Lorik Cana (Yolun Açık Olsun, Koyduğun Yürek İçin, Her Şey İçin teşekkürler)

Re: 19 # Lorik Cana

Sakatlıktan çıkıp ilk 11 de oynayan Cana mıydı yoksa başka bir adam mıydı sahada ?

Topu alıp ileri oynamak istiyor aslında ama arkasını düşünmek zorunda kalıyor. Kaliteli orta saha için takımda olması gereken adamlardan birisi.

Adamsın, seviyoruz seni...

"Şampiyonluğu haketmiyoruz"

Sarı-kırmızılı takımın Arnavut futbolcusu Lorik Cana, Galatasaray'ın kadrosunda çok kaliteli oyuncular bulundurduğunu ancak çok fazla da sakatı olduğunu hatırlatırken, ''Galatasaray gibi büyük kulüplerde beklenti her zaman yüksek olur. Takım olarak bulunduğumuz yeri hak etmiyoruz ama şampiyon olmayı da hak etmiyoruz. Dürüst olmak gerekirse durum böyle'' dedi.

Önlerinde 20 maç daha olduğunu dile getiren Cana, ''Enterasan bir durumun içindeyiz. Bu durumla en iyi şekilde baş etmeliyiz. Kalan maçlarımızdan maksimum puanı çıkarmak isteyeceğiz. Avrupa kupalarına katılma şansımızı sürdürmemiz gerekiyor. Bunun için elimizden geleni yapmalıyız. Bu yolda sadece Fenerbahçe veya Beşiktaş değil, Bursaspor, Trabzonspor, Kayserispor gibi takımlar da rakibimiz. Kulüplerde bu tip sıkıntılı dönemler olabiliyor ama uzun sürmeyecektir. Takımı buradan da çıkartacak olan yine bizleriz'' şeklinde konuştu.

bu mactada gercekten cok iyi niyetliydi,yeterlimi orası tartışılır ama cok iyi niyetli ben onu şeye benzetiyorum lucescu zamanında Florquin vardı ,Cana tarz olarak stil olarak aynı o

Etrafindaki orta saha oyuncularinin üst seviye olmasi lazim onun da veriminin en üst düzeye cikmasi icin. Yine de sahanin iyilerindendi macta.

Kritik müdaleler yaptı. Çok savaştı. Sanki sakatlıktan yeni çıkan kendisi değilmiş gibi gayet dirençliydi yani. Formanın hakkını veren bi avuç oyuncudan biri, helal olsun gerçekten..

Mücadele ediyor savaşıyor. O anlamda kendisine büyük saygım var. Ama eğer önümüzdeki sene yerli statüsünde oynamayacaksa takıma onun yerine daha farklı bir yabancı almak daha iyidir. O bölgeyi bir şekilde kapatırsın yerli ile ya da ayağı daha kuvvetli bir yabancı ile.

Bi gün bırakıp gidicek diye tırsıyorum açıkçası. Ne işim var bu adamların arasında, iki topa basmaktan acizler diyip çekip gidicek adam, korkuyorum.

Türkiye'nin açık ara en iyi ön liberosu bence de gitmeli...Nasıl olsa kapatırız o bölgeyi..Olmadı Sarp oynar,bu sorunda ortadan kalkmış olur...Çok düşününce farklı yönlere sapmak olasılık denilmişti ama değilmiş demekki...

Uğur Yılmaz' Alıntı:
Türk müsün, parçalı ruhunu mu biliyorsun, Galayatasaraylı mısın...

Sen niye bu kadar mücadele ediyorsun...
Adam olduğu için bazı futbolcularımızda olan kansızlık onda olmadığı için,bazı futbolcularda olmayan şeref onda olduğu için.

Cana konusunda Sühan'a katılıyorum. Cana iyi niyetli, mucadeleci tamam ama Fransa'daki performansının hala uzagında. Nerede o Marsilya-Beşiktaş maçlarındaki, o sezonu domine eden Cana, nerede bizdeki pas becerisi, koordinasyonu zayıf Cana. Takımdaki suursuzlugun ve sistemsizliğin Cana'nın performansını etkilediğini dusunuyorum, seneye daha formda bir Cana izleyebiliriz. Bu adam o kadar teknik, görüş bir yoksunu adam değildi, bu anlamda kariyerinin diplerini yaşıyor bizde.

Eleştirdiğim anlaşılmasın, beklentim daha buyuk ve daha iyi olacagına inanıyorum. Çogunluktan farklı olarak, bugunku Cana'dan çoğunluk kadar memnun, hoşnut değilim sadece, eğer bu performansa şapka çıkaracaksak, Marsilya'daki Cana'yı nereye koyacagız?

Bugün çok kritik müdahaleler yaptı. Kendisini tebrik ediyorum. Ancak son anda gördüğü kırmızı çok saçmaydı, yakışmadı..

Mücadelesi alkisi hakediyor. Defansif anlamdaki kritik müdahaleleri de keza öyle.
Ama hatalarini da görmezden gelemeyiz. Besiktas macinda yaptigi sacma sapan penaltidan sonra bu aksam da sacma sapan bir kirmizi kart gördü. Uyarmak lazim.

Niye yakışmamış acaba,bence çokta yakıştı,bu takım bu duruma geldiyse bunda sahada dayak yememizin,her futbolcumuzun her tartışmada tek kalmasının yani bir türlü takım olamamamızında payı büyük...

Eline sağlık kardeşim,sahada 657'ye tabi memur gibi gezenleri değil,her duruma gerektiği yerde en sert tepkiyi gösterebilenleri görmek istiyorum,yediğin kırmızı kartmı canın sağolsun,nasıl olsa sezon yandı,bari asi ruhumuz ortaya çıksın...

Bİlmem neye dair sosyal mesajlar vermek isterdim ancak o modda değilim açıkcası...Seviyorum böyle oyuncuları ve sporda bunların önemli olduğunu düşünüyorum,sinmeyin,sindirin...

pozisyon kendisiyle ilgili değildi
takım arkadaşını korudu
iyi güzel de orantısız harekette bulundu
hiçbir GS li oyuncuya kırmızı kart yakışmaz....