Miami Heat

Pat Reis elinde sonunda benim dediğime gelecek çok eminim buna.

Lakers tarafları kendilerine güzel sıfatlarla seslenmemiz için tahrik ediyor bizide bekliyorum şimdilik.

Lebronun son top özürlülüğü var hakikatten. Ve hala inatla neden topu eline takdim ederler anlamış değilim. Neyse, o bizim sorunumuz değil devam böyle.. :D Bu arada sezon içinde 3. Chicago mağlubiyeti oldu bu Heat için.

Doğu'da ilginç şeyler oluyor.Bakalım finaldeki rakibimiz kim olacak? Yesinler birbirlerini :D

Lakers-Celtics
Lakers-Heat
Lakers-Bulls
Lakers-Knicks NBA finali hangisi olacak bakalım :D İhtimalleri sırasıyla yazdım bakalım artık :D

Miami, Portland'a da yenildi.. 5 maçlık bir mağlubiyet serisi oldu.
Portland da deplasmanda son 8 maçını kazanmış sanırım.
Maçtan sonra Miamili oyuncuların soyunma odasında ağladığı falan yazıyor sağda solda..
Hatta Phil Jakcson da bir şeyler söylemiş sanırım..

Ağlama Melis :)
Chis Bosh '' ben ağlamadım vallahi bak '' tarzı bi açıklama yapmış. Halbuki yenilgiye sinirlenip sinirden ağlamak bu kadar kötü birşey değil bence . Soyunma odasında sinirden ağlayan oyuncuma kızmak bir yana , alnından öperim. Ben Hakan Balta izliyorum her hafta. Onun için artık kolay gaza geliyorum artık böyle durumlarda:)
mağlubiyet serisi elbet biter , vardır sonuçta bu ara Miami'nin benim takımla maçı alır giderler. Çok büyük bi sorun yok bence çok abartıyorlar , Lakers filan da kötü gidiyor ona bakarsak.

Sürekli yüksek performansla gidemezdi. Senenin bu dönemi düşüş yaşamak normal bence. Play offlara doğru vites gene yukarı çekilir. Lakers'le final serisi çok uzun sürmeyecek :)

Bu gece Miami-Lakers maçı var bence Miami alıcak bu maçı sebepler ise;
1-Phil Jackson'un son açıklaması
2-Mağlubiyet serisi ve büyük maç galibiyetiyle sonlandırma isteği

Tamda sırası bugün, kötülüğümüzü isteyen herkesin başımızın etini yediği anlarda galibiyetin anlamı da çok daha fazla olacaktır. Şu kötü günler de bir şey yazamadım pek fazla, ama takıma duyduğum güvenden bir gram eksilmedi. Son dönemde buldozer etkisi yaratan Lakers'a mağlubiyeti yaşatalım, silkelenmiş oluruz epey.

Ee hani bu adamlar ağlıyordu, gülüyorlar işte. Hep Lakers'la oynasalar hep gülecekler demek ki :)

Ekli dosyalar

• miami-heat-526-031011.jpg
    miami-heat-526-031011.jpg
    56.1 KB · Görüntüleme: 11
Miami, Lakers'ı yenerek kötü gidişi durduğu gibi bu büyük maçlardan birini de nihayet kazanmış oldu..
Bence Miami'ye gereksiz yükleniyor herkes..
Play-off başladığı zaman herkesi ezip geçecekler..
Ben Boston dışında bir takımın, bunları durdurma ihtimalini bile görmüyorum.
Sadece C.Bosh yumuşak karın..Kötü asla değil ama işler sertleşince ortadan kayboluyor.

Hani Lakers'ın pota altı üstünlüğü vardı.18 hücum reboundu ve Bosh'un attığı 24 sayıyla hiçbirşekilde pota altı üstünlüğünden bahsedemezler.

Hani Lakers'ın pota altı üstünlüğü vardı.18 hücum reboundu ve Bosh'un attığı 24 sayıyla hiçbirşekilde pota altı üstünlüğünden bahsedemezler.

bu konuda fikrim net.. miami kazandığı için veya istatistikler böyle olduğu için de yazmıyorum bunları..
lakers kazansa ve ribaund olarak ezse de görüşüm aynı;
andrew bynum , NBA in en overrated uzunudur gözümde.
Bu kadar rüzgar yapıp , icraat yamayan adam az gördüm..
sadece kendisi değil etrafındakiler, coach, oyuncular, taraftarlar, medya. herkes bu adam öyle iyi böyle iyi diyor..
abdul jabbar idman falan veriyor ama bence öyle bir pivot değil.
mesela dün gece 36 dakika, 13 sayı, 12 ribaund.. Hiç kötü görünmüyor ama maçı izlerken hiç bir etkinliğinin olmadığını hissettiriyor..

Not: Lakers demişken sonraki maçları Dallas ile imiş.. Arka arkaya ..