Lorik Cana (Yolun Açık Olsun, Koyduğun Yürek İçin, Her Şey İçin teşekkürler)

Re: Lorik Cana Galatasarayda

Cana'yı tanımıyorum.Videolarını izledim gerçekten de inanılmaz derecede hırslı ve savaşçı bir görüntüsü var.Umarım takım'ımıza çok faydalı olur.

Hoşgeldin CANA. ;)

Barış Yavruoğlu' Alıntı:
Cana'yı tanımıyorum.Videolarını izledim gerçekten de inanılmaz derecede hırslı ve savaşçı bir görüntüsü var.Umarım takım'ımıza çok faydalı olur.

Hoşgeldin CANA. ;)

:) Koskoca sülale de Avrupa Futboluna hakim olan tek kişi olmak baya zormuş be birader. :)

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Barış Yavruoğlu":2uw3aiav]Cana'yı tanımıyorum.Videolarını izledim gerçekten de inanılmaz derecede hırslı ve savaşçı bir görüntüsü var.Umarım takım'ımıza çok faydalı olur.

Hoşgeldin CANA. ;)

:) Koskoca sülale de Avrupa Futboluna hakim olan tek kişi olmak baya zormuş be birader. :)[/quote:2uw3aiav]

Bırak şimdi kanka ya... :) Biliriz senin Avrupa Futbol bilgini.

Tugay Aktepe' Alıntı:
Cana'nın babası canlı yayında NTVSpor'da..

Türkçe konuşuyor. :)

Benim bazı akrabalar gibi konuştu babası. :)

Agim Cana : '' Lorik o zaman çok küçük idi. Türkçe bilmiyor. ''

Soy bağı
MADDE 7- (1) Türkiye içinde veya dışında Türk vatandaşı ana veya babadan evlilik birliği içinde doğan çocuk Türk vatandaşıdır.

(2) Türk vatandaşı ana ve yabancı babadan evlilik birliği dışında doğan çocuk Türk vatandaşıdır.

(3) Türk vatandaşı baba ve yabancı anadan evlilik birliği dışında doğan çocuk ise soy bağı kurulmasını sağlayan usul ve esasların yerine getirilmesi halinde Türk vatandaşlığını kazanır.

kaynak: basbakanlik.gov.tr

Bence yönetim bürokrasi çalışmalarında kararlı olursa Cana, Türk Vatandaşı olarak takımda görev yapabilir.

10 yabancı kontenjanı bizi sıkmasa da sahada Cana+6 yabancı durumu oluşursa Türk olması çok çok işimize yarar...

Videolarını izledim inanılmaz sert yırtıcı ve koşan bir futbolcu orta sahaya ve bileklerine hakim top yapabiliyor lakin bizim hakemlerle kart manyağı olur,Primierde böyle oynadıysa (9 sarı 1 kırmızıyla 1. sırada olduğu yazılmış) bizim ligde çok tribünde oturur gibi geliyor sonuçta takıma hırslı yürekli bir savaşçı katıldığı kesin...

Sühan Cem' Alıntı:
Transfermarkt değeri 12 milyon olan geçen sene Sunderland'in 7 milyona aldığı Gittiği her takımda kaptan olan adamı 4.5 milyona almışız denilenlere bak:)
bu sanada bi tezat gibi gelmiyor mu? 7 M na aldıkları adamı bir sonraki sene 4.5 M a elden cikariyorlar :?????

Miserze CANA !!!!

İyi oyuncudur,çabuk adepte olur,herkes sertliği dezavantajı desede topa serttir.

Kosava doğumlu olmasına rağmen,Arnavut milli takımını seçmiştir.Ailesi arnavutluk'tan gçö etmiştir.

Bize yararı olacaktır,yalnız yanına en az onun kadar mücadeleci bir adam lazım,

NOT:Uzaktanda olsa akrabamdır.

Mithat Duran' Alıntı:
Miserze CANA !!!!

İyi oyuncudur,çabuk adepte olur,herkes sertliği dezavantajı desede topa serttir.

Kosava doğumlu olmasına rağmen,Arnavut milli takımını seçmiştir.Ailesi arnavutluk'tan gçö etmiştir.

Bize yararı olacaktır,yalnız yanına en az onun kadar mücadeleci bir adam lazım,

NOT:Uzaktanda olsa akrabamdır.

Cana'da ki agresifliğin nereden geldiği anlaşıldı abi :roll:

Anlaşılan o ki liseci zihniyet basketbolda umduğunu bulamayınca futbola yönelmiş. Basketbol şubemiz için iyi, futbol şubemiz için kötü bir haber. : )

Şaka bir yana Mithat Bey´in, yanına onun gibi mücadeleci bir oyuncu alınması gerek fikrine katılıyorum. Sunderland tribün liderlerinden biri geçen sezon ikinci yarıdaki başarımının düşme nedeni olarak, yanında oynayan Lee Cattermole´un sakatlanmasını göstermiş.

Alıntı yapılan: ekşisözlük

sabah radyo spor'da barış ertül kendisi hakkındaki istatistiki bilgiler verdi.

hem marsilya'da hem de sunderland'de en çok top kapan futbolcu ve en çok koşan futbolcu istatistiklerinde lidermiş. her iki takımda da takım kaptanlığı yapmış. oyunu yönlendirme, liderlik, arkadaşlarını saha içi ve dışında organize etme konusunda takımın önde gelen futbolcularındanmış.
aynı zamanda takımının en çok faul yapan futbolcusu olurken aynı oranda kart görme durumu yok imiş. yani sert oynuyor faul yapıyor ama kart görme rakamları düşük imiş.

mazharozsoy' Alıntı:
Sühan Cem' Alıntı:
Transfermarkt değeri 12 milyon olan geçen sene Sunderland'in 7 milyona aldığı Gittiği her takımda kaptan olan adamı 4.5 milyona almışız denilenlere bak:)
bu sanada bi tezat gibi gelmiyor mu? 7 M na aldıkları adamı bir sonraki sene 4.5 M a elden cikariyorlar :?????

Oyuncu gitmek istedikten sonra bağlasan durmaz. Üstelik bir kriz var avrupa klüplerinde. İngiltere'nin 4 büyüğü + tottenham Man. city haftalık maaşları inanılmaz boyuta getirdi. Bu yüzden diğer klüpler bu şartlara uyayım derken bittiler. Şimdi ellerindeki oyunculara teklif gelirse, elden çıkartıyorlar. Aksi halde Poursmouth gibi olurlar. Hatırlarmısın bilmem, bizde zamanında 16 milyon verdiğimiz Jardel'i, bir sene sonra bize yararlı olmasına rağmen, kapı kapı dolaşıp satmaya çalışmıştık.

bu adam 5 numara gıyer formayı sırtına gecırır 2.yada 3.senesınde kaptanlık alır ve 2 yada 3 sene sonunda kesın olarak efsaneler arasında yerını alır.

yıllardan berı takıp ettıgım bı adam hep ıstemıstım lıderlık yonu cok kuvvetlı mukemmel bı transfer :) 5 The Beast !

CANAvarımız İstanbul'a gelmiş.

Galatasaray Futbol Takımı?nın yeni transferi Lorik Cana İstanbul?a gelmiştir. Lorik Cana, yarın (10 Temmuz Cumartesi) sabah Bahçelievler Medical Park Hastanesi?nde sağlık kontrolünden geçecektir.