Re: 19 # Lorik Cana
Cana 2-3 hafta daha böyle oynasın taraftarın sevgilisi olur, demedi demeyin.
Cana 2-3 hafta daha böyle oynasın taraftarın sevgilisi olur, demedi demeyin.
Alison Sudol' Alıntı:Her şey iyi güzel hoş ancak Cana'nın dikkat etmediğimiz ya da bilmediğimiz bir zaafı gözüme çarpıyor ister istemez görev aldığı maçlarda takım hücuma çıkarken hızlı oynaması gereken toplarda orta saha bölgesi civarında ya da takım hücuma yerleşmişken orta sahada öyle basit pas hataları sonucu pozisyon veriyoruz ki anlamak güç. Sanırım Karabük maçında penaltı pozisyonun oluşumunun başlangıcı bahsettiğim olaydan kaynaklanıyor son derbi maçında da aynı hatayı tekrarladı.
Ha şu takımda Cana'dan önce pas konusunda eleştirilecek bir çok oyuncu olduğu ben de biliyorum ama Cana daha bir can alıcı noktalarda özellikle bu hataya düşüyor ya da bana öyle geliyor...
Tugay Aktepe' Alıntı:UÇK komandosu.
O topraklar için gözünü kırpmadan ölüme atlayacak kişidir. Ölüme atlayan yarım kiloluk topa mı atlayamaz... Lorik herşeyimiz olacak.
Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:seneye de Türk olsa keşke
Alperen Küçük' Alıntı:[quote="Okan Alaşalvaroğlu":39blbwe7]seneye de Türk olsa keşke
HE EVet sende yazmışssın abiSühan Cem' Alıntı:6 mesaj aşağıda bende yazmıştım Okan ultrAslan foruma gerek yok
Erdal Avcı' Alıntı:Yoksa tabiki Barış ,Cana'dan daha iyi...