Lorik Cana (Yolun Açık Olsun, Koyduğun Yürek İçin, Her Şey İçin teşekkürler)

Re: 19 # Lorik Cana

Tek bir tane saglam oyuncu yokki... Hepsi cürük arkadas...

Penaltı pozisyonunda da fena gaza geldi :) bi anda o kadar tezahüratı duyunca ama penaltıya rağmen tribünlerin gene tezahüratının devam etmesi ise mükemmeldi.

Lorik dün gerçekten muhteşemdi.Canıyla,kanıyla oynadı.Penaltı yaptırmış olması hiç önemli değildi benim için zira şu takımın bu oyunla alacağı beraberliğinde benim için değeri yoktu.

Sakatlanmasına üzüldüm 3 haftada dönecek diyorlar umarım daha uzamaz.Sahada ruhuyla oyayan en azından bir kişi daha izliyorurduk Sabri ile Neill'le beraber.

bam ı ızlerım hıc olmassa sahada yalandan sahtekarlık yapmazlar kapasıteleri kadar oynarlar dünya parası verdik halı saha futbolcusu gibi bide alkışlıyorsunuz bu adamı yazıklar olsun...son yıllarda galatasaraya gelmiş en kötü futbolcu açık ara ...benim içi n inamotoyla eş değerde yazık çok yazık bi insanı sevmek ısteyebilirsınız ama cıkarına rtık su a at gozluklerını

Volkan Taşdelen' Alıntı:
bam ı ızlerım hıc olmassa sahada yalandan sahtekarlık yapmazlar kapasıteleri kadar oynarlar dünya parası verdik halı saha futbolcusu gibi bide alkışlıyorsunuz bu adamı yazıklar olsun...son yıllarda galatasaraya gelmiş en kötü futbolcu açık ara ...benim içi n inamotoyla eş değerde yazık çok yazık bi insanı sevmek ısteyebilirsınız ama cıkarına rtık su a at gozluklerını

Zaten sizin gibiler yüzünden Barış gibi Sarp gibi oyuncuları izlemek zorunda kalıyor Galatasaray taraftarı...

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Volkan Taşdelen":2lk51jq1]bam ı ızlerım hıc olmassa sahada yalandan sahtekarlık yapmazlar kapasıteleri kadar oynarlar dünya parası verdik halı saha futbolcusu gibi bide alkışlıyorsunuz bu adamı yazıklar olsun...son yıllarda galatasaraya gelmiş en kötü futbolcu açık ara ...benim içi n inamotoyla eş değerde yazık çok yazık bi insanı sevmek ısteyebilirsınız ama cıkarına rtık su a at gozluklerını

Zaten sizin gibiler yüzünden Barış gibi Sarp gibi oyuncuları izlemek zorunda kalıyor Galatasaray taraftarı...[/quote:2lk51jq1]

Al bendende okadar kardeşim.Herkes beklentisi ile orantılı takım tutsun.BAM'a razı olan,duacı olanın yeri Adana Kumpir Patates Spor'dur!!!

"Yaaeeaaa BAM'ı seyrederim daha iyi..." diyen birine sportif anlamda daha fazla bir şey anlatmanın gereksiz olduğunu bildiğimden o konuda yorum bile yapmadım.. Cana benimde beklentilerimi daha karşılamadı oyun oılarak. Ama ölüsü diğerlerinden iyidir

Adam en azından savaşıyordu. İyice ısınmaya başlamıştı takıma ki bir de bu sakatlığı çıktı. Cidden kabus ötesi bir sezon geçiriyoruz..

Manisa maçında penaltıyı yaptırmasına rağmen tribünlerin tezahürata devam etmesi çok hoşuma gitmişti.

Bize böyle savaşan, mücadele eden oyuncular lazım.

Böyle oynasın, savaşsın yüreğiyle, kalbiyle canı gönülden oynasın; isterse her maç 10 tane penaltı yaptırsın. Taraftar farkediyor kimin oynayıp oynamadığını. O aldığı parayı hakediyor. İnşallah uzun yıllar oynarsın aslanım benim.

Daha dun Ntvspor 3 hafta daha yok derken adam bugun antremanın tamamına katılmış. :) helal olsun valla senden 3 tane daha olsa keşke

İlk defa bir oyuncumuz söylenenden erken iyileşti enteresan bir şekilde.Tabiki bu durum oyuncuyla da alakalı.İnşallah derbide oynayacak durumdadır Cana.

Benim gozumde su anda takimin en iyi oyuncusu..Savasmasi yeter.Baros-Neill ve Cana tutulmali gerisi sutlanmalidir.5 tane kaliteli(2'si winner) yabanci oyuncuya ihtiyac var. Pino'dan da bir sey olmaz.Dos Santos'un en azindan takim oyununa yatkinligi vardi.

Cana-Baros-Neill.... Gerisine elveda!