Miami Heat

Mike Biby takıma katıldı. Chalmers - Arroyo ikilisinden ziyade, Biby - Chalmers ikilisi çok daha iyidir kesinlikle. Bu sene bulduğumuz dış atışları gayet iyi değerlendirecek bir isim Biby. Ayrıca büyük bir tecrübesi de var bilindiği üzere. Bu ortamda yapabileceğimiz iyi hamlelerden birini yaptık. Takımı oynatma konusunda daha iyi seçenekler elbette olabilirdi ancak Biby'nin de 3'lünün temposunu bozacağını hiç zannetmiyorum. Pat reise saygılar, güzel hamle Biby, gelecek maçlarda da performansını tartışırız.

Çook kötü bir hamle oldu Mike Bibby.Ne oyun kuruculuğu ne de savunması kalmış bir adam için bu kadar uğraşılmaya değmezdi.Troy Murphy gelse takıma, tam eksiğe göre bir hamle olacaktı ama Arroyo-Bibby-House üçlüsünün oyun kurmak dışında herşeyle alakası var.Ayrıca bu üçlü savunmada sadece gölge takip eder.Yazık oldu...

Bibby bence gayet de iyi oldu. Savunma olayında aksayacak olsa da hücumda alternatif olur, katkı verir. Arroyo'dan da kurtulmuş oluruz. Haslem iyileştikten sonra daha net görebiliriz, son durumu.

Bu arada Perkins kontratı almış, Oklahoma'dan.

Arroyo takımdan ayrıldı. Chalmers - Biby ikilisi var oyun kurucu mevkisinde. Ancak Erdal bu kadar negatif bakmanı anlayamadım doğrusu, Biby yerine kimi tercih edebilirdik? Keza zararı ortada olan bir Arroyo varken ortada.

Ben pota altına bir hamleyi daha iyi bulurdum.Arroyo gitti ama Juwan Howard ve Ilgauskas olduğu gibi duruyor.Bu ikisinin yerine geçecek tek transfer iyi olurdu.Murphy bile iyi olurdu.

Bir de ben Bibby'i pek sevmem.İyi zamanları geçeli çok oldu.Neyse anlaşma sezon sonuna kadarmış.Gelecek yıl Chalmers'ın arkasına daha iyi bir yedek bulursunuz artık.

Uzun rotasyonuna takviye olması gereğine bende katılıyorum. Ancak oyun kurucu mevkisinde sezon başından beri vasat bile katkı alamadıktan sonra hiçte fena olmayan bir değerin takıma katılmasını kötü olarak nitelendirmiyorum. Biby, Chalmers - Arroyo ikilisinin katkısını aşacaktır. Üçlünün yükünü azaltma konusunda en önemli payı da alacaktır bana kalırsa.

Ben Biby'i gözümde şampiyon olduğumuz seneki Jason Williams rolü çiziyorum, o sene de J-Wil çok iyi katkı vermişti darısı Biby'e.

Chalmers Nba'de hiç bir takımda ilk 5 başlayamaz bu kafa yapısıyla. Arroyo ve House'u kesemiyor adam. House zaten playoffta iki şut atar diye alınan bir adam ve fazlasını beklemek hayalcilik olur. Arroyo da kullanamadı şansını açıkçası. Gerçi neyi var da kullansın derseniz eyvallah derim. Chalmers bu adamları kesemedi. Halbuki biraz aklı başında olsa 3 tane yıldızın yanında olduğundan bile iyi gözükeilirdi boşken attığı beleş sayılarla. Zaten Miami de bunu arıyor şu an ve kralını buldular bu işin. Ayrıca Bibby playoff adamıdır. Yaşlansa da etse de playoffta başka bi oynar. Tebrikler Miami'ye. Zaten oyun kurucu işini Wade ve Bron hallediyordu ve onun yapması gereken sadece topu getirip boş şut atmaktı. Şimdi Murphy işi ne olcak onu beklemek lazım. O da olursa şampiyonluk işi ciddi olarak kızışır . Haslem da piyasada yokken Murphy çok iyi olur. Miller da dönmüş bu arada o da iyi katkı verir artık heralde. ;Murphy gelirse elinizde House - miller - jones - murphy - Dampier. Bence hiç fna bi yedek 5 değil katkı olarak. İlga - Chalmers ve Joel fecisatış yaptı ama bence. Ilga zaten kanki kontenjanından oynuyor ama Chalmers ve Joel fırsat tepti resmen. Kendi sonlarını hazırladılar. Biri yalnızca topu getirip boş şut atacak , diğeri de ribaund alıp takımı ateşlicekti. Bun bile yapamadılar. Ama bu bibby hamlesi süper oldu bence. Artık Miami benim gözümde de şampiyonluk adayı oldu

bak bu kötü olmuş . Açın elleri idua edin haslem dönsün diye artık :)

Haslem bizim için asıl kritik parça.Onun dönüp dönmeyeceği,dönecekse play off'tan kaç maç önce döneceği çok çok önemli bizim için.

Bibby hamleside bana göre çok yerinde bir hamle oldu.Kontratın hiç ama hiç bir riski yokken sene başından beri Arroyo yeteneksizi ile boğuşurken Bibby'nin posası bile daha çok saygıyı hak eder açıkçası.

Hee aslında sene sonu için gönlümdeki 1 numara adayım Billups'tır benim için ama onunda Denver'a geri döneceği kesin gibi ama olsun.

Şimdi olabilirse bir uzun takviyesi bize ilaç olur.

Benim bildiğim imza süresi doldu. Yani trade deadline gibi bi olay ve genelde trade deadline'dan 15 gün sonra bitiyor en geç Mart başı gibi. Yani takviye şansı zor artık.

Haslem bizim için asıl kritik parça.Onun dönüp dönmeyeceği,dönecekse play off'tan kaç maç önce döneceği çok çok önemli bizim için.

Bibby hamleside bana göre çok yerinde bir hamle oldu.Kontratın hiç ama hiç bir riski yokken sene başından beri Arroyo yeteneksizi ile boğuşurken Bibby'nin posası bile daha çok saygıyı hak eder açıkçası.

Hee aslında sene sonu için gönlümdeki 1 numara adayım Billups'tır benim için ama onunda Denver'a geri döneceği kesin gibi ama olsun.

Şimdi olabilirse bir uzun takviyesi bize ilaç olur.

Eddy Curry ismi geçiyor,ilaç olur mu? :D

Ben maçı sabahlayıp canlı izledim. Orlando ilk yarıyı 18 sayı geride kapatmasına, hatta farkın 23-24e kadar ulaşmasına rağmen çok iyi geri dönüş yaptı. Özellikle son çeyrekte yakaladıkları 18-2'lik başlangıç ile bir anda 7-8 sayı fark öne geçtiler ve korumasını bildiler bunu. Bosh'un skor olarak 13 sayı ile standartların altında kalması da yenilmesine etken oldu Miami'nin. Zaten 3 yıldız harici herkes yokları oynadı sayı açısından, ikinci yarıda Dampier biraz katkı vermeye çalıştı skorda. O da 8 yada 9 sayı attı yanlış hatırlamıyorsam toplamda. Mike Bibby iyi değildi, yeni olmasının etkisi olsa gerek bunda. Sadece 3 sayılık atışlar kullandı, serbest atış çizgisine bir kez geldi ondan da 2de 0 ile döndü... Miami'yi play offlarda göreceğiz bakalım, final adayı takımlara karşı pek başarılı olamadılar ligde. Bunu play offlarda tersine çevirebilecekler mi göreceğiz...

Miami Heat için Eddy Curry iddiaları var..
Son 3 sezonda yalnızca 10 maç oynamış biri ve son hali fizik olarak fena durumdaydı..

Heat bu kez de SAS dan 30 sayı fark yemiş..
Bu " mesaj maçı " denen ne kadar maç varsa, hepsini kaybettiler neredeyse..
Play Off zamanı iş yine D-Wade'e düşecek, artık belli oldu..
Dİrneciyle, karakteriyle o ancak isyan eder bu duruma.
Bosh falan hemen saklanmaya başlarlar..
Lebron zaten bu konuda çok tartışmalı.

Maçın özellikle ilk periyodunu tekrar tekrar izlemesi lazım Miami oyuncularının..Spurs adeta nasıl hücum yapılır nasıl savunma yapılır adeta ders verdi..Yine de planların sadece bu seneye endeksli olmadığını da unutmamalı..

hsadajsa :D Bizimkiler 125 yancılar 95 :D: Yancılar ne ya :D:dlkjshaskaljdaskaj bayadır yoktum burada yeni söylem buymuş duydum koptum :)

Duncan ve arkadaşları son barutlarını atıyorlar.