Lost

İzledim şimdi bitti, sağlam bölüm olmuş Jin ölmemeye kararlı :)
Ah Benjamin ah, söveyim mi seveyim mi anlamadım :)
Jack'e de sakal yakışıyordu aslında :)

Takma sakal mı? :)

Bu arada Sun'ı şiddetle uyarıyorum. Ben'e dokunursa silerim seni diziden :)

Burun kanaması için de Kerem abiden bilimsel açıklamalar bekliyoruz yarın. ;)

:) Takma sakal olayını daha öncede yazmıştım böyle bir dizi de takma sakal olayı harbi olmamış :)

Jin 9 canlı herhalde, uçak kazasında ölmez, gemide ölmez : )
Kate günler geçtikçe daha mı güzelleşiyor nedir :roll:

Bu arada Jack Shephard'ın telefon numarası, 323 555 01 56 :)

Tribün dergide yayınlandığı gecenin sonrası akşam 10'a kadar yasakmış bilgi vermek. Bu şekilde bir kural yapabiliriz biz de.

Ada hani dışarı çıkanların ölmelerine izin vermiyordu..? Michael kafasına sıkamamıştı bir türlü hatırlarsınız... Şimdi kimse çıkıp da John ölü adam demesin yani,yeterince açıkladıklarını düşünüyorum olayı... o sahnede merak ettiğim Sun'ın nasıl ikna edileceği...

Yeni bölümü izliyorum şu anda. Lütfen akşama kadar, hatta 21:00'e kadar diyelim, birşey yazmayalım yeni bölüm hakkında.

Yazarsak da bu renkte ve şekilde yazalım.

malesef bir ölü daha verdik.Faraday'ın anası da maşallah ne işler çeviriyor yahu.Locke gerçekten öldü mü, nasıl dirilecek merak edilenler arasında, dizide neden sorular azalacağına çoğalıyor bu da ilginç bir tespit.

Spoiler yazı :p

Belli bir saat geçti artık yazılabilir. Charlotte'un ölmesine sevindim. Gözlerinden korkuyordum onun :)

Lost son bölümünde gayet iyiydi.Her ne kadar artık parlamalardan bıksak ta gayet akıcı bir bölümdü..Bu arada Charlotte konusunda bende hemfikirim..İnsanın rüyalarına girer o gözler,o bakışlar allah korusun.. :)