Bizim için 1-55 "Efsane" diğer bölümler ise kestane diyeceğim ama bu lafa kızacak birileri çıkabilir o ama bu şeyi göze alıp diyorum.. :)
orda çakal derken uyanık anlamında kullanıyor. ordaki küçü ayrıntıyı kaçırma derim. 55. bölümden sonra defalarca izledim. Aslan Amcayı karalayacak hiç birşey görmedim.

Zekinini parmaksızın kaldırıldığı yerde Sagopa'nın "Ben Hüsrana Komşuyumé klibini çektiği yer :D

Selçuk Kahveci' Alıntı:
[quote="Barış Şişman":1d7lojrz]İlk 55 bölümünden sonrasını lütfen defalarca izleyin, o çok sevilen Doğu Bey'e bile Aslan Amca'ya resmen "Ne Aslan'ı, çakal bu çakal!" dedirtmişlerdir..

O Vatanperver gösterdikleri 1-55 bölüm arasıydı ondan sonra dizi tamamen Şaşmaz biraderlere geçince Aslan'ı kendi egolarına yenik düşen, vasıfsız, KGT'yi tamamen ele geçirmiş ve istediğini kandırmış şekle büründürdüler.. Ve Polat'ı da kandıran bir adam konumuna düşürmüşlerdi, işte o efsane'yi böyle şeylerle yıkıp bizlere tekrar ve bu sefer "Pusu" versiyonu ile yansıtıyorlar..

Eğer çok iyi takipçi iseniz lütfen 55 bölümden sonraki bütün bölümleri çok dikkatli izleyin, ondan sonra isterseniz tartışırız.. Bizim için 1-55 "Efsane" diğer bölümler ise kestane diyeceğim ama bu lafa kızacak birileri çıkabilir o ama bu şeyi göze alıp diyorum.. :)
orda çakal derken uyanık anlamında kullanıyor. ordaki küçü ayrıntıyı kaçırma derim. 55. bölümden sonra defalarca izledim. Aslan Amcayı karalayacak hiç birşey görmedim.[/quote:1d7lojrz]Valla bana ve bir çok kişiye öyle gelmiyor ama sen öyle diyorsan öyle olsun. :) Şaşmaz biraderlerin her katıldığı programda Aslan'ın Polatı ve diğer kişileri kandırdığını sürekli vurguluyorlar birde Youtube'dan o sahneyi bulursam eklerim bana bariz "çakal" diyerek hakaret ediyor gibi geldi ama yukarıda da bahsettiğim gibi 55 bölümden sonrası bir cacık olmaz.. =)

55 den sonra olaylar sokak çatışması değilde fikir çatışması haline geldi. tabii rtük'ün katkısı var. kurtlar vadisinin üstünde bu kadar fazla baskı olmasa eski heyecanlı ve hızlı olaylar geri gelir ama rtük izin vermiyor. toplum etkileniyormuş. bir dizi karakterinden nede netkilenir insanlar anlamamda. kurtlar vadisinin koyu fanatiğiyim. ama hiç birine özenmem:D

Selçuk Kahveci' Alıntı:
55 den sonra olaylar sokak çatışması değilde fikir çatışması haline geldi. tabii rtük'ün katkısı var. kurtlar vadisinin üstünde bu kadar fazla baskı olmasa eski heyecanlı ve hızlı olaylar geri gelir ama rtük izin vermiyor. toplum etkileniyormuş. bir dizi karakterinden nede netkilenir insanlar anlamamda. kurtlar vadisinin koyu fanatiğiyim. ama hiç birine özenmem:D

Abicim ülke moloz insanlarla dolmuş görmüyor musun yahu :) Adamlar olayları ülke meselesi haline getiriyor.Zaten yapacak işleri de yok ne yapıyolar polat alemdarcılık oynuyorlar.

ya dizi gerçek hayattan feyz alıyor yada işin ilginç yanı gerçek hayat diziden feyz alıyor..çünkü dizide geçen olaylar birkaç gün sonra haberlerde ..hatta düşünmüyor da değilim bu malum operasyonlarda gözaltılar diziden bakılarak mı alınıyor diye..

55 bölümden sonra malesef efsane'yi şaşmaz biraderler bitirmiştir. KV'nin üstünde ne kadar baskı olursa olsun sonuçta o ilk 55 bölüm'ü de yazan bu insanlar değil miydi? Şimdilerde neden bu kadar bayat bir dizi haline geldi, eskisi ile kıyaslanmayacak kadar kötü bana göre..

Ayrıca ilk 55'te Osman Sınav ağırlığı vardı dizide, OS yapımcı olsa dahi çekilen bölümlere ve sahnelerde ne kadar çok katkısı olduğunu herkes bilir. O meşhur kafa kesme sahnesi'nde bile Osman Sınav'ın emeği çoktur, eğer o, zaman zaman yönetmen koltuğuna oturmasaydı öyle buram buram kalite kokan bir yapım ortaya çıkmazdı ama ne var ki Osman Sınav bir şekilde Şaşmaz Birader'lere diziyi beş kuruş almadan bırakınca dizinin de kaba bir tabir olacak ama içine edildi..

O ayrılık malesef iki tarafa'da zarar verdi, OS'nin diğer yapımları kalite yönünden resmen yerlerde gezindi ve hali hazırda da geziniyor. Pana'nın ise yaptığı hiç bir projesi tutmadı. KV Irak'ın başarısı tamamiyle dizi içindir, ee bir kaç tane dizi yaptı ancak hepsinde de hüsran oldu en sonunda Muro'nun filmini yaptılar ki onuda Mustafa Üstündağ'ın performansı o kadar gişe yapmasını sağladı..

Baskı ilk başlarda yok muydu, vardı ama bir şekilde dizi'nin de ağırlığı vardı. Çünkü senarist ve yapımcı-yönetmen senelerdir hep birlikte çalışmışlardır ve neler yaptıklarıda ortadadır yani Pana bizlere maval okumasın baskı konusunda.. Yoksa o bölümleri hepimiz izliyorduk, hangimiz kalkıp birilerini vurduk, bıçakladık ya da belimizde silahla dolaştık...? Olan 3-5 tane olayı iyi kullandılar, ha reklam mı yapıldı derseniz bana göre reklam'da yapıldı gerçek olarakta yaşandı ama kim ne derse desin 55 bölümden sonrasını harika olarak anlatmasın. Şunu da kabul ediyorum ki o 55 bölümden sonra topu topu bir elin parmaklarını geçmeyecek şekilde bayağı kaliteli bölümlerde izledik..

P.s: Gerçi bu bölümleri gördükçe o beğenmediğim 55'ten sonrası bile iyi geliyor ya neyse.. :)

barış sen 55. bölüme neden bu kadar kafayı taktın. galiba o unutulmaz ormanlık alan çatışması yüzünden. :D

size bir geçmişten bir tüyo vereyim. ilk bölümde Ali'nin cenazesinde camiide limonata dağıtan adam kimdir?
abdülhey

55. bölüme kafayı takmadım, yanlış anlamışsın beni. :) Benim KV'nin sevdiğim zamanı kastediyorum yani birinci bölüm ile elli beşinci bölüm arasını. ;)

1-55 kadar kaliteli bölümler yok şu anda, 55-97 arasıda dahil buna. 55-97 arasında da en fazla bir elin parmak sayısını geçmeyecek kadar güzel ve kaliteli bölümler vardı. Ben efsane olan bölümleri söylüyorum yoksa bilmem kaçıncı bölümü değil.. ;)

Ayrıca o unutulmaz ormanlık sahnesi dediğin sahnede o kadar kaliteli değildi, onlarca adam Polat ve ekibini bir türlü öldürememişti.. :p

polat ekibini öldürürse film nasıl devam edecek? doğu bey yeni bir polat mı bulacaktı?
ama gerçekten ilk bölümler gerçekten çok kaliteliydi. buna sözüm yok. ama şimdide kaliteli işler yaptıkları kanısındayım

@Selçuk Kahveci

Polat'ı geçtim ama ekibinden bir tane adam mefta olmadı o kadar kurşunların arasında. :p Yanlış hatırlamıyorsam Testere Necmi'nin ve Rusların adamlarından epey kayıp vardı ama ne hikmetse Polat'ın adamlarından ölen yoktu, bir Erhan vurulmuştu galiba. Öldürmeyen Allah öldürmüyor demek ki, o çatışma da bir tek Erhan kurşun yedi.. :p :p

Ayrıca seninle bu kaliteli bölüm konusunda pek anlaşamayacağız, ben bu bölümlerini gördükçe efsane'yi ne hale getirdiler diye düşünürken sen eskisi kadar olmasa da iyi bölümler diyorsun. Yok yok bu konuda kesinlikle anlaşamayız.. :)

@Burak Barut

Kendisi ile tanışmışlığım var ama KV konusunda hiç konuşmadık ayrıca nerede olduğu hakkında bir bilgim yok..

barış sadece erhan mı vuruldu. bide polatın şoförü vuruldu birkaç kişi daha vuruldu diye haırlamaktayım ve hemen bölüm 55i izleyim. merak ettim. şimdi. ayrıca son bölümler KALİTELİ tabii eski heyecan yok ama olsun. :)

Çatışma sahnesinde doğru söylüyorsun uzun zaman olunca unutmuşum, kusuruma bakma ancak "kalite" konusunda kesinlikle seninle anlaşamayacağız gibi. Şimdiki bölümlere kaliteli diyenler acaba 1-55 bölüm arasına ne diyorlar çok merak ediyorum ama dediğim gibi eğer şimdiki bölümlere "kalite" damgası vuruluyorsa benim daha başka sözüm yok. :)

Benim için KV'nin en iyi olduğu ve "Efsane" olduğu bölümler 1-55 arasıdır onun haricinde gerisini at gitsin.. =)

Çok baba bir söylenti duydum.
Diziye yeni birisi katılıyormuş...
Yaşlı konseyi Polat'ın yerine öyle birisini getiriyor ki.
Ortalık yer yerinden oynıyacak... :)

bu Cevatın gelişi de Kirve nin gelişine benzedi..yada ben ilk Kurtları çok özledim herşeyi pusuya yakıştırmaya başladım :)

Erdem Akkaş' Alıntı:
bu Cevatın gelişi de Kirve nin gelişine benzedi..yada ben ilk Kurtları çok özledim herşeyi pusuya yakıştırmaya başladım :)
öyle oldu erdem. hızlı giden atın durumuna düşer bu cevat. sonu yakın ama 3 ay bekleriz. malum sezon finali