Lost

Kerem SEÇER' Alıntı:
Son bölümde elinde silah duran ama o bünyeye yakıştıramadığım sarışın hatun da olabilir o teyze :)

Son bölümde bombanın yanına Faraday'la birlikte gitmişlerdi hatta . Eğer bu yaşlı kadın o sarışın bayansa o zaman Faraday'ın annesi değil demek olur bu .. :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Son bölümde elinde silah duran ama o bünyeye yakıştıramadığım sarışın hatun da olabilir o teyze :)

Vallahi o güzel ablayı görünce bende bunu bir bölümde harcamazlar birşeyler çıkar altından diye düşünmedim değil : )

Neden Faraday'ın annesi olmasın ki : )
O zaman fotoğraf makinesi mi vardı :p

evet arkadaşlar lost muhabbeti varmış burda yeni farkettim :) s5e4 indiriyorum şu anda yine ağzımız açık izlicez yeni bölümü büyük ihtimalle :) :) :)

MSN'de Erdem'le konuşuyorduk buraya da yazayım. Ben şimdi Kate'e falan söyledi herşeyi ayarladığını. Şimdi nasıl ikna edecek onları, herşeyi onun ayarladığını anladılar diye düşünürken aklıma ünlü repliği geldiği. Doğru ya "Ben always has a plan."

Seviyorum seni Ben ya, adamımsın :)

Şu ana kadar hiçbirşeyin cevabını alamadık .. Her bölüm ışık parlıyor , başka zamanlara gidiyor adadakiler .. Sezon finaline kadar böyle karambolde geçecek gibi dizi .. Umarım zaman yolculuğu yapmayı bırakırlar , artık aksiyon ve macera istiyor izleyici .. : )

son bölümü izlerken benimde burnum kanayacakdı nerdeyse...

zorlamayın ulan beynimi yazık değil mi bana?...

bu arada daniel ablanın gençliği iyi değilmiş yıllandıkça güzelleşmiş...

Kerem SEÇER' Alıntı:
MSN'de Erdem'le konuşuyorduk buraya da yazayım. Ben şimdi Kate'e falan söyledi herşeyi ayarladığını. Şimdi nasıl ikna edecek onları, herşeyi onun ayarladığını anladılar diye düşünürken aklıma ünlü repliği geldiği. Doğru ya "Ben always has a plan."

Bence çok kolay olacak ikna etmesi.O birşey dediyse elbet planlamıştır :)

O salla giderken Sawyer'ın yukarı doğru bağırması çok komiğime gitti :)

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":321qg3fb]MSN'de Erdem'le konuşuyorduk buraya da yazayım. Ben şimdi Kate'e falan söyledi herşeyi ayarladığını. Şimdi nasıl ikna edecek onları, herşeyi onun ayarladığını anladılar diye düşünürken aklıma ünlü repliği geldiği. Doğru ya "Ben always has a plan."

Bence çok kolay olacak ikna etmesi.O birşey dediyse elbet planlamıştır :)

O salla giderken Sawyer'ın yukarı doğru bağırması çok komiğime gitti :)[/quote:321qg3fb]

ona bende çok güldüm geri aldım dedi :)

bir de sun'a silahı sanırım ben'i vurması için verdiler bakalım o ne olacak kate'i de nasıl ikna edeceği de merak konusu :)