Lorik Cana (Yolun Açık Olsun, Koyduğun Yürek İçin, Her Şey İçin teşekkürler)

Re: 19 # Lorik Cana

Doğan Sağlam' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":3ldo27ez]Barış?ın kimseden fazlası,artısı olamaz. :)

Sarp var,yukarda Allah var hangisi gitsin diye sorsalar bir duraksar,düşünürüm :p[/quote:3ldo27ez]

Şu forumda Mustafa'yı bir çok kez savunmuş biri olarak bana Cana mı Sarp mı diye sorsalar bende bir süre düşünürüm. Sarp'ın temiz bir sopa yemeden gitmesi ağrıma gider diye düşünüyorum:)

Doğan Sağlam' Alıntı:
Sarp var,yukarda Allah var hangisi gitsin diye sorsalar bir duraksar,düşünürüm

Televizyonlar maçta topun olduğu yeri gösterdikleri için ben Mustafa'yı maçta hiç ama hiç göremiyorum. Savundama görünmüyor, hücumda görünmüyor, maçta zaten hiç görünmüyor, sahada ne yapar ne eder hiç bilmiyorum. He gerçi rakip hücum ederken kendi yarı sahamızda geriye doğru aheste aheste koşarken gördüğüm oluyor. Buna rağmen her maç 90 dk oynamasını sağlayan sebeb nedir idrak edemiyorum, ekrandan görünmeyen bir keramet falan mı sergiliyor acaba? Tribünde maç izleyenler herşeyi daha iyi görüyor, eğer varsa böyle bir keramet ne olur söyleyin. =)
Barış'a gelirsek Barış öyle değil, hakkını yemeyelim. En azından sahada varlığını hissettiriyor. Ya dağa taşa şut atma girişiminde bulunuyor ya da rakip oyuncununlara bodoslama dalıyor, en azından faul yapıyor, sarı kart görüyor vs. =)

Mücadele olarak Bariş'ta Mustafa'da kaçak güreşiyor bence ama sorsalar önce hangisi gitsin diye Mustafa gitsin derim. Baris denildigi gibi en azindan kendini gostermek icin yanlista olsa bir hirs sergiliyor Mustafa'yı görene aşk olsun. Mustafa yerine ayagi top tutan kondisyonu yerinde hangi taraftari koysak daha cok katki aliriz bundan eminim.

Antalya maçının ardınadn Rıdvan Hoca Cana'nın Sarp ve Barış'a oranla bir artısının olmadığını tekrarladı yine. Adama helal olsun ama, gerçekten tek bir sözüyle futbolcuların, takımların ve futbolla ilgili bilumum olayın; insanların zihnindeki yerini değiştirebiliyor.

Ne Sarp nede Baris Cana gibi topu dikini oynayamaz. Cana'da olan top teknigi ikisinde de yok. Ridvan Dilmen lutfen Eskisehirspor ile deplasmanda oynadigimiz maci iyice irdelesin. Cana'nin nasil bir oyuncu oldugunu orda gorebilir. Savasci kimligine ragmen, topu oyuna sokabilen bir oyuncu Cana.

canaz.jpg