Kurtlar Vadisi Pusu

• Konbuyu başlatan dirk nowitski
  • Başlangıç tarihi
Reyting rekorları kıran Dizi KURTLAR VADİSİ her Salı, Çarşamba ve Cuma akşamı saat 21.00?de Kanal 7 izleyenleriyle buluşacak.
Kanal7'den yeni sürpriz Kurtlar Vadisi

?Bu bir mafya dizisidir? sloganıyla başlayan ve Türk televizyon tarihinin en çok izlenen, reyting rekorları kıran dizisi Kurtlar Vadisi, serinin ilk bölümünden itibaren Kanal 7?de yayınlanmaya başlıyor. Dizide aksiyon, gerilim ve heyecan dozu oldukça yüksek.

Osman Sınav ve Raci Şaşmaz?ın yapımını gerçekleştirdiği, Mustafa Şevki Doğan, Raci Şaşmaz ve Murat Coşkunsu?nun yönettiği Pana Film ve Sinegraf?ın bu iddialı yapımının konsept danışmanı Soner Yalçın. Dizinin müzikleri ise usta bir isimden geliyor; Gökhan Kırdar.

Oyuncu kadrosu ile göz dolduran dizinin başrollerinde Necati Şaşmaz, Özgü Namal, Oktay Kaynarca, Selçuk Yöntem, Zafer Ergin, Kenan Çoban, Gürkan Uygan, İpek Tenolçay, Seray Sever, Raci Şaşmaz, Haldun Boysan, Adnan Biricik, Atilla Olgaç, Tarık Ünlüoğlu, Baykal Saran, İstemil Betil ve daha birçok ünlü isim yer alıyor.

19 Mayıs Salı akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan gerilim ve aksiyon dizisi Kurtlar Vadisi, her Salı, Çarşamba ve Cuma akşamları 21.00?de Kanal 7 izleyenleriyle buluşacak.

Haber 7

Selçuk Kahveci' Alıntı:
[quote="Erdem Akkaş":21gm6yys]bu Cevatın gelişi de Kirve nin gelişine benzedi..yada ben ilk Kurtları çok özledim herşeyi pusuya yakıştırmaya başladım :)
öyle oldu erdem. hızlı giden atın durumuna düşer bu cevat. sonu yakın ama 3 ay bekleriz. malum sezon finali[/quote:21gm6yys]

en çok merak ettiğim bu Cevatı iskendermi polatmı yoksa muromu öldürecek..bu adam yüzünden polatla iskender iş birliği yaparsada şaşırmam hani

Metin Eren' Alıntı:
Reyting rekorları kıran Dizi KURTLAR VADİSİ her Salı, Çarşamba ve Cuma akşamı saat 21.00?de Kanal 7 izleyenleriyle buluşacak.
Kanal7'den yeni sürpriz Kurtlar Vadisi

?Bu bir mafya dizisidir? sloganıyla başlayan ve Türk televizyon tarihinin en çok izlenen, reyting rekorları kıran dizisi Kurtlar Vadisi, serinin ilk bölümünden itibaren Kanal 7?de yayınlanmaya başlıyor. Dizide aksiyon, gerilim ve heyecan dozu oldukça yüksek.

Osman Sınav ve Raci Şaşmaz?ın yapımını gerçekleştirdiği, Mustafa Şevki Doğan, Raci Şaşmaz ve Murat Coşkunsu?nun yönettiği Pana Film ve Sinegraf?ın bu iddialı yapımının konsept danışmanı Soner Yalçın. Dizinin müzikleri ise usta bir isimden geliyor; Gökhan Kırdar.

Oyuncu kadrosu ile göz dolduran dizinin başrollerinde Necati Şaşmaz, Özgü Namal, Oktay Kaynarca, Selçuk Yöntem, Zafer Ergin, Kenan Çoban, Gürkan Uygan, İpek Tenolçay, Seray Sever, Raci Şaşmaz, Haldun Boysan, Adnan Biricik, Atilla Olgaç, Tarık Ünlüoğlu, Baykal Saran, İstemil Betil ve daha birçok ünlü isim yer alıyor.

19 Mayıs Salı akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan gerilim ve aksiyon dizisi Kurtlar Vadisi, her Salı, Çarşamba ve Cuma akşamları 21.00?de Kanal 7 izleyenleriyle buluşacak.

Haber 7

Öyle bir anlatmışlar ki sanırsın Kurtlar Vadisini duymadık, bilmedik, görmüyoruz :)

İlk bölümde Ali ve Elif'in yatak sahnesi vardı benim tanıdığım Kanal7 onu kapatır bakalım ne kadar gelişmişler ;)

Burak Barut' Alıntı:
Öyle bir anlatmışlar ki sanırsın Kurtlar Vadisini duymadık, bilmedik, görmüyoruz :)

İlk bölümde Ali ve Elif'in yatak sahnesi vardı benim tanıdığım Kanal7 onu kapatır bakalım ne kadar gelişmişler ;)
bişi diyemeyeceğim.
yeni bölüm fragmanda memati kurtuluyor ama çok sağlam bir bölüm geliyor. polat emniyette cevata (bıyıklıya) kafa atıyor

Selçuk Kahveci' Alıntı:
pala gibi ani giriş yaptı bakalım nasıl çıkacak.
abdullah vadi yorumlarını özledim nerdesin ?

Bende aynen düşünüyorum Cevat bu kadar kolay gitmemeliydi.
En azından kafası kesilip bi yerlere kargolanmalıydı.
Alıştık ya artık bizi kesmiyor diğer ölümler :) :) :)

Kurtlar Vadisi Pusu, bu hafta yine nefes kesecek bir bölümle ekranlara geliyor.

Polat Alemdar?ın kurşunlarına hedef olan Cevat, sağ kurtulmayı nasıl başaracak?

Aynı baskında ele geçen İskender?in kurmayları Hoca ve Kumandan, Polat Alemdar?a neler anlatacak?

İskender, konseyindeki adamları Polat?ın eline geçince, ne yapacak?

Hoca ve Kumandan?ın, hem Polat?ı ve hem de İskender?i şaşırtacak şok itirafı ne olacak?

Ve İskender Büyük, sonunda hangi sürpriz ismin kurşunlarına hedef olacak? İskender ölecek mi?

Tüm bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası, 28 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu?nun 61. bölümünde olacak?

Alıntı: kurtlar vadisi resmi site

cevat ölmemiş yine bi yerleri yakıyor galiba kumandan
iskenderimi de vuruyorlar sanki vuran erhan gibi
ve asıl bombaaa
hoca polata sen de gladiosun biliyorum diyor.

güzel bi bölüm olacak herelde
açıkçası ben tam bilmiyorum gladioyu bilen birisi varsa açıklayabilir mi?

ABD tarafından NATO ülkelerinde kurulmuş gizli bir örgüt. Bu örgütün adı İtalya'da Gladio idi. Türkiye'de Kontrgerilla olarak tanındı. Kadroları askerlerden, polislerden ve sivillerden oluşuyordu. Türkiye'de Özel Harp Dairesi olarak bilinen Gladio oluşumu 1984'te PKK'ya karşı mücadeleyi amaç edindiyse daha sonra ülkücü ve yeraltı dünyasından kişilerin de içinde bulunduğu bu yapı Susurluk olaylarına kadar uzandı.

Alıntıdır...