Lost

Jin'i bölümün sonunda Dharma üyesi olarak görmek şok etkisi yaratmıştır sanırım herkeste..Bu bölüm biraz sıkıcı geldi bana , gelmesi de doğaldır çünkü adaya dönüş hikayeleriyle geçti bütün bölüm . Önümüzdeki bölümde birçok sürprizle karşılaşacağımızı düşünüyorum ..

Belli bir saat geçti artık yorum yapılabilir. Bölümün hepsini geçtim de o sondaki sahne hakikaten oha dedirtecek cinstendi. :)

Çok karıştı ya :) Abarttılar artık.

Bir de bu adamlar Jackson Five kadar ünlü. Hele de düşünün uçuş camiasını. Hepsi aynı uçağa biniyor bir kişi farketmiyor kıllanmıyor.

Murat İNAL' Alıntı:
Çok karıştı ya :) Abarttılar artık.

Bir de bu adamlar Jackson Five kadar ünlü. Hele de düşünün uçuş camiasını. Hepsi aynı uçağa biniyor bir kişi farketmiyor kıllanmıyor.

evet ilginç ve kaptanın da orada olması çok ilginç değil mi :)

hugo'nun uçak sallanırken kemerini bağlasan iyi olur dediği elemanda sanki daha önceden adada bulunmuş bir eleman gibi geldi bana...

Lost'un 5.sezon 11.bölümünde Danny Adams karakteriyle Deniz Efe Açıkgöz adlı vatandaş rol almaya başlayacakmış. Merak ettim.

Arkadaşlar Lost şu an 5.sezon kaçıncı bölümde tam olarak elimde ilk 6 bölümü var henüz ilk 2 bölümünü izleyebildim.Ona göre indirme yapıcam da. :)

Bu bölüm biraz karışıktı ama güzeldi. Günün ilerleyen saatlerinde izlersiniz. Ama gece yarısına kadar yorum yazmayalım içerikle ilgili. Bordeaux maçı bir geçsin hele.

Locke Benjamin ile görüşmeye devam etsin.Adam ölüm tahtası gibi resmen , ya ölüyor ya da ölüme terkediliyor her zaman Benjamin sayesinde..Acıların çocuğu Emrah gibi oldu artık John.. :) Sırf dizinin bitmesi için izliyorum bölümleri artık,kimin ne olduğu belli değil.Dizinin sonu gelmeden de bu soru işaretlerinin bitmeyeceği kesin..Bu arada son bölümde yine Locke'un ayaklarına zoom yapıldı,ayak parmakları tartışması son sürat gidecek gözüküyor..