orda çakal derken uyanık anlamında kullanıyor. ordaki küçü ayrıntıyı kaçırma derim. 55. bölümden sonra defalarca izledim. Aslan Amcayı karalayacak hiç birşey görmedim.Barış Şişman' Alıntı:İlk 55 bölümünden sonrasını lütfen defalarca izleyin, o çok sevilen Doğu Bey'e bile Aslan Amca'ya resmen "Ne Aslan'ı, çakal bu çakal!" dedirtmişlerdir..
O Vatanperver gösterdikleri 1-55 bölüm arasıydı ondan sonra dizi tamamen Şaşmaz biraderlere geçince Aslan'ı kendi egolarına yenik düşen, vasıfsız, KGT'yi tamamen ele geçirmiş ve istediğini kandırmış şekle büründürdüler.. Ve Polat'ı da kandıran bir adam konumuna düşürmüşlerdi, işte o efsane'yi böyle şeylerle yıkıp bizlere tekrar ve bu sefer "Pusu" versiyonu ile yansıtıyorlar..
Eğer çok iyi takipçi iseniz lütfen 55 bölümden sonraki bütün bölümleri çok dikkatli izleyin, ondan sonra isterseniz tartışırız.. Bizim için 1-55 "Efsane" diğer bölümler ise kestane diyeceğim ama bu lafa kızacak birileri çıkabilir o ama bu şeyi göze alıp diyorum..
Zekinini parmaksızın kaldırıldığı yerde Sagopa'nın "Ben Hüsrana Komşuyumé klibini çektiği yer